Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er den sværeste sprog at lære?Nogle sprog kræver mere end et års studier at lære det grundlæggende, mens andre tager kun et par uger. Men hvilken en er den sværeste af alle? En rangordning af UNESCO foreslår top 10 af de vanskeligste sprog i verden.

1: Chinese


Kinesisk er et særligt vanskeligt sprog især dens skriftilige form.
Kinesiske tegn røber ikke udtale og tone system, som kan give ordene en helt ny betydning.

2: Græsk


Et sprog, der er særlig svært på grund af dens komplekse regler accentuering. Alligevel accentuering er meget vigtigt, fordi det forårsager mange bøjningsformer end kan ændre betydningen af ​​ordet.

3: Arabisk


Et alfabet på 28 bogstaver, en højre-til-venstre læsning, et par vokaler, er meget svært at forstå det arabiske sprog. Det har en kompleks konstruktion af ord startende fra en base rod. Gutturalen breve bliver de første forhindringer for engelske og franske elever.

4: Islandsk


Dens arkaiske ordforråd og kompleks grammatik gør det meget svært at mestre. Den største vanskelighed i den islandske ligger i det faktum, at nogle vokaler er påvirket af deres omgivelser med bøjninger og bøjninger. Desuden kan det samme ord tage op til 70 forskellige 'former'.

5: Japansk


Påvirket af den kinesiske, den japanske sprog også låner mange ord på engelsk siden Anden Verdenskrig. Den store vanskelighed sprog kommer fra forskellen mellem det skrevne ord og talt én. Den grammatik muligt at udtrykke en bred vifte af sproglige høflighed og formalitet.

6: Finsk


Denne nordiske sprog har en ekstremt kompleks grammatik med 15 sager. Finske suffikser bruges ofte, hvor andre sprog bruger pronominer og præpositioner. Det finske sprog vil også ændre verber, substantiver, pronominer, adjektiver og numre i henhold til deres rolle i sætningen.

7: Tysk


Dette er en flekteret sprog, hvor alle ord er ikke ufravigeligt) med bøjninger og bøjninger med ikke mindre end tre grammatiske køn maskuline, feminine og kastrat. Mange ord har også den samme rod, for ikke at nævne den regelmæssige brug af dialekt.

8: Norsk


Oral Norwegian har kun få officielle 'standarder', og lokale dialekter er stadig meget vigtig.

9: Dansk


Med sin usædvanlige lydsystem, det talte sprog har lidt eller intet at gøre med at skrive som i høj grad komplicerer læring.

10: French


French Language er et sprog af latinsk oprindelse. Det er ikke svært at lære for indfødte, der kommer fra et land med et sprog fra samme familie som italiensk, portugisisk eller spansk. Det er helt anderledes end andre, der mener, fransk har en stric og til tider uklar udtale.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  5  1  1  1  1 All