Hvad er retningslinjerne for indsendelse af en ny oversættelse?

Hvad er reglerne, der skal følges, når man foreslår en ny oversættelse til Polyglot Clubs hjemmeside? href = "/translate.php" target="_blank" class="big-button" >Join the Translation Team NOW!

1. Format

Følg det samme format, som bruges i den engelske version, herunder tegnsætning og kapitalisering.

2. Variabler

(Variabler kan være tal, navne, diskussioner eller andet indhold af PolyglotClub) Variabler i parenteserne er i rødt, ligesom {1} eller {2} . Vær venlig at oversætte variablerne. Eksempel: - Engelsk: Hej {1} . Du har modtaget {2} nye beskeder - Fransk: Bonjour {1} . Vous avez reçu {2} nouveaux meddelelser

3. Links

Vilkår, der bliver HTML-links på PolyglotClubs websider, er omgivet af parenteser og farvet rødt, ligesom: dette er [link1] PolyglotClub [/link1] . Du bør oversætte ordene farvet sort, fordi de faktisk vises. Venligst oversæt ikke HTML-links, der vises i rødt. Eksempel: - Engelsk: Gå til [link1] hovedsiden [/link1] .- Fransk: Aller sur la [link1] page principale [/link1] .

4. Formelle og uformelle Oversættelser

Indsend venligst det formelle udtryk for varen. Undgå slang og uhøflige udtryk.

5. Ordliste

Her finder du en href='/wiki/Language/Multiple-languages/Vocabulary/Glossary-for-translations/translate-danish' target="_blank" >Glossary at hjælpe dig med at vælge de rigtige og konsekvente ord og udtryk, når du skriver en oversættelse. Du er velkommen til at redigere denne ordliste, hvis du mener, at den kan forbedres.