Ajuda

NOU ARTICLE

Com veure Pel·lícules per millorar la seva Idiomes Estrangers
Veure pel·lícules és una gran manera de millorar les seves llengües estrangeres. Per què? Això és simple.
Les pel·lícules són diversió, emocional, dinàmic, audiovisuals i utilitzen un llenguatge autèntic, en gairebé qualsevol idioma que desitja aprendre.
Pot començar a veure les pel·lícules de l'idioma de destinació en qualsevol etapa del seu aprenentatge. Normalment, però, recomanem l'ús de pel·lícules com materials d'aprenentatge al voltant de la B1-B2 nivell. Això assegura que ja té capacitat d'escolta decent, i no es perdi per complet quan s'enfronten a materials audiovisuals a nivell nadiu.

Com Cinema i Video meu revolucionat l'aprenentatge d'idiomes


Veure pel lícules van fer una gran diferència en els primers anys de la meva aprenentatge d'idiomes, quan estava estudiant anglès i francès.
Quan vaig començar a aprendre anglès al voltant de l'edat de 12 anys, el meu tutor seria gravar pel·lícules britàniques i nord-americanes en VHS cinta. Cada setmana durant la nostra sessió, ella em va regalar la cinta, el que em permetria estudiar i aprendre.
Més tard, per iniciativa pròpia, m'he comprat una sèrie de vídeos d'aprenentatge d'anglès anomenat “Speak Up!” , Que venia amb una cinta de vídeo i un guió imprès.
Per a l'aprenentatge del francès a través del cinema i el vídeo, tinc la meva dosi regularment a través de veure el canal de televisió France 2 , que he rebut en la meva aparell de televisió a casa. Per la meva gran alegria, també vaig descobrir que podia veure les imatges de France 2 amb subtítols en francès.
Amb autèntica vídeo i subtítols transmesos directament a casa francesa, que era capaç de passar hores i nits durant diversos anys observant, aprenent i millorant els meus coneixements de la llengua.
Aquests primers anys d'aprenentatge Francès i Anglès a través de mitjans audiovisuals van obrir els ulls al poder d'aquests recursos per millorar els meus coneixements d'idiomes d'una manera autèntica i divertida.
No obstant això, he descobert durant aquests anys que, en general no és suficient per a mi simplement exposar a una pel·lícula i espero que el meu coneixement de la llengua anava a millorar.
Per tal de millorar de manera constant, que havia d'aprendre deliberadament, arran d'un conjunt organitzat de passos que em ajudarien a processar el que he après, retenir, i després posar-lo a treballar quan va arribar el moment d'utilitzar realment l'idioma.

Una nota sobre deliberada i natural Pràctica


Recordeu que hi ha dues formes principals en què es pot aprendre de qualsevol tipus de recursos per a l'aprenentatge d'idiomes: natural, i deliberadament.
Aprendre de forma natural des de pel·lícules consta únicament de veure'ls per plaer, i amb l'esperança que la simple exposició a una gran quantitat de pel·lícules en el seu idioma de destí millorarà les seves habilitats passives.
Aprendre deliberadament de pel·lícules consisteix a posar en el temps i energia en el procés amb l'objectiu d'aprendre nou vocabulari, frases i màximes culturals a partir del material i retenir-los a curt com a llarg termini.
Mentre que les maneres d'aprenentatge tant deliberades com naturals milloraran les seves habilitats, la manera deliberat ajudarà a ampliar els seus coneixements de l'idioma actius més eficient i fiable.

5 consells per a la pràctica deliberada mentre veu les pel.lícules


1. Triar la ubicació correcta, la posició del cos, i el mitjà de visualització


Ubicació - Pel·lícules i vídeos de la llengua meta s'absorbeixen millor en llocs còmodes i lliures de distracció, com la seva sala d'estar, dormitori, o (si té auriculars) un lloc públic tranquil, com una biblioteca.
Posició del cos - Vostè voldrà assegurar-se que el seu cos està en una posició còmoda, però no massa. Massa còmode, i vostè estarà obligat a agafar el son. Per evitar això, recomano seure en posició dreta mentre veu una pel·lícula, ja sigui en un escriptori o en un sofà. Assegut en posició vertical també s'ha d'assegurar que vostè estarà més ben preparat per prendre notes mentre es veu, el que anem a explorar en una extremitat següent.
Veient el Medi - Avui en dia, tenim una àmplia gamma d'opcions de visualització quan es tracta de gaudir de pel·lícules i televisió. El més popular d'aquests són d'un aparell de televisió, pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Perquè l'aprenentatge deliberadament de pel·lícules, recomano veure en un televisor, ja que és una experiència visual més immersiva que els altres dos, i no ve amb distraccions afegides.

