Apua

NEW ARTICLE

Mitkä ovat liiketoiminnan tärkeimmät kielet?

Sinun tulee kääntää kaupallinen ja markkinointisisältösi, jos käytät kansainvälistä toimintaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä ovat 10 tärkeintä kieltä, jotka sisällytetään kansainvälistymisstrategiaan .

Ei ole epäilystäkään siitä, että maailma on yhä yhteydessä toisiinsa ja että kauppa on enemmän kuin koskaan kansainvälinen.

Useimmat globaalit yritykset ovat ainakin ajatelleet monia mahdollisuuksia, jotka liittyvät yksinkertaisesti tarjoamalla niiden sisältöä eri kielillä .
Jotta voit tavoittaa yleisösi tehokkaasti , sinun on puhuttava heille heidän haluamastaan kielestä .

Voit esimerkiksi etsiä verkkokoulutuksen työntekijöiden viestinnän parantamiseksi, siirtää käyttöoppaita auttamaan asiakkaita tai etsimään verkkosivustosi houkutellaksesi lisää kävijöitä ympäri maailmaa.

On yhä tärkeämpää määritellä käännös- ja lokalisointistrategia , joka edistää tällaista vuorovaikutusta kansainvälisesti.

Niistä noin 6000 tiedetään elävän kieltä , se ei ole aina helppoa valita ne, jotka ovat hyvä sijoitus.
Ensinnäkin on arvioida makrotaloudelliset tavoitteet ja keskeiset kohderyhmät. Ennen kuin sukellat kielten valtameriin, tutustu kilpailijoiden käyttämiin viesteihin sisällön välittämiseksi ja kysy itseltäsi, pitäisikö sinun kopioida ne tai erota niistä. Kun olet kerännyt tarpeeksi tietoa, ota aikaa tulkita sitä.

Olemme laatineet luettelon kymmenestä keskeisestä kielestä, joita tulisi harkita kääntäessäsi kaupallista ja markkinointisisältöäsi, jos käytät kansainvälistä toimintaa. Tässä luettelossa esitetään myös tosiasioita ja lukuja, jotka kuvaavat, miten nämä kielet ovat hyviä vaihtoehtoja.

1. Englanti


Englanti on liike-elämän ja korkeakoulujen kieli . Puhutaan 94 maissa 339 miljoonaa äidinkielenään se on virallinen kieli 20 tärkeimpien kansainvälisten järjestöjen.

Sen käyttö on siksi erittäin laajaa. Useimmissa maissa se on myös ensimmäinen koulujen vieraan kielen opetus. Se ymmärretään kolmanneksella maailman väestöstä .
Englannin kielellä on myös korkein asema Internetin käyttäjien eniten käyttämillä kielillä 949 miljoonalla käyttäjällä ja se on eniten käytetty kieli monikielisillä verkkosivuilla.

Englanti on siis välttämätön kaikille yrityksille, jotka haluavat kehittyä kansainvälisellä näyttämöllä.

Jos tarvitset englanninkielisen kääntäjän, löydät sen Polyglot Services -alustalta .

2. Kiina


Kiina on joukko kiinalais-tiibetiläisiä kieliä, jotka edustavat yli 955 miljoonaa äidinkielenään tai 14,4 prosenttia maailman väestöstä. Se on ylivoimaisesti puhutuin kieli maailmassa , joissa on yhteensä 1 miljardia puhujaa.

Sen määräävä asema maailmantaloudessa tekee siitä merkittävän liiketoimintamahdollisuuksien lähteen . Aikana, jolloin kiinalaiset yritykset laajenevat kansainvälisesti ja kun maassa on lisääntyviä ulkoistamisominaisuuksia erittäin alhaisen kustannuksen ja korkean tuottavuuden vuoksi, tätä kieltä ei voida jättää huomiotta. Lisäksi englannin käytäntö ei ole kovin yleistä Kiinassa.
Mandarin on myös toiseksi suosituin kieli Internetin käyttäjien keskuudessa . Jos Internetin käyttö kasvaa edelleen suurissa Aasian maissa, voidaan odottaa, että kiinalaiset siirtyvät pian englanniksi internetin yleisimmin käytettäväksi kieleksi.

Jos haluat kääntää erilaisen kirjoitetun sisällön, sinun on valittava tämän kielen kahden kirjallisen muodon, eli yksinkertaistetun kiinan ja perinteisen kiinan, välillä . Vaikka suurin osa väestöstä käyttää yksinkertaistettua kiinalaista, perinteinen kiinalainen käyttö lisääntyy.
Jos tarvitset kiinalaista tulkin yrityskokousta tai muuta tilaisuutta varten, sinun on valittava Mandarin ja Cantonese. Toisaalta, jos kyseessä on käännettäviä asiakirjoja, valinta on kiinalaisten ja perinteisten kiinalaisten välillä.

