Hjælp

NEW ARTICLE

Hvorfor læse på engelsk er så vigtigt at forbedre?Titlen siger 'læse på engelsk', men denne metode kan naturligvis anvendes på alle andre sprog. En af de mest effektive måder at forbedre hans engelsk er simpelthen at læse på engelsk.
Har du nogensinde lagt mærke til, at der er en forskel mellem ordene, som vi kender, og de ord, vi bruger i en samtale? Vi kan genkende en masse ord læse en bog uden nødvendigvis forsøge at bruge dem i samtale.
I virkeligheden er der to niveauer af viden. På den ene side er der ord kendte passivt (du kan blive anerkendt, men ikke bruger dem), og på den anden side er der ord, der bruges aktivt. Tricket er at lære at genkende mange ord som muligt og har nok tillid til at bruge dem i en samtale.
En af de bedste måder at forbedre passiv ordforråd er gennem læsning på engelsk. Antallet af ord passivt lært bygger et solidt fundament for fremtidig aktiv læring.
Her er hvorfor forbedre sit engelsk kan ske gennem læsning. First off, lære nye ordforråd skal ske gennem anerkendelse. Når du er fortrolig med de ord, kan man begynde at se, hvordan de kan bruges i samtalen.
Lær ordene i faste sammenhænge betyder, at man er nok i stand til at bruge ordet i den rigtige situationer. Det er meget bedre end at lære af ordlister.
Hvordan man kan forbedre dit engelsk ved at læse?
1. Læs indhold i henhold til dit niveau. Det betyder, at hvad du læser er ikke 100% kendt, kan man komme på tværs af ukendte ord, men ikke nok til at bryde det sjove ved læsning.
2. Læs et indhold af interesse. Så vi er mere motiverede for at gøre en indsats for at læse på engelsk.
3. Læs regelmæssigt i stedet for at tvinge dig selv til at læse to timer en gang om ugen: 10 minutter om dagen, inden du falder i søvn, om morgenen eller i løbet af en pause i dag.
4. gætte ukendte ord med den globale kontekst snarere end se dem i ordbogen.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All