Apua

NEW ARTICLE

Mikä on Erasmus +?Tähän saakka moniin eurooppalaisiin vaihto-ohjelmiin saa sinut tekemään osa koulutusta ulkomailla. Tunnetuin on Erasmus-ohjelman opiskelijoille. Tammikuusta 2014 Erasmus-ohjelma on integroitu uuteen Erasmus + ohjelma. Se on kunnianhimoisempi, avoimempi ja yksinkertainen.
Erasmus + aggregaatit entinen Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig ja Erasmus kolmeen keskeisiä toimia: organisoidaan, yhteistyön strategisia kumppanuuksia, tukea poliittisia uudistuksia. Iso uutinen: parempaa laatua ja suurempaa vaikutusta rahoittamien hankkeiden, opiskelijat eivät enää jättää hakemuksensa erikseen. Nyt liikkuvuus järjestävät laitokset tai koulutusorganisaatiot.

Ohjelma Missions


Ranskassa esimerkiksi Erasmus + ohjelma tai Euroopan yhteisön toiminta järjestelmä Mobility ylioppilaskuntien, hallinnoi Euroopan koulutuksen toimisto-todistuksella Ranska.
Se on tarkoitettu kaikille yleisöille: koulu, aikuiset ja opiskelijat.
Nämä voivat mennä opiskelemaan eurooppalainen kumppani oppilaitosta tai tehdä harjoittelun eurooppalainen yritys.
On selvää, kuten 'Erasmus +', voit siirtää tentit paikan päällä ja saada muistiinpanot validoitu asteen maasi. Se periaate tunnustetaan vietetystä isäntälaitos.
Loman aikana voit myös käyttää passin 'Europass'. Tämä on joukko viisi asiakirjaa, jotka heijastavat kannalta ja taitoja pätevyys saavutettiin, kouluttamiseen ja työkokemukset.
Kesto Erasmus + oleskelu on välillä 3 kuukautta ja 1 vuosi.
Yleensä opiskelijat päättävät lähteä, kun he saavat vähimmäistason.
Syy? Kaikki maat, jotka ovat allekirjoittaneet Bolognan sopimuksen ovat sopineet tutkintoja. Tämä ohjelma avaa ovet 28 jäsenmaiden EU sekä Norja, Islanti, Liechtenstein, Turkki, Sveitsi ja Kroatia.

Europass, passisi opiskella ulkomailla


Europass on joukko viisi asiakirjaa jäsentää taitoja ja pätevyyttä Euroopassa.
Kaksi asiakirjat ovat avoin:
- Ansioluettelo (CV) esittelee taitojaan ja pätevyyden selkeästi ja tehokkaasti
- Language Passport on itsearvioinnin työkalu taitosi ja kielitaito.
CV ja kielipassia luovat verkossa suoraan Cedefopin verkkosivuilla, www.cedefop.europa.eu . Esimerkit ja ohjeet auttavat sinua suorittaa nämä kaksi asiakirjaa.
Kaksi muuta asiakirjaa myönnetään toimivaltaisten viranomaisten koulutukseen:
- Europass-Mobility tallennukseen käytetään tietoja ja taitoja hankittu liikkuvuuden opinto- tai työharjoittelun toisessa Euroopan maassa; se toteutetaan tahansa laitoksen tai järjestön, joka haluaa parantaa laatua liikkuvuuden kokemus oppijoitaan
- Diploma Supplement, kehittämä korkeakoulujen, kuvailee tietoja ja taitoja hankittu tutkintotodistuksen korkeakoulutuksen.

Työharjoittelu Opiskelijoiden


Ohjelmassa ehdotetaan suorittaa työharjoittelu eurooppalaisissa yrityksissä. Tämä on suurelta osin suosinut lähtöjä. Pian opiskelijat käyttivät tilaisuutta kasvot realiteetit eurooppalaisten yritysten. Suurin kysyntä on yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja laki (50% hoitojaksoista) ja suunnittelu, valmistus ja rakentaminen (noin 20%). Eurooppa houkuttelee, mutta ei kovin pitkiä aikoja: keskimäärin työharjoittelu kestää 3 ja puoli kuukautta.

Mahdolliset avustukset


Hakijoille, joiden hakemusta ei voida hyväksyä voidaan myöntää taloudellista tukea. Howerver, Erasmus + liikkuvuusapurahat on tarkoitus kattaa lisäkustannukset opintonsa ulkomailla eikä koko kustannukset oleskelun (150 ja 300 € liikkuvuustukihakemusta opiskelua ja välillä 300 ja 450 € sijoittamisesta apurahan).
Toisin sanoen, se ei salli elää. Todellakin, tämä apuraha on tarkoitettu muun muassa auttaa jos elintaso on korkeampi kuin omassa maassa.

Mennä pidemmälle ... Ploteus-portaali esittelee koulutusta tarjoavat Euroopassa. Viisi merkinnät ovat mahdollisia: opiskelumahdollisuudet, koulutusjärjestelmät, stipendit ja vaihto-ohjelmiin, käytännön tietoa kunkin maan, ja lopuksi 'Yhteydet' sivulla esittää kysymyksiä verkossa.

Erasmus + kouluopetuksesta ja aikuiskoulutus (entinen Comenius ja Grundtvig)


Se tarjoaa tulevia opettajia, jotka ovat suorittaneet vähintään kahden vuoden korkeakoulutuksen tulla avustaja ja elää Euroopan seikkailu. Siten ne ovat joutuneet eri opetuksen koulutusjärjestelmässä.

Samoin Erasmus + mahdollistaa kaikille, jotka haluavat suorittaa uran aikuiskoulutusta toimimaan avustajana Euroopan organisaatiossa.

Erasmus +, koulutusta ja ammatillista koulutusta (entinen Leonardo da Vinci)Sen tavoitteena on rahoittaa Euroopan työharjoittelu liikkuvuus ihmisille alkuperäisen ammatillisen koulutuksen (opiskelijat, harjoittelijat).
Ohjelma on avoin myös työntekijöille ja työnhakijoille jätetty ammatillisen koulutuksen.

- Jäsenmaat Euroopan unionissa: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kypros, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Puola, Portugali, Tšekki, Kroatia , Romania, Slovakia, Slovenia, Yhdistynyt kuningaskunta, Ruotsi.
- Osallistuvat maat Tempus-ohjelman: kumppanimaat Länsi-Balkanin, Itä-Eurooppa, Keski-Aasia ja Välimeren.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2 All