Βοήθεια

Ποιες είναι οι σημαντικότερες γλώσσες για τις επιχειρήσεις;

Θα πρέπει να μεταφράσετε το εμπορικό και εμπορικό σας περιεχόμενο εάν δραστηριοποιείτε διεθνώς.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε ποιες είναι οι 10 πιο σημαντικές γλώσσες που πρέπει να συμπεριλάβετε στη στρατηγική διεθνοποίησης .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος γίνεται όλο και πιο συνδεδεμένος και ότι το εμπόριο, περισσότερο από ποτέ, είναι διεθνές.

Οι περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως έχουν τουλάχιστον σκεφτεί τις πολλές ευκαιρίες που έρχονται με την απλή προσφορά του περιεχομένου τους σε διάφορες γλώσσες .
Για να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το ακροατήριό σας , πρέπει να μιλήσετε μαζί τους στην προτιμώμενη γλώσσα τους .

Μπορείτε, για παράδειγμα, να εντοπίσετε μια ηλεκτρονική εκπαίδευση για να βελτιώσετε την επικοινωνία των εργαζομένων, να μεταφέρετε τους οδηγούς χρήσης για να βοηθήσετε τους πελάτες ή να εντοπίσετε τον ιστότοπό σας για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο.

Είναι όλο και περισσότερο απαραίτητο να οριστεί μια στρατηγική μετάφρασης και εντοπισμού που θα ενθαρρύνει τέτοιες αλληλεπιδράσεις σε διεθνές επίπεδο.

Μεταξύ περίπου 6000 γνωστών ζωντανών γλωσσών , δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξουμε εκείνες που είναι μια καλή επένδυση.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τους μακροοικονομικούς στόχους και τα βασικά ακροατήριά σας. Πριν βουτήξετε στον ωκεανό των γλωσσών, εξετάστε τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας για να επικοινωνήσουν το περιεχόμενό τους και αναρωτηθείτε αν πρέπει να τις αντιγράψετε ή να ξεχωρίσετε από αυτές. Μόλις συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες, αφιερώστε χρόνο για να την ερμηνεύσετε.

Έχουμε καταρτίσει έναν κατάλογο με 10 βασικές γλώσσες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη μετάφραση του εμπορικού και εμπορικού περιεχομένου σας εάν δραστηριοποιείτε διεθνώς. Ο κατάλογος αυτός παρουσιάζει επίσης στοιχεία και αριθμούς που δείχνουν πώς αυτές οι γλώσσες είναι καλές επιλογές.

1. Αγγλικά


Η αγγλική είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας . Ομιλείται σε 94 χώρες 339 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές, είναι η επίσημη γλώσσα των 20 σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.

Συνεπώς, η χρήση του είναι εξαιρετικά διαδεδομένη. Στις περισσότερες χώρες, είναι επίσης η πρώτη ξένη γλώσσα που διδάσκεται στα σχολεία. Γίνεται κατανοητό από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού .
Η αγγλική γλώσσα κατέχει επίσης την κορυφαία θέση στις γλώσσες που χρησιμοποιούνται περισσότερο από χρήστες του Διαδικτύου με 949 εκατομμύρια χρήστες και είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε πολύγλωσσες ιστοσελίδες.

Η αγγλική είναι επομένως απαραίτητη για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να αναπτυχθεί στη διεθνή σκηνή.

Εάν χρειάζεστε έναν μεταφραστή αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να βρείτε έναν στην πλατφόρμα Polyglot Services .

2. Κινέζικα


Τα κινέζικα είναι μια ομάδα κινεζικών-θιβετιανών γλωσσών που αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 955 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές, ή το 14,4 % του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι μακράν η πιο προφορική γλώσσα στον κόσμο , με συνολικά 1 δισεκατομμύρια ομιλητές.

