Ajuda

NOU ARTICLE

Quins són els idiomes més importants per als negocis?

Haureu de traduir el vostre contingut comercial i de màrqueting si opera a nivell internacional.

En aquest article us explicarem quins són els 10 idiomes més importants que cal incloure a la vostra estratègia d’internacionalització .

No hi ha dubte que el món està cada vegada més connectat i el comerç, més que mai, és internacional.

La majoria de les empreses mundials tenen almenys pensat en les moltes oportunitats que ofereixen simplement oferir el seu contingut en diferents idiomes .
Per arribar efectivament al vostre públic , haureu de parlar amb ells en el seu idioma preferit .

Podeu, per exemple, localitzar una formació en línia per millorar la comunicació dels empleats, triar les guies d’usuari per ajudar els clients o localitzar el vostre lloc web per atraure més visitants al món.

Cada vegada és més necessari definir una estratègia de traducció i localització que fomenti aquestes interaccions a nivell internacional.

Entre les 6000 llengües vives conegudes , no sempre és fàcil triar les que són una bona inversió.
El primer que heu de fer és avaluar els vostres objectius macroeconòmics i les vostres audiències objectiu clau. Abans de submergir-vos en l'oceà de les llengües, examineu les que usen els vostres competidors per comunicar-ne el contingut i preguntar-vos si heu de copiar-les o destacar-ne. Un cop hagueu recopilat prou informació, prengueu temps per interpretar-lo.

Hem establert una llista de 10 idiomes essencials que s'han de tenir en compte a l'hora de traduir el vostre contingut comercial i de màrqueting si opera a nivell internacional. Aquesta llista també presenta fets i xifres que il·lustren com aquestes llengües són bones opcions.

1. Anglès


L'anglès és la llengua dels negocis i del món acadèmic . Parlat en 94 països per 339 milions de parlants nadius, és la llengua oficial de les 20 organitzacions internacionals més importants.

El seu ús és, per tant, molt estès. A la majoria dels països, també és la primera llengua estrangera que s'imparteix a les escoles. S'entén per un terç de la població mundial .
L'idioma anglès també ocupa la primera posició en els idiomes més utilitzats pels usuaris d'Internet amb 949 milions d'usuaris i és el llenguatge més utilitzat en llocs web multilingües.

Per tant, l’anglès és essencial per a qualsevol empresa que vulgui desenvolupar-se en l’escena internacional.

Si necessiteu un traductor anglès, podeu trobar-ne un a la plataforma Polyglot Services .

2. Xinès


El xinès és un conjunt de llengües xinès-tibetanes que representen més de 955 milions de parlants nadius o 14,4 % de la població mundial. És, amb diferència, la llengua més parlada del món , amb un total de 1 mil milions de parlants.

La seva posició dominant a l’economia global el converteix en una font notable d’oportunitats de negoci . En un moment en què les empreses xineses s'estan expandint internacionalment i mentre el país té capacitats de subcontractació creixents a causa de costos molt baixos i alta productivitat, aquest idioma no es pot ignorar. A més, la pràctica de l'anglès no és gaire habitual a la Xina.
El mandarí és també el segon idioma més popular entre els usuaris d’Internet . Si l’ús d’Internet continua creixent als principals països asiàtics, es pot esperar que el xinès aviat substituïu l’anglès com l’idioma més utilitzat a Internet.

Per traduir els vostres diferents continguts escrits, haureu de triar entre les dues formes escrites d’aquest idioma, és a dir, el xinès simplificat i el xinès tradicional . Mentre que la majoria de la població utilitza el xinès simplificat, l’ús tradicional xinès està augmentant.
Si necessiteu un intèrpret xinès per a una reunió de negocis o per a una altra ocasió, haureu de triar entre mandarí i cantonès. D'altra banda, si es tracta de documents a traduir , la vostra elecció serà entre el xinès simplificat i el xinès tradicional.

3. Espanyol


Tot i que no es percep necessàriament com a llenguatge empresarial, el castellà, amb 405 milions de parlants nadius, és el segon idioma més parlat després del mandarí. No és d'estranyar que el trobeu a la nostra llista.

Oferint els vostres continguts en espanyol, obriu portes no només a Espanya, sinó també a països llatinoamericans com Mèxic, Perú, Paraguai i Equador, i fins i tot als Estats Units, on el castellà és la llengua materna d’uns 37,6 milions. gent.
Sabent que els Estats Units és l’economia més gran del món i que la població hispànica es preveu doblar el 2050, la importància de la llengua espanyola sembla evident.

Gràcies a una gran varietat d’acords comercials bilaterals, el comerç de Mèxic es troba entre els més oberts del món. El Regne Unit també l'ha identificat com un país prioritari per a l'educació internacional.
Si voleu fer negocis als Estats Units, a qualsevol lloc del món occidental, el castellà ha de formar part dels vostres idiomes de traducció.

Aquí podeu trobar una selecció de traductors espanyols .

