Aprèn llengües i fes amics
100% GRATUÏT


REGISTRA'T JA!
Comunitat d'intercanvi d'idiomes gratuït
1025721
Membres
A Polyglot World
Parlen de nosaltres!
Media coverage - Polyglot Club

Esdeveniments Participate in offline and online events

Troba amics Find language exchange friends

Preguntes Ask a language question

Correccions Rep correccions de parlants nadius

Xat en línia Use our video chat

Services Services Marketplace

Membres


Proxims events

Parlen de nosaltres!

Media coverage - Polyglot Club
Type your city:

Correccions


Preguntes


Language tools


Last Language Services


More information

Sigui quin sigui el seu nivell d'idioma o la seva nacionalitat, la nostra xarxa social d'intercanvi d'idioma li permetrà practicar diferents idiomes en línia o fora de línia, mentre que fer nous amics i descobrir noves cultures. [Enlace1> Aprendre Anglès , Català , Francès , Alemany , Xinès , Rússia , àrab , Portuguès , italià , Japonès , Tàmil , Telugu i QUALSEVOL idioma GRATUÏTA! Si vols aprendre idiomes, si vostè és un principiant o si el seu nivell és avançat, si vols conèixer als amics internacionals, vostè és un expatriat, un estudiant Erasmus, un globus o de negocis, un políglota real o simplement curiositat per descobrir noves cultures, a continuació, vostè està en el lloc correcte!

Trobar amics de l'idioma

Troba membres preparats per ajudar a aprendre el seu idioma favorit i, a canvi, els ensenyen la seva llengua materna. Per exemple, si vostè és de França i vols aprendre anglès, vostè pot trobar un amic americà o anglès aprendre francès. Llavors, vostè pot o pràctica en línia (missatges privats o xat room) o fora de línia durant les sessions en tàndem o reunions d'intercanvi d'idiomes. Segueix als teus amics, comparteix consells i tècniques d'aprenentatge.

Assistir Intercanvi d'idiomes esdeveniments a tot el món

Oferim tot tipus d'aprenentatge d'idiomes o esdeveniments culturals a prop de vostè per animar-lo a parlar en situacions reals i reunir-se amb amics internacional, els expatriats, els locals, els estudiants, els viatgers de negocis, couchsurfers ...: fes un cop d'ull a les nostres pròximes classes, cursos, tallers, reunions d'intercanvi d'idiomes, cafeteries poliglotes, partits internacionals, viatges i tot tipus d'esdeveniments a [enlace1> França , Rússia , Regne Unit , Espanya , Bolívia , Brasil , Estats Units , Austràlia , Alemanya , Portugal , Equador , Països Baixos , Itàlia , Japó , Mèxic , Xina , Ucraïna o qualsevol part del món! Si vostè se sent com un organitzador de l'esdeveniment, no dubti en suggerir un nou esdeveniment per a la comunitat. També pot convertir-se en un administrador Políglota club oficial o ambaixador de la seva regió o país. Participi amb nosaltres ara!

Corregir un text o una frase

Utilitzi la nostra eina de correcció per millorar les seves habilitats escrites. Quan s'envia una entrada o un petit assaig escrit en la llengua que està aprenent, parlants nadius l'ajudaran a millorar amb les seves correccions i comentaris. Deseu les correccions al seu quadern per revisar més tard. A canvi, vostè també pot ajudar a altres membres a corregir els seus textos escrits en el seu idioma nadiu.

Xat en línia en temps real

Utilitzi la nostra sala de xat per millorar les seves habilitats d'escriptura. A l'entrar a l'habitació, només dir-li quin idioma vols practicar i altres membres connectats estaran encantats d'ajudar. A continuació, tindrà una conversa en viu.

Mira vídeos per aprendre llengües

Mira tot tipus de vídeos d'aprenentatge d'idiomes compartits per la comunitat. Aquests vídeos adaptats al seu nivell l'ajudarà a millorar la seva capacitat de comprensió auditiva, gramàtica, vocabulari, accent o el seu coneixement de la cultura. Afegiu els seus millors vídeos al teu perfil o compartir-los amb els teus amics.

Per exemple, la nostra comunitat pot oferir-li:
- Un Anglès altaveu vida nativa en [enlace1> Paris , Barcelona o Istanbul ,
- Una reunió d'intercanvi d'idiomes en Moscou , Beijing o Riu ,
- Un partit internacional a Nova York , Berlín o Brussel·les ,
- Un negoci anglès o una classe de conversa en Roma , Xangai , Tunis o [> link13 Alger ,
- Un taller de cal·ligrafia xinesa en Sousse , Madrid o London ,
- Un viatge des Paris a Londres, el Mont Saint Michel, Saint Malo, Brussel·les, la Plagne o Amsterdam,
- Tot tipus de vídeos per aprendre i practicar Francès , Català , Rússia , Xinès , Portuguès , àrab , polonès o Alemany .

Així, no hi ha temps per perdre, vine i uneix-te a nosaltres!