Η δεσπόζουσα θέση της στην παγκόσμια οικονομία την καθιστά αξιόλογη πηγή επιχειρηματικών ευκαιριών . Σε μια εποχή που οι κινεζικές εταιρείες επεκτείνονται διεθνώς και ενώ η χώρα έχει αυξανόμενες δυνατότητες εξωτερικής ανάθεσης, λόγω του πολύ χαμηλού κόστους και της υψηλής παραγωγικότητας, αυτή η γλώσσα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Εξάλλου, η πρακτική της αγγλικής γλώσσας δεν είναι πολύ συχνή στην Κίνα.
Το Mandarin είναι επίσης η δεύτερη πιο δημοφιλής γλώσσα μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου . Εάν η χρήση του Διαδικτύου συνεχίζει να αυξάνεται σε μεγάλες ασιατικές χώρες, αναμένεται ότι οι Κινέζοι σύντομα θα αντικαταστήσουν την αγγλική γλώσσα ως την πιο διαδεδομένη γλώσσα στο Διαδίκτυο.

Για να μεταφράσετε τα διαφορετικά γραπτά σας περιεχόμενα, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο γραπτές μορφές αυτής της γλώσσας, δηλαδή Απλοποιημένα Κινέζικα και Παραδοσιακά Κινέζικα . Ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού χρησιμοποιεί απλουστευμένες κινεζικές, η παραδοσιακή κινεζική χρήση αυξάνεται.
Εάν χρειάζεστε έναν Κινέζο διερμηνέα για μια επαγγελματική συνάντηση ή άλλη ευκαιρία, θα χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ της Μανδαρινής και της Καντώνας. Από την άλλη πλευρά, αν πρόκειται για έγγραφα που πρέπει να μεταφραστούν , η επιλογή σας θα είναι μεταξύ απλοποιημένων Κινέζων και παραδοσιακών Κινέζων.

3. Ισπανικά


Παρόλο που δεν είναι απαραίτητα αντιληπτή ως επιχειρηματική γλώσσα, τα ισπανικά, με 405 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές, είναι η δεύτερη γλώσσα που μιλάει περισσότερο μετά από το Mandarin. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το βρίσκετε στη λίστα μας.

Προσφέροντας το περιεχόμενό σας στα ισπανικά, ανοίγετε πόρτες όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως το Μεξικό, το Περού, την Παραγουάη και τον Ισημερινό, ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η ισπανική γλώσσα είναι η μητρική γλώσσα των περίπου 37,6 εκατομμυρίων Ανθρωποι.
Γνωρίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και ότι ο ισπανικός πληθυσμός αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2050, η σημασία της ισπανικής γλώσσας φαίνεται προφανής.

Χάρη σε μια πληθώρα διμερών εμπορικών συμφωνιών, το εμπόριο του Μεξικού είναι από τις πιο ανοικτές στον κόσμο. Το Ηνωμένο Βασίλειο το έχει επίσης αναγνωρίσει ως χώρα προτεραιότητας για διεθνή εκπαίδευση.
Αν θέλετε να κάνετε επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπουδήποτε στον δυτικό κόσμο, τα ισπανικά πρέπει να είναι μέρος των γλωσσών μετάφρασής σας.

Μπορείτε να βρείτε εδώ μια επιλογή ισπανικών μεταφραστών .

4. Αραβικά


Τα αραβικά μιλιούνται από 295 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι η επίσημη γλώσσα των 28 διαφορετικών χωρών, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού δυναμικών και αναπτυσσόμενων οικονομιών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική .

6 αραβόφωνοι χώρες είναι μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου 50 ηγετική εξαγωγικές αγορές για αγαθά. Η συνδυασμένη αξία τους στην οικονομία ξεπερνά εκείνη της Ισπανίας, της Κίνας ή της Ιταλίας.
Εξάλλου, η αραβική χώρα κατατάσσεται δεύτερη από τις 'γλώσσες του μέλλοντος', σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε το British Council .
Η Μέση Ανατολή είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, με ενθουσιώδεις καταναλωτές. Η περιοχή είναι ευημερούσα και πολλά κράτη προσπαθούν να προσελκύσουν τουρίστες στις χώρες τους, ιδίως μέσω αγορών.

