Leer Talen en Maak vrienden!
100% Gratis!


REGISTREER NU!
Gratis taaluitwisselingsgemeenschap
1025647
Members
A Polyglot World
Zij praten over ons!
Media coverage - Polyglot Club

Evenementen Participate in offline and online events

Vind vrienden Zoek vrienden voor taaluitwisseling

Vragen Stel een taalvraag

Correcties Laat het verbeteren door moedertaalsprekers

online chatten Use our video chat

Services Services Marketplace

Members


Volgende evenementen

Zij praten over ons!

Media coverage - Polyglot Club
Voer je stad in:

Correcties


Vragen


Language tools


Last Language Services


More information

Wat uw taalniveau of nationaliteit ook is, ons taaluitwisselings sociaal netwerk zal je toestaan om verschillende talen online of offline te oefenen. Je zal terwijl kennis maken met nieuwe vrienden en nieuwe culturen ontdekken. Leer Engels , Spaans , Frans , Duits , Chinees , Russian , Arabisch , Portugees , Italiaanse , Japans , Tamil , Telugu en het even welke taal, GRATIS! Als je wilt om talen te leren, als je een complete beginner of als uw niveau is gevorderd, als je wilt om internationale vrienden te ontmoeten, je bent een expat, een Erasmus-student, een bol of een zakelijke reiziger, een echte polyglot of gewoon nieuwsgierig naar ontdek nieuwe culturen, dan bent u aan het juiste adres!

Vind Taal Vrienden

Zoek leden klaar om u te helpen uw favoriete taal te leren en in ruil daarvoor, leren ze je moedertaal. Bijvoorbeeld, als je uit Frankrijk en willen om Engels te leren, kunt u een Amerikaans of Engels vriend Frans te leren vinden. Vervolgens kunt u ofwel de praktijk online (privé berichten of chat room) of offline tijdens de tandem sessies of taal uitwisseling vergaderingen. Volg je vrienden, wissel tips en technieken leren.

Wonen Taal Uitwisseling Events over de hele wereld

Wij bieden alle soorten van het leren van talen of culturele evenementen in uw buurt om u aan te moedigen in reële situaties te spreken en te voldoen aan de internationale vrienden, expats, locals, studenten, zakenreizigers, couchsurfers ...: kijk op onze volgende lessen, cursussen, workshops, taaluitwisselingsprogramma vergaderingen, polyglot cafés, internationale partijen, reizen en alle soorten evenementen in Frankrijk , Rusland , Verenigd Koninkrijk , Spanje , Bolivia , Brazilië , Verenigde Staten , Australië , Duitsland , Portugal , Ecuador , Nederland , Italië , Japan , Mexico , China , Oekraïne of ergens in de wereld! Als je het gevoel dat een organisator van het evenement, voel je vrij om een ​​nieuwe gebeurtenis aan de gemeenschap voor te stellen. U kunt ook een officiële Polyglot Club beheerder of ambassadeur van uw regio of land te worden. Doe mee met ons nu!

Corrigeren van een tekst of Sentenses

Gebruik onze correctie tool om uw schriftelijke vaardigheden te verbeteren. Als u een item of een klein essay geschreven in de taal die je aan het leren te dienen, zal native speakers helpen bij het verbeteren van hun correcties en opmerkingen. Opslaan correcties in uw notebook om ze later te herzien. In ruil daarvoor kun je ook helpen andere leden van hun teksten geschreven in uw moedertaal te corrigeren.

Chat online in Real Time

Gebruik onze chatroom om uw schrijfvaardigheid te verbeteren. Als je de kamer binnen, gewoon vertellen welke taal je wilt oefenen en andere aangesloten leden zullen blij zijn om u te helpen. U heeft dan een live-gesprek.

Bekijk leervideo's voor talen

Kijken naar alle soorten van talen leren video's gedeeld door de gemeenschap. Die video's aangepast aan uw niveau zal u helpen uw luistervaardigheid, grammatica, woordenschat, accent of uw kennis van de cultuur te verbeteren. Voeg uw beste video's op je profiel of deel ze met je vrienden.

Zo kunnen onze gemeenschap u met:
- Een Engels native speaker woon in Paris , Barcelona of Istanbul ,
- Een taal uitwisseling bijeenkomst in Moskou , Peking of Rio ,
- Een internationale partij in New York , Berlijn of Brussel ,
- Een zakelijk Engels of conversatieles in Rome , Shanghai , Tunis of Algiers ,
- Een Chinese kalligrafie workshop in Sousse , Madrid of Londen ,
- Een reis van Paris naar Londen, Mont Saint Michel, Saint Malo, Brussel, la Plagne of Amsterdam,
- Alle soorten video's om te leren en te oefenen Frans , Spaans , Russische , Chinees , Portugees , Arabisch , Poolse of Duits .

Dus, geen tijd te verliezen, kom en doe mee!