3. Espanja


Vaikka sitä ei välttämättä pidetä liiketoimintakielenä, espanja, jolla on 405 miljoonaa äidinkielenään, on toiseksi eniten puhuttu kieli mandariinin jälkeen. Ei ihme, että löydät sen luettelostamme.

Tarjoamalla sisältöä espanjaksi, avaat ovet paitsi Espanjassa, myös Latinalaisen Amerikan maissa , kuten Meksikossa, Perussa, Paraguayssa ja Ecuadorissa, ja jopa Yhdysvalloissa, joissa espanja on äidinkieli noin 37,6 miljoonaa. ihmiset.
Tietäen, että Yhdysvallat on maailman suurin talous ja että latinalaisamerikkalaisen väestön odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä, Espanjan kielen merkitys vaikuttaa ilmeiseltä.

Monipuolisten kahdenvälisten kauppasopimusten ansiosta Meksikon kauppa on yksi maailman avoimimmista. Yhdistynyt kuningaskunta on myös tunnistanut sen kansainvälisen koulutuksen ensisijaiseksi maaksi.
Jos haluat tehdä liiketoimintaa Yhdysvalloissa, missä tahansa länsimaissa, espanjan on oltava osa käännöskieliäsi.

Täältä löytyy valikoima espanjalaisia kääntäjiä .

4. Arabia


Arabia puhuu 295 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Se on virallinen kieli 28 eri maissa, myös suuri joukko dynaamisia ja kasvavien talouksien Lähi-idässä ja Afrikassa.

6 arabiankieliset maat ovat Britannian 50 johtava tavaraviennin markkinat. Niiden yhteenlaskettu arvo taloudessa ylittää Espanjan, Kiinan tai Italian arvon.
British Council julkaiseman raportin mukaan arabiaksi sijoittuu toiseksi 'tulevaisuuden kielille'.
Lähi-itä on nopeasti kasvava markkina, jossa on innostuneita kuluttajia. Alue on vauras ja monet valtiot yrittävät houkutella matkailijoita maihinsa etenkin ostoksilla.

On selvää, että alueen epävarmuus on todellinen ongelma, mutta se lisää vain arabialaisen sisällön kysyntää älykkyyden ja diplomatian tarpeiden täyttämiseksi.
Internet on myös edistynyt Lähi-idässä, ja kun otetaan huomioon, että suuri määrä arabiankielisiä puhujia puhuu vain arabia, sisällön kääntäminen verkossa arabian kielellä on välttämätöntä etujen saamiseksi kansainvälisillä markkinoilla.
Jos arabiankielen näyttö on jo pitkään ollut ongelma verkkosivuilla, uusimmat ohjelmistot ja selaimet ovat voittaneet tämän ongelman. Siksi on todennäköistä, että yhä useammat yritykset kääntävät sisällönsä pian arabiaksi.
Yritysten olisi keskityttävä tekemään tuotteistaan helposti arabimaailmassa huolimatta vaikeista suhteistaan länsimaailmaan. Tämä takaa positiivisen tuloksen paitsi samalle kielelle puhuville yrityksille, myös diplomatialle tai energia- ja puolustusalalle.

5. Saksa


Saksalaisilla on 95 miljoonia äidinkielenään puhuvia ja yhteensä 210 miljoonaa puhujaa maailmanlaajuisesti . Se on myös neljäs eniten käytetty kieli verkossa. Tämä saattaa tuntua pieneltä verrattuna useimpiin tässä luettelossa mainittuihin kieliin, mutta tätä kieltä puhutaan joissakin Euroopan suurimmissa talouksissa , nimittäin Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Sveitsissä. Liechtenstein.
Erityisesti Saksa on Euroopan unionin johtava talous ja taloudellinen moottori kansainvälisellä tasolla.
Saksa on maailman kolmanneksi suurin tutkimus- ja kehitystoiminnan tekijä. Saksalainen on siksi erityisen tärkeä tieteellisessä tutkimuksessa ja on tärkeimpiä tieteissä, kuten lääketieteessä, yhteiskuntatieteissä, psykologiassa, taiteessa ja muissa humanistisissa tieteissä.
Laadun ja taitotiedon maineensa ansiosta monet saksalaiset yritykset hallitsevat konttoriaan ja jos haluat menestyä omalla alallaan, sinun on käytettävä myös heidän kieltään.