Σαφώς, η ανασφάλεια της περιοχής είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά μόνο προσθέτει στη ζήτηση για αραβικό περιεχόμενο για να καλύψει τις ανάγκες της νοημοσύνης και της διπλωματίας.
Το διαδίκτυο προχωρεί επίσης στη Μέση Ανατολή και, δεδομένου του γεγονότος ότι πολλοί αραβικοί ομιλητές μιλούν μόνο αραβικά, η μετάφραση περιεχομένου σε απευθείας σύνδεση στα αραβικά είναι απαραίτητη για να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα στη διεθνή αγορά.
Εάν η εμφάνιση των αραβικών είναι από καιρό προβληματική στις ιστοσελίδες, τα τελευταία λογισμικά και προγράμματα περιήγησης έχουν ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία. Είναι επομένως πιθανό ότι όλο και περισσότερες εταιρείες μεταφράζουν σύντομα το περιεχόμενό τους στα αραβικά.
Οι εταιρείες θα πρέπει να επικεντρωθούν στη διάθεση των προϊόντων τους στον αραβικό κόσμο, παρά τις δύσκολες σχέσεις τους με τον δυτικό κόσμο. Αυτό θα εξασφαλίσει θετικά αποτελέσματα όχι μόνο για τις εταιρείες που μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά ακόμη περισσότερο για τη διπλωματία ή τους τομείς της ενέργειας και της άμυνας.

5. Γερμανικά


Η γερμανική έχει 95 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές και συνολικά 210 εκατομμύρια ομιλητές παγκοσμίως . Είναι επίσης η τέταρτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες γλώσσες στον κατάλογο αυτό, αλλά αυτή η γλώσσα μιλιέται σε μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες , όπως η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία. Λιχτενστάιν.
Ειδικότερα, η Γερμανία είναι η ηγετική οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένας οικονομικός κινητήρας σε διεθνές επίπεδο.
Η Γερμανία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Το γερμανικό είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό για την επιστημονική έρευνα και βρίσκεται στην κορυφή των κύριων επιστημονικών γλωσσών που χρησιμοποιούνται στις επιστήμες όπως η ιατρική, οι κοινωνικές επιστήμες, η ψυχολογία, οι τέχνες και άλλες ανθρώπινες επιστήμες.
Χάρη στη φήμη τους για την ποιότητα και την τεχνογνωσία, πολλές γερμανικές εταιρείες κυριαρχούν στο υποκατάστημά τους και αν θέλετε να πετύχετε στον τομέα τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τη γλώσσα τους.

Ελέγξτε την επιλογή των Γερμανών μεταφραστών .

6. Πορτογαλικά


Η πορτογαλική μιλιούνται από 210 εκατομμύρια άτομα στην Πορτογαλία (φυσικά) και στη Βραζιλία, καθώς και σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής. Είναι επίσης η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται στη Λατινική Αμερική (μετά τα ισπανικά).
Για τις επιχειρήσεις, η Βραζιλία είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα χώρα. Παρά τη βαθιά ύφεση, η Βραζιλία παραμένει μια μεγάλη χώρα και μια μεγάλη αγορά . Αντιπροσωπεύει την κυρίαρχη οικονομική δύναμη στη Λατινική Αμερική και, σύμφωνα με ορισμένους δείκτες, η ανάκαμψη στη χώρα φαίνεται να ανακοινώνεται για το επόμενο έτος ή για το επόμενο έτος. Δεν θα χάσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Δεδομένου ότι η Βραζιλία είναι η πλέον αναφερόμενη επιστημονική περιοχή εκτός των G8 της G8 , προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας και επιστημονικής συνεργασίας, ιδίως στον τομέα της φαρμακευτικής και της ενέργειας.
Το British Council τοποθετεί τα πορτογαλικά στις 10 πιο σημαντικές γλώσσες για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου και αναφέρει πιθανές ευκαιρίες στους τομείς του εμπορίου, της επιστήμης, της εκπαίδευσης και της διπλωματίας.
Η ζήτηση για πορτογαλικά αυξάνεται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρόλο που πάντα θεωρήθηκε σημαντική γλώσσα σε παγκόσμια κλίμακα, αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως σημαντική γλώσσα για τις επιχειρήσεις και τις διεθνείς σχέσεις .
Οι Πορτογάλες κερδίζουν επίσης δημοτικότητα στην Ασία λόγω της σημασίας των διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων της περιοχής με την Πορτογαλία και τις πορτογαλόφωνες χώρες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UNESCO , η πορτογαλική είναι η ευρωπαϊκή γλώσσα, η ανάπτυξη της οποίας είναι ισχυρότερη μετά την αγγλική. Σύμφωνα με τα στοιχεία της UNESCO που δημοσιεύει το The Portugal News , αυτή η γλώσσα έχει το μεγαλύτερο δυναμικό ανάπτυξης ως διεθνή γλώσσα στη Νότια Αφρική και τη Νότια Αμερική.
Είναι συνεπώς ενδιαφέρον να θεωρήσουμε την πορτογαλική γλώσσα ως χρήσιμη γλώσσα για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών σε τέσσερις ηπείρους.

