Opikieliä ja löydä ystäviä
100% ILMAINEN!


REKISTERÖIDY NYT!
Ilmainen kielenvaihtoyhteisö
995187
Jäsenet
A Polyglot World
Meistä puhutaan!
Media coverage - Polyglot Club

Tapahtumat Participate in offline and online events

Etsi Ystäviä Löydä kavereita kielivaihtoon

Kysymykset Tee kieleen liittyvä kysymys

Korjaukset Pyydä korjauksia syntyperäisiltä puhujilta

Keskustele online Käytä video chat -toimintoa

Services Services Marketplace

Jäsenet


Seuraavat tapahtumat


Meistä puhutaan!

Media coverage - Polyglot Club
Syötä kaupungin nimi

Korjaukset


Kysymykset


Language tools


Last Language Services


Lisää tietoa

Oli kielitaitosi millä tasolla tahansa tai kansallisuutesi mikä vain, sosiaalisen kielenvaihtoverkostomme avulla voit harjoitella eri kieliä verkossa tai offline, saaden samalla uusia ystäviä ja tutustuen uusiin kulttuureihin. Opi Englantia, Espanjaa, Ranskaa, Saksaa, Kiinaa, Venäjää, Arabiaa, Portugalia, Italiaa, Japania, Tamilia, Telugua ja MITÄ TAHANSA kieltä ILMAISEKSI! Jos haluat oppia kieliä, jos olet täydellinen aloittelija tai jos taso on kehittynyt, jos haluat tavata kansainvälisiä ystäviä, olet expat, Erasmus, maapallo tai liikematkalla, todellinen monikielinen tai yksinkertaisesti utelias löytää uusia kulttuureja, niin olet oikeassa paikassa!

Etsi kieliystäviä

Etsi jäseniä valmis auttamaan sinua oppimaan suosikki kieli ja vastineeksi, opettaa heille äidinkieli. Esimerkiksi, jos olet Ranskasta ja haluavat oppia Englanti, löydät amerikkalainen tai Englanti ystävä oppimisen ranska. Sitten voit joko käytännössä verkossa (yksityiset viestit tai chat) tai offline aikana tandem istuntoja tai kieli tapaamisia. Seuraa ystäviä, jakaa vinkkejä ja oppimisen tekniikoita.

Osallistu kielivaihtotapahtumiin ympäri maailmaa

Tarjoamme kaikenlaisia ​​kieltenopiskeluun tai kulttuuritapahtumia lähellä sinua rohkaista sinua puhumaan todellisissa tilanteissa ja tavata kansainvälisiä ystäviä, muuttaneista, paikalliset, opiskelijat, liikematkailijoille, couchsurfers ...: tutustu ensi luokat, kursseja, työpajoja, kielen vaihto kokousten, monikielinen kahviloita, kansainvälisiä osapuolia, matkoja ja kaikenlaisia ​​tapahtumia [linkki1> Ranska , Venäjä , Iso-Britannia , Espanja , Bolivia , Brasilia , Yhdysvallat , Australia , Saksa , Portugali , Ecuador , Alankomaat , Italia , Japani , Meksiko , Kiina , Ukraina tai missä päin maailmaa tahansa! Jos tuntuu tapahtuman järjestäjä, vapaasti ehdottaa uuden tapahtuman yhteisölle. Voit myös tulla virallisia Polyglot Club ylläpitäjä tai suurlähettiläs oman alueen tai maan. hyödynnä nyt!

Korjaa teksti tai lause

Käytä korjaus työkalu parantaa kirjallinen taito. Kun lähetät merkintä tai pieni essee kirjoitettu kieltä on opiskellut, äidinkielenään auttaa sinua parantamaan niiden korjauksia ja kommentteja. Tallenna korjauksia kannettavan tarkastella niitä myöhemmin. Vastineeksi voit myös auttaa muita jäseniä korjata tekstejä omalla äidinkielellä.

Keskustele reaaliaikaisesti (chat)

Käytä chatti-huonetta parantaaksesi kirjoittamistasi. Kun tulet huoneeseen, kerrot vain mitä kieltä haluat harjoitella ja muut paikalla olevat jäsenet mielellään auttavat sinua. Voit sitten aloittaa live- keskustelun.

Katso kieltenopiskeluun liittyviä videoita

Katso kaikenlaisia ​​kieltenopiskelun videoita jaetaan yhteisön. Nämä videot sovitettu tasosi auttaa sinua parantamaan kuullunymmärtämistä taitoja, kielioppi, sanasto, aksentti tai tietosi kulttuuria. Lisää paras videoita profiiliisi tai jakaa ne ystäviesi kanssa.

Esimerkiksi yhteisömme voi tarjota sinulle:
- Englanti äidinkielenään puhuja asuu Paris , Barcelonan tai Istanbul ,
- Kielen vaihto kokouksessa Moskova , Pekingin tai Rio ,
- Kansainvälinen puolue New York , Berliinin tai Brysselissä ,
- Liiketoiminnan Englanti tai keskustelun luokan Rooma , Shanghai , Tunis tai Alger ,
- Kiinalainen kalligrafia työpaja Sousse , Madrid tai Lontoossa ,
- Matka Paris Lontooseen, Mont Saint Michel, Saint Malo, Bryssel, la Plagne tai Amsterdam,
- Kaikenlaisia ​​videoita oppia ja harjoitella Ranska , Espanja , Venäjä , Kiinan , Portugali , Arabia , Puola tai Saksa .