Tarkista saksalaiset kääntäjämme .

6. portugali


Portugali puhuu 210 miljoonaa ihmistä Portugalissa (tietenkin) ja Brasiliassa, sekä paikoitellen Afrikassa. Se on myös toinen kieli, jota puhutaan Latinalaisessa Amerikassa (espanjan jälkeen).
Yritysten kannalta Brasilia on todennäköisesti mielenkiintoisin maa. Syvästä taantumasta huolimatta Brasilia on edelleen suuri maa ja suuri markkina-alue . Se edustaa johtavaa taloudellista voimaa Latinalaisessa Amerikassa ja eräiden indikaattorien mukaan maan elpyminen näyttää olevan ilmoitettu seuraavaksi vuodeksi tai seuraavaksi. Uusia liiketoimintamahdollisuuksia ei hukata.
Koska Brasilia on G8 maiden ulkopuolella mainituin tieteellinen alue, se tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyöhön ja tieteelliseen yhteistyöhön erityisesti lääke- ja energia-alalla.
British Council asettaa portugalilaiset kymmenelle tärkeimmälle kielelle Yhdistyneen kuningaskunnan tulevaisuudelle ja mainitsee mahdolliset mahdollisuudet kaupan, tieteen, koulutuksen ja diplomatian aloilla.
Portugalin kysyntä kasvaa myös Yhdysvalloissa. Vaikka sitä on aina pidetty tärkeänä kielenä maailmanlaajuisesti, se on vasta äskettäin tunnustettu tärkeäksi kieleksi liike- ja kansainvälisille suhteille .
Portugalin suosio on myös Aasiassa, koska alueen diplomaattiset ja taloudelliset suhteet Portugaliin ja portugalinkielisiin maihin ovat tärkeitä.
UNESCO arvion mukaan portugali on eurooppalainen kieli, jonka kasvu on voimakkainta englannin jälkeen. The Portugal News julkaisemien UNESCO tietojen mukaan tällä kielellä on suurimmat kasvumahdollisuudet kansainvälisenä kielenä Etelä-Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.
Siksi on mielenkiintoista pitää portugalilaisia hyödyllisiä kieliä kehittääkseen liiketoimintamahdollisuuksia neljällä mantereella.

Tässä on valikoima freelance-portugalilaisia kääntäjiä .

7. Venäjä


155 miljoonaa äidinkielenään Keski-Euroopassa, Itä-Euroopassa ja Venäjällä venäjän kieli on kahdeksas yleisimpi kieli maailmassa ja toiseksi eniten käytetty kieli verkkosivustojen sisällölle englannin jälkeen.
Venäjä on yksi maailman neljästä suuresta nousevasta valtiosta . Se on jo kuudenneksi suurin talous maailmassa, ja sen odotetaan kaksinkertaistavan Saksan vuoteen 2030 mennessä.
Maan koko, sen kehittyvä talous ja sen luonnonvarat (se on maailman suurin öljyntuottaja) osoittavat selvästi, että tämä kieli on kiinnostunut yrityksille. Lisäksi Moskovalla on korkein miljardöörien keskittymä missä tahansa maailman suuressa kaupungissa.
Venäjä on kuuluisa lahjakkaista insinööreistään ja korkean tason tietotekniikan tutkijoista, ja venäläinen on yksi suosituimmista kielistä tieteiden ja tekniikan kirjallisuudessa , kuten fysiikassa ja tekniikassa.
Venäjällä on alhainen englanninkielinen taito. Siksi sisältösi kääntäminen venäläiseksi voi olla tärkeä askel tavoitteiden saavuttamisessa kansainvälisesti.

8. Ranska


Vaikka ranskaa pidetään yleensä rakkauden kielenä, se ei ole yhtä kiinnostavaa yritykselle. Ranskalaisilla on 39 75 miljoonia puhujia , ja se on edelleen erittäin suosittu kieli. Itse asiassa arvioidaan, että 220 miljoonaa ihmistä puhuu ranskaa myös toisena kielenä.
Ranska on myös yksi useiden organisaatioiden virallisista kielistä, mukaan lukien Yhdistyneet Kansakunnat ja Maailman kauppajärjestö.
Ranskankieliseen maailmaan kuuluu myös Afrikka, joka on nopeasti kasvava mantereen rikas luonnonvaroja. Afrikan viisi nopeimmin kasvavaa taloutta ovat Ruanda, Tansania, Mosambik, Norsunluurannikko ja Kongon demokraattinen tasavalta. Ranska on virallinen kieli kolmessa. Algerian, Marokon, Vietnamin ja Kambodžan kaltaisissa maissa, joissa englannin kielen taito on hyvin alhainen, ranska on erityisen hyödyllinen.
Jos kohdistat kuluttajia näissä maissa, sisällön kääntäminen ranskaksi voi olla mielenkiintoinen investointi.