Εδώ είναι μια επιλογή από ανεξάρτητους μεταφραστές της Πορτογαλίας .

7. Ρώσικα


Με 155 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές στην Κεντρική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία, η ρωσική είναι η όγδοη πιο κοινή γλώσσα στον κόσμο και η δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μετά την αγγλική γλώσσα.
Η Ρωσία είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες αναδυόμενες δυνάμεις στον κόσμο . Είναι ήδη η έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και αναμένεται να διπλασιάσει τη Γερμανία έως το 2030.
Το μέγεθος της χώρας, η αναδυόμενη οικονομία και οι φυσικοί της πόροι (είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο) δείχνουν σαφώς το ενδιαφέρον που παρουσιάζει αυτή η γλώσσα για τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, η Μόσχα έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση δισεκατομμυριούχων σε οποιαδήποτε σημαντική πόλη του κόσμου.
Η Ρωσία είναι γνωστή για τους ταλαντούχους μηχανικούς της και τους επιστήμονες υψηλού επιπέδου, ενώ η ρωσική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες στην επιστημονική και τεχνική βιβλιογραφία των επιστημών όπως η φυσική και η μηχανική.
Η Ρωσία έχει χαμηλή επάρκεια αγγλικής γλώσσας. Η μετάφραση του περιεχομένου σας στα ρωσικά μπορεί ως εκ τούτου να είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων σας διεθνώς.

8. Γαλλικά


Παρόλο που η γαλλική θεωρείται γενικά η γλώσσα της αγάπης, δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα για τις επιχειρήσεις. Με συνολικά 75 εκατομμύρια ομιλητές στις 39 χώρες , τα γαλλικά παραμένουν μια πολύ δημοφιλής γλώσσα. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι 220 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν επίσης γαλλικά ως δεύτερη γλώσσα.
Τα γαλλικά είναι επίσης μια από τις επίσημες γλώσσες πολλών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
Ο γαλλόφωνος κόσμος περιλαμβάνει επίσης την Αφρική, μια ταχέως αναπτυσσόμενη ήπειρο πλούσια σε φυσικούς πόρους. Οι πέντε ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Αφρική είναι η Ρουάντα, η Τανζανία, η Μοζαμβίκη, η Ακτή του Ελεφαντοστού και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Τα γαλλικά είναι η επίσημη γλώσσα σε 3 από αυτά. Σε χώρες όπως η Αλγερία, το Μαρόκο, το Βιετνάμ και η Καμπότζη, όπου το επίπεδο αγγλικής γλώσσας είναι πολύ χαμηλό, η γαλλική είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Αν στοχεύετε τους καταναλωτές σε αυτές τις χώρες, η μετάφραση του περιεχομένου σας στα γαλλικά μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επένδυση.

