Súgó

NEW ARTICLE

Miért olvasni angolul is olyan fontos, hogy javítsa?A cím is mondja: 'olvasni angolul', de ez a módszer természetesen alkalmazható minden más nyelveken. Az egyik leghatékonyabb módja, hogy javítsa a English egyszerűen olvasni angolul.
Észrevetted már, hogy van-e különbség a szavakat, hogy tudjuk, a szavakat használunk a beszélgetés? Mi lehet felismerni egy csomó szót egy könyvet olvas és nem kell feltétlenül próbálja ki őket a beszélgetés.
Sőt, van két szintű tudás. Egyrészt vannak olyan szavak ismert passzív (akkor lehet ismerni, de nem használja őket), és másfelől vannak olyan szavak, aktívan használják. A trükk az, hogy megtanulják felismerni annyi szó, mint lehetséges, és van elég bizalmat, hogy használja őket a beszélgetésbe.
Az egyik legjobb módja, hogy javítsa a passzív szókincs olvasásával angolul. A szavak száma passzívan tanultam épít szilárd alapot a jövőbeni aktív tanulás.
Itt miért javítását ő angol megtehető olvasás. Először is, tanulj új szavakat kell véghezvinni elismerést. Ha már ismeri a szavakat, lehet kezdeni, hogy hogyan lehet használni a beszélgetést.
Ismerje meg a szavak valós kontextusban azt jelenti, hogy az egyik valószínűleg tudja használni a szót a megfelelő helyzetekben. Ez sokkal jobb, mint a tanulás szókincs listákat.
Hogyan lehet javítani az angol elolvassa?
1. Olvassa el a tartalom az Ön szinten. Ez azt jelenti, hogy mit olvas nem 100% ismert, az egyik találkoznak ismeretlen szavakat, de nem elég ahhoz, hogy megtörje a szórakoztató olvasmány.
2. Olvassa el a érdeklő tartalmat. Aztán jobban motiválja, hogy az erőfeszítés, hogy olvasni angolul.
3. Olvassa rendszeresen helyett kényszerítve magát, hogy olvassák el a 2 órát hetente: 10 perc egy nap, elalvás előtt, reggel vagy szünetében a nap.
4. találgatás ismeretlen szavakat a globális környezet helyett nézni őket a szótárban.

Related topics:

Comments