4. Àrab


L'àrab és parlat per 295 milions de persones a tot el món. És la llengua oficial de 28 països diferents, incloent un gran nombre d’ economies dinàmiques i en creixement a l’Orient Mitjà i Àfrica .

6 Els països de parla àrab es troben entre els 50 principals mercats d’exportació del Regne Unit per a mercaderies . El seu valor combinat en l’economia és superior al d’Espanya, Xina o Itàlia.
A més, l’àrab ocupa el segon lloc entre les 'llengües del futur', segons un informe publicat pel British Council .
El Pròxim Orient és un mercat en ràpid creixement, amb consumidors entusiastes. La regió és pròspera i molts estats intenten atraure turistes als seus països, especialment a través de compres.

És evident que la inseguretat de la regió és un problema real, però només augmenta la demanda de contingut àrab per satisfer les necessitats d’intel·ligència i diplomàcia.
Internet també està avançant a l'Orient Mitjà i, atès que un gran nombre de parlants àrabs només parlen àrab, la traducció de continguts en línia en àrab és essencial per obtenir un avantatge al mercat internacional.
Si la visualització de l’àrab ha estat problemàtica en els llocs web, els programes i navegadors més recents han superat aquesta dificultat. Per tant, és probable que cada vegada hi hagi més empreses que tradueixin el seu contingut en àrab.
Les empreses haurien de centrar-se a fer disponibles els seus productes al món àrab, malgrat les seves difícils relacions amb el món occidental. Això garantirà resultats positius no només per a les empreses que parlen la mateixa llengua, sinó encara més per a la diplomàcia o els sectors energètic i de defensa.

5. Alemany


L’alemany té 95 milions de parlants nadius i un total de 210 milions de parlants a tot el món . També és la quarta llengua més usada en línia. Això pot semblar petit en comparació amb la majoria d’altres llengües d’aquesta llista, però es parla aquest idioma en algunes de les principals economies europees : Alemanya, Àustria, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i Suïssa. Liechtenstein.
Alemanya, en particular, és la principal economia de la Unió Europea i un motor econòmic a nivell internacional.
Alemanya és el tercer col·laborador més important del món en recerca i desenvolupament. Per tant, l’alemany és especialment important per a la investigació científica i és el primer dels principals idiomes científics utilitzats en ciències com la medicina, les ciències socials, la psicologia, les arts i altres ciències humanes.
Gràcies a la seva reputació de qualitat i coneixements tècnics, moltes empreses alemanyes dominen la seva sucursal i si voleu tenir èxit al seu camp, també haureu d’utilitzar el seu idioma.

Consulteu la nostra selecció de traductors alemanys .

6. Portuguès


El portuguès és parlat per 210 milions de persones a Portugal (per descomptat) i al Brasil, així com en alguns llocs d'Àfrica. També és la segona llengua parlada a Amèrica Llatina (després del castellà).
Per als negocis, el país és probablement el país més interessant. Malgrat una profunda recessió, el Brasil continua sent un gran país i un gran mercat . Representa el principal poder econòmic a Amèrica Llatina i, segons alguns indicadors, la recuperació al país sembla anunciar-se per al pròxim any o el següent. No es perdran noves oportunitats de negoci.
Com que Brasil és la regió científica més citat fora dels països del G8 , ofereix oportunitats de cooperació i col·laboració científica, especialment en els camps farmacèutic i energètic.
El British Council situa el portuguès en les 10 llengües més importants per al futur del Regne Unit i cita possibles oportunitats en els camps del comerç, la ciència, l'educació i la diplomàcia.
La demanda de portuguès també està augmentant als Estats Units. Tot i que sempre s'ha considerat un llenguatge important a escala global, només ha estat reconegut recentment com un llenguatge important per a les relacions empresarials i internacionals .
El portuguès també està guanyant popularitat a Àsia a causa de la importància de les relacions diplomàtiques i econòmiques de la regió amb Portugal i els països de parla portuguesa.
Segons les estimacions de la UNESCO , el portuguès és la llengua europea el creixement més fort després de l'anglès. Segons les dades de la UNESCO publicades per The Portugal News , aquesta llengua té el major potencial de creixement com a llengua internacional al sud d'Àfrica i Amèrica del Sud.
Per tant, és interessant considerar el portuguès com un llenguatge útil per desenvolupar oportunitats de negoci en quatre continents.

Aquí hi ha una selecció de traductors portuguesos independents .

7. Rus


Amb 155 milions de parlants nadius a Europa Central, Europa de l'Est i Rússia, el rus és el vuitè idioma més comú del món i el segon idioma més utilitzat per al contingut del lloc web després de l'anglès.
Rússia és una de les quatre grans potències emergents del món . Ja és la sisena economia més gran del món i es preveu doblar Alemanya el 2030.
La mida del país, la seva economia emergent i els seus recursos naturals (és el major productor de petroli del món) mostren clarament l’interès que presenta aquesta llengua per als negocis. A més, Moscou té la major concentració de multimilionaris en qualsevol de les grans ciutats del món.
Rússia és famosa pels seus enginyers amb talent i informàtics d'alt nivell, i el rus és un dels idiomes més populars en la literatura científica i tècnica de les ciències com la física i l'enginyeria.
Rússia té un baix nivell d'anglès. Per tant, la traducció del vostre contingut a rus pot ser un pas important per assolir els vostres objectius a nivell internacional.

8. Francès


Tot i que el francès es considera generalment la llengua de l’amor, no és menys interessant per als negocis. Amb un total de 75 milions de parlants a 39 països , el francès continua sent un idioma molt popular. De fet, s'estima que 220 milions de persones parlen el francès com a segona llengua.
El francès és també un dels idiomes oficials de diverses organitzacions, incloses les Nacions Unides i l'Organització Mundial del Comerç.
El món francòfon també inclou Àfrica, un continent de ràpid creixement, ric en recursos naturals. Les cinc economies de més ràpid creixement a l’Àfrica són: Rwanda, Tanzània, Moçambic, Costa d'Ivori i la República Democràtica del Congo. El francès és la llengua oficial en tres d’ells. En països com Algèria, el Marroc, Vietnam i Cambodja, on el nivell de competència en anglès és molt baix, el francès és especialment útil.
Si teniu com a objectiu els consumidors d’aquests països, traduir el vostre contingut a francès pot ser una inversió interessant.

9. Japonès


El japonès té 130 milions de parlants , principalment al Japó, que és la tercera economia del món . El British Council considera que el Japó contribueix significativament a la prosperitat del Regne Unit, ja sigui com a mercat d'exportació o com a important inversor, i assenyala que el Japó ofereix moltes oportunitats, especialment en els camps de la ciència i la tecnologia.
Tot i que l'economia japonesa ha mostrat alguns signes d'estancament, no hem d'oblidar l'enginy de les seves empreses, que, com les empreses alemanyes, gaudeixen d'una reputació d'excel·lència. Les empreses japoneses són altament innovadores i el Japó és el segon inversor mundial del sector de la recerca i el desenvolupament i un dels països més avançats i integrats tecnològicament.
El Japó continua exercint un paper important en els fòrums internacionals d'alt nivell i continua sent el principal proveïdor d'assistència al desenvolupament. L'Oficina d'Assumptes Exteriors i de la Mancomunitat considera el Japó com un soci important, incloent-hi les àrees de política climàtica, seguretat energètica i de recursos i reforma de les institucions financeres.

Per traduir el vostre contingut en japonès, podeu trobar un traductor independent .

10. Hindi


Per què hauria de ser Hindi un dels idiomes clau de la vostra estratègia d'internacionalització? El hindi és el cinquè idioma més parlat del món i té 260 milions de parlants nadius. L’Índia és el setè país més gran del món en termes d’àrea, la segona més gran de la població i, sens dubte, el país amb més creixement de les principals economies.
Igual que la Xina, l'Índia ofereix una gran quantitat de consumidors i una diversitat cultural que el converteix en un dels principals mercats potencials en termes d'ubicació, que pot oferir importants oportunitats de negoci. Des d'aquesta perspectiva, la internacionalització sens dubte haurà de cobrir tota la gamma de canals de comercialització (text, àudio, vídeo, producció comercial).
Tot i que l'Índia és la pàtria de 125 milions de parlants d'anglès, 85 % de la població no parla anglès, superada per l'ús de llengües locals.
S'han fet propostes a nivell internacional per afegir hindi a la llista de llengües oficials de les Nacions Unides. Si aquestes propostes tenen èxit, tots els documents de les Nacions Unides han d'estar disponibles en aquest idioma.
Per concloure, les dades demogràfiques índies només generen consumidors i empreses i, per tant, una font de demanda futura en termes de contingut localitzat.

Aquesta plataforma us permet trobar traductors de hindi.

Penseu en llengües de ràpid creixement


Qualsevol que sigui l’idioma que seleccioneu, sovint s’hauran d’afegir-ne de nous per satisfer la multiplicació de formats de contingut i el creixement del vostre conjunt de consumidors potencials a tot el món.
Recordeu que la nostra llista és merament indicativa i correspon a allò que considerem rellevant a nivell mundial en 20 19
Si el mercat objectiu de la vostra empresa és més petit, els vostres '10 primers' personals poden tenir diferents idiomes que no apareguin en aquesta llista.

Conclusió


L'elecció de llengües de destí és crucial per optimitzar els resultats empresarials i guanyar quota de mercat a nivell internacional. És una decisió que no és ni simple ni evident.
Tingueu en compte que la vostra pròpia investigació de mercat és una prioritat . D'altra banda, el vostre públic objectiu segueix sent un criteri essencial per seleccionar les llengües que hauran de tenir lloc en la vostra estratègia d'internacionalització.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2 All