Ajuda

NOU ARTICLE

Per què llegir en anglès és tan important per millorar?El títol diu 'llegir en anglès', però aquest mètode pot, per descomptat, s'aplicarà a tots els altres idiomes. Una de les maneres més efectives de millorar el seu anglès és simplement per llegir en anglès.
Has notat que hi ha una diferència entre les paraules que coneixem i les paraules que fem servir en una conversa? Podem reconèixer un munt de paraules que llegeixen un llibre sense necessàriament tractar d'utilitzar a la conversa.
De fet, hi ha dos nivells de coneixement. D'una banda, hi ha paraules conegudes de forma passiva (que poden ser reconeguts, però no els utilitzen), i d'altra banda, hi ha paraules que s'usen activament. El truc està en aprendre a reconèixer moltes paraules com sigui possible i tenir la confiança suficient per utilitzar-los en una conversa.
Una de les millors maneres de millorar vocabulari passiu és a través de la lectura en anglès. El nombre de paraules apreses passivament construeix una base sòlida per al futur aprenentatge actiu.
Heus aquí per què la millora de la seva Anglès es pot fer a través de la lectura. En primer lloc, aprendre nou vocabulari s'ha de fer a través del reconeixement. Una vegada que estigui familiaritzat amb les paraules, es pot començar a veure com es poden utilitzar en la conversa.
Aprendre les paraules en contextos reals significa que un és probablement capaç d'usar la paraula en les situacions adequades. Això és molt millor que l'aprenentatge de llistes de vocabulari.
Com millorar el seu anglès per la lectura?
1. Llegiu el contingut d'acord al seu nivell. Això vol dir que el que es llegeix no és 100% conegut, un pot venir a través de paraules desconegudes, però no prou per trencar la diversió de la lectura.
2. Llegir un contingut d'interès. Llavors estem més motivats per fer l'esforç de llegir en anglès.
3. Llegir amb regularitat en lloc de forçar-se a llegir 2 hores un cop per setmana: 10 minuts al dia, abans d'adormir, al matí o durant un descans en el dia.
4. Endevinar paraules desconegudes amb el context global en lloc de buscar-les en el diccionari.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All