9. Japanilainen


Japanilaisilla on 130 miljoonaa puhujaa , lähinnä Japanissa, joka on maailman kolmanneksi suurin talous . Yhdistyneen British Council katsoo, että Japani edistää merkittävästi Yhdistyneen kuningaskunnan hyvinvointia riippumatta siitä, onko kyseessä vientimarkkinat tai merkittävä sijoittaja, ja panee merkille, että Japani tarjoaa monia mahdollisuuksia etenkin tieteen ja teknologian aloilla.
Vaikka Japanin talous on osoittanut jonkin verran pysähtyneisyyttä, emme saa unohtaa sen yritysten kekseliäisyyttä, jotka, kuten saksalaiset yritykset, ovat myös erinomaisesta maineesta. Japanilaiset yritykset ovat erittäin innovatiivisia ja Japani on maailman toiseksi suurin sijoittaja tutkimus- ja kehitystoiminnassa ja yksi kehittyneimmistä ja teknologisesti integroituneista maista.
Japanilla on edelleen tärkeä rooli kansainvälisillä korkean tason foorumeilla ja se on edelleen johtava kehitysavun tarjoaja. Ulko- ja kansainyhteisöjen puhemiehistö näkee Japanin tärkeänä kumppanina muun muassa ilmastopolitiikan, energian ja luonnonvarojen turvallisuuden sekä rahoituslaitosten uudistamisen aloilla.

Jos haluat kääntää sisällön japaniksi, voit löytää freelance-kääntäjän .

10. Hindi


Miksi hindin pitäisi olla yksi kansainvälistymisstrategianne keskeisistä kielistä? Hindi on viides eniten puhuttu kieli maailmassa ja sillä on 260 miljoonaa äidinkielenään puhuvaa . Intia on maailman seitsemänneksi suurin maa-alue, toiseksi suurin väestö ja kiistatta nopeimmin kasvava maa kaikissa suurissa talouksissa.
Kiina, kuten Intia, tarjoaa suuren kuluttajajoukon ja kulttuurisen monimuotoisuuden, joka tekee siitä yhden tärkeimmistä mahdollisista markkina- alueista, mikä voi tarjota merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia. Tästä näkökulmasta kansainvälistyminen on varmasti kattava koko markkinointikanavien valikoima (teksti, ääni, video, kaupallinen tuotanto).
Vaikka Intia on 125 miljoonan englanninkielen kotimaa, 85 % väestöstä ei puhu englantia, vaan paikallisten kielten käyttö on ohittanut.
Kansainvälisellä tasolla on tehty ehdotuksia Hindin lisäämiseksi Yhdistyneiden Kansakuntien virallisten kielten luetteloon. Jos nämä ehdotukset onnistuvat, kaikkien Yhdistyneiden Kansakuntien asiakirjojen on oltava saatavilla kyseisellä kielellä.
Yhteenvetona voidaan todeta, että pelkästään intialaiset väestörakenteet tuottavat kuluttajia ja yrityksiä ja ovat siten tulevaisuuden kysynnän lähde paikallisen sisällön kannalta.

Tällä alustalla voit löytää Hindi-kääntäjiä.

Ajattele nopeasti kasvavia kieliä


Riippumatta siitä, mitkä kielet valitset, sinun on usein lisättävä uusia sisältöjä, jotta ne vastaisivat sisällön muotojen moninkertaistumiseen ja potentiaalisten kuluttajien poolin kasvuun kaikkialla maailmassa.
Muista, että luettelo on puhtaasti ohjeellinen ja vastaa sitä, mitä pidämme maailmanlaajuisesti merkityksellisenä 20 19
Jos yrityksesi kohdemarkkinat ovat pienemmät, henkilökohtaisella 'top 10': llä voi olla eri kieliä, joita ei näy tässä luettelossa.

johtopäätös


Kohdekielien valinta on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan tulosten optimoimiseksi ja markkinaosuuden saamiseksi kansainvälisesti. Se on päätös, joka ei ole yksinkertainen eikä selvä.
Muista, että oma markkinatutkimus on ensisijainen asia . Toisaalta kohderyhmäsi on edelleen keskeinen kriteeri valittaessa kieliä, jotka on tehtävä kansainvälistymisstrategiassa.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All