Βοήθεια

Γιατί διαβάζω στα αγγλικά είναι τόσο σημαντικό να βελτιωθεί;Ο τίτλος λέει: " Διάβασε στα αγγλικά" αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί, φυσικά, να εφαρμοστεί και σε όλες τις άλλες γλώσσες. Κατά τη γνώμη μου, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας, είναι απλώς να διαβάζετε στα αγγλικά.
Έχετε ποτέ παρατηρήσει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των λέξεων που γνωρίζουμε και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε σε μια συνομιλία; Μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολλά λόγια διαβάζοντας ένα βιβλίο, χωρίς κατ 'ανάγκη να προσπαθήσουμε να τις χρησιμοποιούν.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο επίπεδα γνώσης. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι λέξεις είναι γνωστό παθητικά (που μπορεί να αναγνωριστεί, αλλά δεν τα χρησιμοποιούν), και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν λέξεις που χρησιμοποιούνται ενεργά. Το κόλπο είναι να μάθουν να αναγνωρίζουν όσες λέξεις το δυνατόν και να έχουν αρκετή εμπιστοσύνη για να τα χρησιμοποιήσετε σε μια συνομιλία.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη βελτίωση της παθητικής λεξιλόγιο είναι μέσα από την ανάγνωση στα αγγλικά. Ο αριθμός των λέξεων παθητικά μάθει χτίζει ένα γερό θεμέλιο για το μέλλον ενεργητική μάθηση.
Εδώ είναι ο λόγος για να βελτιώσετε τα αγγλικά του μπορεί να γίνει μέσω της ανάγνωσης. Πρώτα απ 'όλα, να μάθουν νέο λεξιλόγιο πρέπει να γίνει μέσω της αναγνώρισης. Μόλις είστε εξοικειωμένοι με τις λέξεις, μπορεί κανείς να δει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνομιλία.
Μάθετε τις λέξεις σε πραγματικές συνθήκες σημαίνει ότι το ένα είναι πιθανώς σε θέση να χρησιμοποιήσει τη λέξη στα δεξιά καταστάσεις. Αυτό είναι πολύ καλύτερη από ό, τι μαθαίνουν από τους καταλόγους λεξιλόγιο.
Πώς να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας με την ανάγνωση;
1. Διαβάστε το περιεχόμενο ανάλογα με το επίπεδο σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που διαβάζετε δεν είναι 100% γνωστή, μπορεί κανείς να συναντήσει άγνωστες λέξεις, αλλά όχι αρκετή για να σπάσει τη διασκέδαση της ανάγνωσης.
2. Διαβάστε το περιεχόμενο του ενδιαφέροντος. Τότε θα είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν την προσπάθεια να διαβάσει στα αγγλικά.
3. Διαβάστε τακτικά, αντί να πιέζεις τον εαυτό σου να διαβάσει δύο ώρες μια φορά την εβδομάδα: 10 λεπτά την ημέρα, πριν κοιμηθεί, το πρωί ή κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της ημέρας.
4. Εικασία άγνωστων λέξεων με το διεθνές πλαίσιο και όχι βλέμμα τους στο λεξικό.

Related topics:

Comments