Apua

NEW ARTICLE

Miksi lukea Englanti on niin tärkeää parantaa?اقرأ باللغة الإنجليزية و هي استراتيجية يمكنك تطبيقها مع جميع اللغات. من وجهه نظري ، إن أكثر الطرق فعالية لتعلم الانجليزية هي القراءة باللغة الإنجليزية ببساطة.
Oletko koskaan huomannut, että on olemassa ero sanojen että tiedämme ja sanamme keskusteluun? Voimme tunnistaa paljon sanoja lukee kirjaa ei välttämättä yritä käyttää niitä keskusteluun.
Itse asiassa, on olemassa kaksi tasoa tietoa. Toisaalta, on olemassa sanoja tunnetaan passiivisesti (voit tunnistaa, mutta ei käytä niitä), ja toisaalta on olemassa sanoja käytetään aktiivisesti. Temppu on oppia tunnistamaan mahdollisimman monta sanaa ja on tarpeeksi luottamusta käyttää niitä keskustelun.
Yksi parhaista tavoista parantaa passiivista sanastoa on lukemalla Englanti. Sanojen määrä passiivisesti oppinut rakentaa vankka perusta tulevalle aktiivinen oppiminen.
Tässä syy parantaa hänen Englanti voi tapahtua käsittelyn. Ensinnäkin, oppia uutta sanastoa on tehtävä tunnustamalla. Kun olet perehtynyt sanoja, voi alkaa nähdä, miten niitä voidaan käyttää keskusteluun.
Opi sanat todellinen yhteyksissä tarkoittaa, että yksi on luultavasti osaa käyttää sanaa oikeus tilanteissa. Tämä on paljon parempi kuin oppimisen sanastoja.
Miten parantaa Englanti lukemalla?
1. Lue sisällön mukaan tasosi. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä olet lukenut ei ole 100% tiedossa, voi törmännyt tuntemattomia sanoja, mutta ei tarpeeksi rikkoa hauskaa käsittelyssä.
2. Lue mielenkiintoista sisältöä. Sitten olemme motivoituneita vaivaa lukea Englanti.
3. Lue säännöllisesti sijaan pakottaa itse lukea 2 tuntia kerran viikossa: 10 minuuttia päivässä, ennen nukahtamista, aamulla tai tauon aikana päivällä.
4. arvaaminen tuntematon sanoja maailmanlaajuisesti sijaan katsoa heitä sanakirjassa.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All