Помоћ

Зашто читати на енглеском је толико важно да се побољша?Наслов каже 'прочитао на енглеском', али овај метод може, наравно, да се примени на све друге језике. Један од најефикаснијих начина за побољшање свог енглеског је једноставно да читају на енглеском.
Да ли сте икада приметили да постоји разлика између речи које знамо и речи које користимо у разговору? Можемо препознати доста речи читајући књигу без нужно покушате да их користите у разговору.
У ствари, постоје два нивоа знања. С једне стране, постоје речи познатих пасивно (можете се препознати, али да их не користите), а са друге стране постоје речи које се користе активно. Трик је у томе да се науче да препознају многе речи могуће и имају довољно поверења да их користе у разговору.
Један од најбољих начина за побољшање пасивно вокабулар је кроз читање на енглеском. Број речи пасивно учених гради солидну основу за будуће активно учење.
Ево зашто побољшање његов енглески може да се уради кроз читање. Прво, научите нови вокабулар мора урадити кроз препознавање. Када сте се упознали са речима, може почети да виде како се могу користити у разговору.
Научите речи у реалним ситуацијама значи да је вероватно у стању да користе реч у правим ситуацијама. Ово је много боље од уцења од вокабулара листе.
Како да унапредите свој енглески читањем?
1. Прочитајте садржај према вашем нивоу. То значи да оно што сте прочитали није 100% познат, може се наићи непознатим речима, али не довољно да се пробије забаву читања.
2. Прочитајте садржаје од значаја. Онда смо више мотивисани да се потруди да прочита на енглеском језику.
3. Прочитајте редовно уместо присиљавање себе да прочитате 2 сата једном недељно: 10 минута дневно, пре заспи, ујутро или током паузе у дан.
4. Гуессинг непознате речи са глобалном контексту, а не изгледају их у речнику.

Related topics: