Aprèn llengües i fes amics
100% GRATUÏT

735806
Membres
Parlen de nosaltres!
Polyglot Club - Internacional d'Esquí 2018INTERNATIONAL SKI TRIP 2018

Comunitat d'intercanvi d'idiomes gratuït

Esdeveniments Assisteix a una trobada en persona

Troba amics Find language exchange friends

Preguntes Ask a language question

Correccions Rep correccions de parlants nadius

Xat en línia Use our video chat

Lliçons Share your Knowledge of Languages

Membres

Proxims events

Correccions

Preguntes

Pas per pas

Aprèn 100% GRATUÏT

More information

Sigui quin sigui el seu nivell d'idioma o la seva nacionalitat, la nostra xarxa social d'intercanvi d'idioma li permetrà practicar diferents idiomes en línia o fora de línia, mentre que fer nous amics i descobrir noves cultures. [Enlace1> Aprendre Anglès , Català , Francès , Alemany , Xinès , Rússia , àrab , Portuguès , italià , Japonès , Tàmil , Telugu i QUALSEVOL idioma GRATUÏTA! Si vols aprendre idiomes, si vostè és un principiant o si el seu nivell és avançat, si vols conèixer als amics internacionals, vostè és un expatriat, un estudiant Erasmus, un globus o de negocis, un políglota real o simplement curiositat per descobrir noves cultures, a continuació, vostè està en el lloc correcte!

Trobar amics de l'idioma

Troba membres preparats per ajudar a aprendre el seu idioma favorit i, a canvi, els ensenyen la seva llengua materna. Per exemple, si vostè és de França i vols aprendre anglès, vostè pot trobar un amic americà o anglès aprendre francès. Llavors, vostè pot o pràctica en línia (missatges privats o xat room) o fora de línia durant les sessions en tàndem o reunions d'intercanvi d'idiomes. Segueix als teus amics, comparteix consells i tècniques d'aprenentatge.

Assistir Intercanvi d'idiomes esdeveniments a tot el món

Oferim tot tipus d'aprenentatge d'idiomes o esdeveniments culturals a prop de vostè per animar-lo a parlar en situacions reals i reunir-se amb amics internacional, els expatriats, els locals, els estudiants, els viatgers de negocis, couchsurfers ...: fes un cop d'ull a les nostres pròximes classes, cursos, tallers, reunions d'intercanvi d'idiomes, cafeteries poliglotes, partits internacionals, viatges i tot tipus d'esdeveniments a [enlace1> França , Rússia , Regne Unit , Espanya , Bolívia , Brasil , Estats Units , Austràlia , Alemanya , Portugal , Equador , Països Baixos , Itàlia , Japó , Mèxic , Xina , Ucraïna o qualsevol part del món! Si vostè se sent com un organitzador de l'esdeveniment, no dubti en suggerir un nou esdeveniment per a la comunitat. També pot convertir-se en un administrador Políglota club oficial o ambaixador de la seva regió o país. Participi amb nosaltres ara!

Corregir un text o una frase

Utilitzi la nostra eina de correcció per millorar les seves habilitats escrites. Quan s'envia una entrada o un petit assaig escrit en la llengua que està aprenent, parlants nadius l'ajudaran a millorar amb les seves correccions i comentaris. Deseu les correccions al seu quadern per revisar més tard. A canvi, vostè també pot ajudar a altres membres a corregir els seus textos escrits en el seu idioma nadiu.

Xat en línia en temps real

Utilitzi la nostra sala de xat per millorar les seves habilitats d'escriptura. A l'entrar a l'habitació, només dir-li quin idioma vols practicar i altres membres connectats estaran encantats d'ajudar. A continuació, tindrà una conversa en viu.

Mira vídeos per aprendre llengües

Mira tot tipus de vídeos d'aprenentatge d'idiomes compartits per la comunitat. Aquests vídeos adaptats al seu nivell l'ajudarà a millorar la seva capacitat de comprensió auditiva, gramàtica, vocabulari, accent o el seu coneixement de la cultura. Afegiu els seus millors vídeos al teu perfil o compartir-los amb els teus amics.

Per exemple, la nostra comunitat pot oferir-li:
- Un Anglès altaveu vida nativa en [enlace1> Paris , Barcelona o Istanbul ,
- Una reunió d'intercanvi d'idiomes en Moscou , Beijing o Riu ,
- Un partit internacional a Nova York , Berlín o Brussel·les ,
- Un negoci anglès o una classe de conversa en Roma , Xangai , Tunis o [> link13 Alger ,
- Un taller de cal·ligrafia xinesa en Sousse , Madrid o London ,
- Un viatge des Paris a Londres, el Mont Saint Michel, Saint Malo, Brussel·les, la Plagne o Amsterdam,
- Tot tipus de vídeos per aprendre i practicar Francès , Català , Rússia , Xinès , Portuguès , àrab , polonès o Alemany .

Així, no hi ha temps per perdre, vine i uneix-te a nosaltres!