2. Veure pel lícules es coneixen bé


El següent pas clau és començar per veure pel·lícules que ja està familiaritzat amb en la seva llengua materna. Si vas a començar una rutina de veure pel·lícules amb B1 capacitat d'escolta -level, això li permetrà omplir els buits potencials en la comprensió simplement recordar el que es va dir o va fer en la pel·lícula quan vostè el va mirar amb anterioritat.

3. Utilitzeu sempre subtítols


Els subtítols són una tremenda ajuda per a l'aprenentatge que sempre s'ha de posar en ús quan es veu una pel·lícula d'idioma de destinació o vídeo.
Si no està llest per llegir subtítols totalment en l'idioma de destí, començar amb subtítols en l'idioma natiu (o un altre idioma que ja coneix bé).
Si vostè està més avançada, utilitzeu subtítols només en l'idioma de destí.
Si està avançat prou com per no necessitar subtítols 90% de les vegades o més, tot i així, recomano deixar-los en, i simplement fent cas omís de la majoria de les vegades. Mai se sap quan una paraula desconeguda o frase es plantejaran, i vostè estarà feliç de tenir els subtítols cal adquirir nova informació quan ho necessiti.

4. Utilitzeu un quadern


Els antics romans solien dir 'verba volant, scripta permanent', en anglès, 'les paraules parlades volar, paraules escrites romanen.'
En veure pel·lícules i vídeos, inevitablement hi haurà una gran quantitat de paraules parlades 'volant' en què en un moment donat, i mantenir a tots en la memòria és impossible sense algun tipus d'exterior, l'ajuda per escrit.
Gràcies a Déu, llavors, per l'eina simple però eficaç que és el portàtil.
Tenir un quadern i una ploma mentre veu una pel · lícula l'ajudarà a escriure qualsevol paraula, frases, o una altra informació que consideri útil durant les seves sessions de visualització.
A més d'això, simplement sabent que té la intenció de prendre notes et mantindrà enfocat mentre es veu, i aquest estat d'alerta l'ajudarà a processar més material.
Un cop hagi acabat de veure una pel·lícula o un vídeo, a continuació, pot prendre les seves notes escrites i correlacionar-los amb un diccionari, frases, o un altre recurs perquè vostè realment pot aprendre els significats de les paraules i expressions que va anotar .

5. Dividiu les sessions de visualització


La majoria de les pel·lícules són llargues, en l'hora en una hora o més. Fins i tot els programes de televisió avui en dia tenen episodis que duren de vint minuts a una hora. Això és un munt de material potencial per absorbir a la vegada, i és, és més probable que s'avorreixen o amb son abans que acabi el temps d'una pel·lícula o vídeo.
Per evitar això, recomano trencar les seves sessions de visualització en trossos més petits i manejables.
La longitud exacta de cada sessió de visualització depèn de vostè, però jo recomano que provi i s'assenten en una longitud que és just el temps suficient per ser productiu des del punt de vista de l'aprenentatge, i encara prou curt per ser agradable. En qualsevol lloc de quinze a trenta minuts és probable ideal.

conclusió


En conclusió, veure pel·lícules i vídeos és una manera fantàstica per aprendre vocabulari i millorar la seva comprensió auditiva. Pot fer-ho a través de la lent de la pràctica, ja sigui natural o deliberada, encara que tingui en compte que la pràctica deliberada donarà lloc a la millora més estable.
Posar en ús els 5 consells anteriors, i treballar per trobar un equilibri entre el plaer de simplement veient una pel·lícula i l'esforç de la pràctica deliberada. Veure una pel·lícula o més a la setmana utilitzant els mètodes anteriors, i que aviat construir una diversió i l'hàbit d'aprenentatge eficaç que millorarà enormement les seves llengües estrangeres en el llarg termini.
Escrit per Luca Lampariello i Kevin Morehouse

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All