9. Ιαπωνικά


Οι Ιάπωνες έχουν 130 εκατομμύρια ομιλητές , κυρίως στην Ιαπωνία, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο . Το British Council θεωρεί ότι η Ιαπωνία συμβάλλει σημαντικά στην ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε ως εξαγωγική αγορά είτε ως κύριος επενδυτής, και σημειώνει ότι η Ιαπωνία προσφέρει πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Αν και η ιαπωνική οικονομία έχει δείξει κάποια σημάδια στασιμότητας, δεν πρέπει να ξεχνάμε την εφευρετικότητα των εταιρειών της, οι οποίες, όπως και οι γερμανικές εταιρείες, απολαμβάνουν μια φήμη για την αριστεία. Οι ιαπωνικές εταιρείες είναι ιδιαίτερα καινοτόμες και η Ιαπωνία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης παγκοσμίως και ένα από τα πλέον προηγμένα και τεχνολογικά ολοκληρωμένα έθνη.
Η Ιαπωνία εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε διεθνή φόρουμ υψηλού επιπέδου και παραμένει κύριος προμηθευτής αναπτυξιακής βοήθειας. Το Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων και Κοινοπολιτείας θεωρεί την Ιαπωνία ως σημαντικό εταίρο, μεταξύ άλλων στους τομείς της πολιτικής για το κλίμα, της ασφάλειας των ενεργειακών πόρων και των πόρων και της μεταρρύθμισης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Για να μεταφράσετε το περιεχόμενό σας στα ιαπωνικά, μπορείτε να βρείτε έναν ελεύθερο μεταφραστή .

10. Χίντι


Γιατί θα έπρεπε η Χίντι να είναι μια από τις βασικές γλώσσες της στρατηγικής διεθνοποίησης; Το Χίντι είναι η πέμπτη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο και έχει 260 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές. Η Ινδία είναι η έβδομη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο από την άποψη της περιοχής, η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό και αναμφισβήτητα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα σε όλες τις μεγάλες οικονομίες.
Όπως και η Κίνα, η Ινδία προσφέρει μια μεγάλη δεξαμενή καταναλωτών και μια πολιτιστική πολυμορφία που την καθιστά μία από τις σημαντικότερες δυνατές αγορές όσον αφορά την τοποθεσία, γεγονός που μπορεί να προσφέρει σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Από αυτή την άποψη, η διεθνοποίηση θα πρέπει σίγουρα να καλύψει το σύνολο των διαύλων εμπορίας (κείμενο, ήχο, βίντεο, εμπορική παραγωγή).
Αν και η Ινδία είναι η πατρίδα 125 εκατομμυρίων αγγλικών ομιλητών, το 85 % του πληθυσμού δεν μιλάει αγγλικά, ξεπερνώντας τη χρήση τοπικών γλωσσών.
Έχουν γίνει προτάσεις σε διεθνές επίπεδο για να προστεθεί η Χίντι στον κατάλογο των επίσημων γλωσσών των Ηνωμένων Εθνών. Εάν οι προτάσεις αυτές επιτύχουν, όλα τα έγγραφα των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να είναι διαθέσιμα στη γλώσσα αυτή.
Συμπερασματικά, τα δημογραφικά στοιχεία της Ινδίας παράγουν μόνο τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις και ως εκ τούτου αποτελούν πηγή μελλοντικής ζήτησης όσον αφορά το τοπικό περιεχόμενο.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να βρείτε μεταφραστές Hindi.

Σκεφτείτε τις γλώσσες που μεγαλώνουν γρήγορα


Οποιεσδήποτε γλώσσες επιλέγετε, θα χρειαστεί συχνά να προσθέσετε νέες για να ικανοποιήσετε τον πολλαπλασιασμό των μορφών περιεχομένου και την ανάπτυξη της ομάδας των πιθανών καταναλωτών σας σε όλο τον κόσμο.
Να θυμάστε ότι ο κατάλογός μας είναι καθαρά ενδεικτικός και αντιστοιχεί σε αυτό που θεωρούμε ότι έχει παγκόσμια σημασία στις 20 19
Εάν η αγορά προορισμού της εταιρείας σας είναι μικρότερη, το προσωπικό σας 'top 10' μπορεί να έχει διαφορετικές γλώσσες που δεν εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα.

συμπέρασμα


Η επιλογή των γλωσσών-στόχων είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και την απόκτηση μεριδίου αγοράς διεθνώς. Είναι μια απόφαση που δεν είναι ούτε απλή ούτε προφανής.
Λάβετε υπόψη ότι η δική σας έρευνα αγοράς αποτελεί προτεραιότητα . Από την άλλη πλευρά, το κοινό-στόχος σας παραμένει βασικό κριτήριο για την επιλογή των γλωσσών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στη στρατηγική σας διεθνοποίησης.

Related topics:

Comments