Βοήθεια

Ποια είναι η πιο δύσκολη γλώσσα για να μάθει κανείς;Ορισμένες γλώσσες απαιτούν περισσότερο από ένα έτος σπουδών για να μάθετε τα βασικά, ενώ άλλοι παίρνουν μόνο μερικές εβδομάδες. Αλλά ποιο είναι το πιο δύσκολο από όλα; Η κατάταξη από την UNESCO προτείνει το Top 10 από τις πιο δύσκολες γλώσσες του κόσμου.

1: Κινεζικά


Τα κινέζικα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη γλώσσα, ιδίως σε γραπτή της μορφή.
Οι κινέζικοι χαρακτήρες δεν δίνουν καμιά ένδειξη σχετικά με την προφορά και το φωνητικό σύστημα το οποίο μπορεί να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στις λέξεις.

2: Ελληνική


Μια γλώσσα που είναι ιδιαίτερα δυσχερής λόγω των πολύπλοκων κανόνων του τονισμού. Ωστόσο, τονισμός είναι πολύ σημαντικό, διότι προκαλεί πολλές κάμψεις ό, τι μπορεί να αλλάξει την έννοια της λέξης.
Ένα αλφάβητο 28 γραμμάτων, το σύστημα ανάγνωσης από τα δεξιά προς τα αριστερά, ελάχιστα φωνήεντα, η αραβική γλώσσα είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί. Αποτελείται από μία περίπλοκη κατασκευή λέξεων ξεκινώντας από την ίδια βάση. Τα λαρυγγικά γράμματα θα είναι τα πρώτα εμπόδια για τους αγγλόφωνους και γαλλόφωνους μαθητές.

4: Ισλανδικά


Αρχαϊκό λεξιλόγιο και γραμματική συγκρότημα καθιστούν πολύ δύσκολο να πλοίαρχος. Η κύρια δυσκολία του ισλανδικού έγκειται στο γεγονός ότι ορισμένα φωνήεντα που επηρεάζονται από το περιβάλλον τους με κλίσεις και συζυγίες. Επίσης, η ίδια λέξη μπορεί να διαρκέσει έως και 70 διαφορετικές «μορφές».

5: Ιαπωνικά


Επηρεασμένος από τους Κινέζους, η ιαπωνική γλώσσα δανείζεται επίσης πολλές λέξεις στην αγγλική γλώσσα από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Η μεγάλη δυσκολία της γλώσσας προέρχεται από τη διαφορά μεταξύ του γραπτού λόγου και προφορικού μία. Η γραμματική μας επιτρέπουν να εκφράσουμε ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών ευγένεια και τυπικότητα.

6: Φινλανδικά


Αυτή η σκανδιναβική γλώσσα διαθέτει μια εξαιρετικά πολύπλοκη γραμματική με 15 περιπτώσεις. Οι φινλανδικές επιθήματα που χρησιμοποιούνται συχνά όταν άλλες γλώσσες χρησιμοποιούν αντωνυμίες και προθέσεις. Η φινλανδική γλώσσα θα τροποποιήσει επίσης ρήματα, ουσιαστικά, αντωνυμίες, τα επίθετα και αριθμούς ανάλογα με το ρόλο τους στην πρόταση.

7: Γερμανικά


Αυτό είναι ένα κλιτές γλώσσες, όπου όλες οι λέξεις δεν είναι σταθερό) με συζυγίες και κλίσεις με όχι λιγότερο από τρία γραμματικά γένη αρσενικό, θηλυκό και ουδέτερο. Πολλές λέξεις έχουν την ίδια ρίζα, για να μην αναφέρουμε την τακτική χρήση της διαλέκτου.

8: Νορβηγικά


Προφορική Νορβηγικά έχει μόνο λίγες επίσημες «πρότυπα» και οι τοπικές διάλεκτοι εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικό.

9: Δανικά


Με ασυνήθιστη σύστημα ήχου της, η ομιλούμενη γλώσσα έχει λίγα ή τίποτα να κάνει με το γράψιμο που περιπλέκει σημαντικά τη μάθηση.

10: Γαλλικά


Γαλλική γλώσσα είναι μια γλώσσα λατινικής προέλευσης. Δεν είναι δύσκολο να μάθουν για τους ντόπιους οι οποίοι προέρχονται από μια χώρα με γλώσσα από την ίδια οικογένεια, όπως ιταλικά, πορτογαλικά ή ισπανικά. Είναι αρκετά διαφορετικό από τους άλλους που σκέφτονται οι Γάλλοι έχουν μια stric και μερικές φορές αφανείς προφορά.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics: