Ajutor

NEW ARTICLE

De ce citi în limba engleză este atât de important să se îmbunătățească?Titlul spune: ,,Citiți în engleză'', desigur insă această metodă poate fi aplicată tuturor celorlalte limbi. În opinia mea, cea mai efectivă cale de a-ți îmbunătăți engleza e pur și simplu de a citi în engleză.
Ai observat vreodată că există o diferență între cuvintele pe care le cunosc, iar cuvintele pe care le folosim într-o conversație? Putem recunoaște o mulțime de cuvinte citind o carte, fără neapărat să încerce să le utilizeze în conversație.
De fapt, există două niveluri de cunoaștere. Pe de o parte, există cuvinte cunoscute pasiv (puteți fi recunoscut, dar nu le folosesc), iar pe de altă parte, există cuvinte folosite în mod activ. Trucul este de a învăța să recunoască multe cuvinte cu putință și să aibă suficientă încredere pentru a le folosi într-o conversație.
Una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți vocabularul pasiv este prin citirea în limba engleză. Numărul de cuvinte pasiv învățate construiește o bază solidă pentru viitor învățare activă.
Iată de ce îmbunătățirea engleză lui se poate face prin lectură. În primul rând, să învețe noi vocabular trebuie să se facă prin recunoaștere. Odată ce v-ați familiarizat cu cuvintele, se poate începe pentru a vedea modul în care acestea pot fi folosite în conversație.
Aflați cuvintele în contexte reale înseamnă că unul este, probabil, capabil de a folosi cuvântul în situațiile potrivite. Acest lucru este mult mai bine decât a învăța de la liste de vocabular.
Cum de a îmbunătăți limba engleză prin lectură?
1. Conținutul Citește în funcție de nivelul tău. Acest lucru înseamnă că ceea ce ai citit nu este 100% cunoscut, se poate veni peste cuvinte necunoscute, dar nu suficient pentru a rupe distractiv de lectură.
2. Citiți un conținut de interes. Apoi, noi suntem mai motivați să facă efortul de a citi în limba engleză.
3. Citiți în mod regulat în loc de forțând-te pentru a citi 2 oră o dată pe săptămână: 10 de minute pe zi, înainte de a adormi, dimineața sau în timpul unei pauze în a doua zi.
4. Ghicitul cuvinte necunoscute cu contextul global, mai degrabă decât să le căutați în dicționar.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All