Help

Wat is de moeilijkste taal om te leren?Sommige talen vereisen meer dan een jaar van de studie naar de basis te leren, terwijl anderen slechts een paar weken. Maar welke is de moeilijkste van allemaal? Een ranking van UNESCO stelt de top 10 van de moeilijkste talen ter wereld.

1: Chinees


Chinees is een bijzonder moeilijke taal vooral haar schriftelijke vorm.
Chinese karakters geven geen aanwijzing over de uitspraak en de toon systeem dat een geheel nieuwe betekenis kan geven aan de woorden.

2: Grieks


Een taal die vooral moeilijk vanwege de complexe regels van de accentuering. Toch accentuering is erg belangrijk, omdat het vele oorzaken verbuigingen dan kan de betekenis van het woord te veranderen.

3: Arabisch


Een alfabet van 28 letters, een rechts-naar-links lezen, een paar klinkers, de Arabische taal is erg moeilijk te begrijpen. Het heeft een complexe constructie van woorden die beginnen vanuit een basis wortel. De keelklank letters zal de eerste obstakels voor Engels en Frans leerlingen.

4: IJslandse


Haar archaïsche woordenschat en complexe grammatica maken het zeer moeilijk te beheersen. Het grootste probleem van de IJslandse ligt in het feit dat sommige klinkers worden beïnvloed door de omgeving met verbuigingen en vervoegingen. Ook kan hetzelfde woord oplopen tot 70 verschillende 'vormen'.

5: Japanese


Beïnvloed door de Chinese, de Japanse taal leent ook veel woorden in het Engels sinds de Tweede Wereldoorlog. De grote moeilijkheid van de taal betreft het verschil tussen het schrift en de gesproken één. De grammatica staat te stellen een breed scala van taalkundige beleefdheid en formaliteit te uiten.

6: Fins


Deze Scandinavische taal heeft een zeer complexe grammatica met 15 gevallen. Finse achtervoegsels worden vaak gebruikt waar andere talen te gebruiken voornaamwoorden en voorzetsels. De Finse taal zal ook werkwoorden, zelfstandige naamwoorden, voornaamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en getallen wijzigen op basis van hun rol in de zin.

7: German


Dit is een verbogen taal waar alle woorden zijn niet onveranderlijk) met vervoegingen en verbuigingen met niet minder dan drie grammaticale geslachten mannelijk, vrouwelijk en onzijdig. Veel woorden hebben ook dezelfde wortel, het regelmatig gebruik van dialect en niet te vergeten.

8: Noors


Mondelinge Noorse heeft slechts enkele officiële 'normen' en lokale dialecten zijn nog steeds erg belangrijk.

9: Deens


Met zijn ongewone geluidsinstallatie, de gesproken taal heeft weinig of niets te maken met het schrijven die sterk bemoeilijkt leren.

10: French


Franse taal is een taal van Latijnse oorsprong. Het is niet moeilijk om te leren voor de inboorlingen, die afkomstig zijn uit een land met een taal uit dezelfde familie als Italiaans, Portugees of Spaans. Het is heel anders dan anderen die denken dat Frans heeft een stric en soms obscure uitspraak.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments