Ajuda

NOU ARTICLE

Què és ERASMUS +?Fins ara, diversos programes d'intercanvi europeu permet que vostè faci part de la seva formació a l'estranger. El més famós és el programa Erasmus per als estudiants. Des de gener de 2014, el programa Erasmus s'integra en el nou programa Erasmus +. És més ambiciós, més obert i senzill.
Erasmus + afegeix l'ex Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig i Erasmus en tres accions fonamentals: la mobilitat, l'organització de la cooperació en associacions estratègiques, el suport a les reformes polítiques. Una gran notícia: millor qualitat i major impacte dels projectes finançats, els estudiants no presentar la seva sol·licitud de forma individual. Ara, la mobilitat serà organitzat per institucions o organitzacions de formació.

Missions del programa


A França, per exemple, Erasmus + programa o programa d'acció comunitari en matèria de mobilitat dels estudiants universitaris, està gestionat per la Agència Europa-Educació-Formació França.
Està dirigit a tots els públics: escoles, adults i estudiants.
Aquests poden anar a estudiar a una institució d'educació soci europeu o fer una passantia en una empresa europea.
És evident que, com un 'Erasmus estudiant +', es passa els exàmens en el lloc i obtenir els bitllets validats en el grau del seu país. És el principi de reconeixement del període de permanència en el centre d'acollida.
Durant la seva estada, també pot utilitzar el seu passaport 'Europass'. Es tracta d'un conjunt de cinc documents que reflecteixen en termes de competències i qualificacions coneixements assolits, entrenament completat i experiències professionals.
La durada d'una estada Erasmus + és d'entre 3 mesos i 1 any.
En general, els estudiants decideixen abandonar quan arriben a un nivell mínim.
La raó? Tots els països que han signat l'acord de Bolonya han acordat un nivell de qualificació. Aquest programa obre les portes dels 28 països membres de la UE més Noruega, Islàndia, Liechtenstein, Turquia, Suïssa i Croàcia.

Europass, el seu passaport per estudiar a l'estranger


Europass és un conjunt de cinc documents d'articular les seves competències i qualificacions a Europa.
Dos documents estan en accés obert:
- El currículum vitae (CV) presenta les seves habilitats i qualificacions clara i efectiva
- El Passaport de Llengües és una eina d'autoavaluació per a les seves habilitats i competències lingüístiques.
CV i Passaport de Llengües estan creant en línia directament des del lloc web del Cedefop, www.cedefop.europa.eu . Exemples i instruccions l'ajudaran a completar aquests dos documents.
Dos documents són expedits per les autoritats competents en matèria d'educació i formació:
- Mobilitat Europass s'utilitza per registrar els coneixements i habilitats adquirits en un estudi de la mobilitat o de lloc de treball en un altre país europeu; s'implementa mitjançant qualsevol tipus d'institució o organització que desitgi millorar la qualitat de l'experiència de mobilitat dels seus estudiants
- El Suplement Europeu al Títol, desenvolupat per institucions d'educació superior, es descriuen els coneixements i habilitats adquirits pels titulars de diplomes d'ensenyament superior.

Mobilitat Pràctiques per a estudiants


El programa es proposa fer les pràctiques en empreses europees. Això ha afavorit en gran mesura sortides. Aviat, els estudiants van tenir l'oportunitat d'enfrontar a les realitats de les empreses europees. La demanda més alta es troba en els camps de les ciències socials, ensenyament comercial i dret (50% dels cicles) i l'enginyeria, fabricació i construcció (aproximadament 20%). Europa atrau, però no per períodes molt llargs: de mitjana, la passantia té una durada de 3 mesos i mig.

Possibles subvencions


Els sol·licitants les sol·licituds dels quals de ser acceptats seran elegibles per rebre ajuda financera. Howerver, Erasmus + mobilitat subvencions estan destinades a cobrir els costos addicionals d'un període d'estudis a l'estranger i no tot el cost de l'estada (entre 150 i 300 € per a beques de mobilitat per a estudis i entre 300 i 450 € per a la beca de mobilitat col·locació).
En altres paraules, que no permet que vostè viva. De fet, aquesta beca es pretén, entre altres coses per ajudar a si el nivell de vida és més alta que al seu país.

Per anar més lluny ... El portal Ploteus presenta l'oferta de formació a Europa. Cinc entrades són possibles: oportunitats d'estudi, els sistemes educatius, beques i programes d'intercanvi, informació pràctica sobre cada país, i finalment, una pàgina 'Contactes' de fer preguntes en línia.

Erasmus + per a l'educació escolar i l'educació d'adults (ex Comenius i Grundtvig)


Proporciona els futurs mestres que han completat almenys dos anys d'estudis superiors per convertir-se en assistent i viure una aventura europea. Així doncs, s'enfronten a un sistema educatiu d'ensenyament diferent.

De la mateixa manera, Erasmus + permet a qualsevol persona que desitgi completar una carrera en l'educació d'adults per treballar com a assistent en una organització europea.

Erasmus +, per a l'educació i la formació professional (ex de Leonardo da Vinci)El seu objectiu és finançar la mobilitat a Europa de pràctiques per a les persones en formació professional inicial (estudiants, aprenents).
El programa també és empleats i sol·licitants d'ocupació obert en el camp de la formació professional.

- Els països membres de la Unió Europea: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Croàcia , Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Regne Unit, Suècia.
- Els països que participen en el programa Tempus: els països associats dels Balcans occidentals, Europa Oriental, Àsia Central i el Mediterrani.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  2 All