Βοήθεια

Πώς να γίνει αποτελεσματική σε προφορικά αγγλικά;Όποια και αν είναι αρχικό επίπεδο σας, είναι δυνατόν να βελτιωθεί και να γίνει αποτελεσματική όταν μιλούν στα αγγλικά. Μέσα στο διαδίκτυο, οι τάξεις τηλέφωνο, φωνητικές ασκήσεις ... Πολλά εργαλεία σας επιτρέπουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να βελτιώσει το δικό σας ρυθμό.

- Podcasts, ήχου εφημερίδες, σειρά ...


Τα αγγλικά είναι ένα κλικ μακριά!
Κατ 'αρχάς, να επωφεληθούν από τα πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης ελεύθερα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Πολλές περιοχές είναι γεμάτες από προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε podcast. Με το άκουσμα σε αυτό το είδος των προγραμμάτων που θα μάθετε τις δομές πρόταση και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή. Τα ήχου εφημερίδες που εκδίδονται από τον διάσημο εφημερίδες όπως The Economist, του κηδεμόνα ή The New York Times. Τέλος, να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές στην αρχική του έκδοση (αρχικά με υπότιτλους στα αγγλικά και χωρίς) να ενισχύσει την ακουστική κατανόηση σας.

- Τολμήστε να κάνουν λάθη


Κανένας πόνος, κανένα κέρδος. Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας δεν θα συμβεί χωρίς ένα ελάχιστο προσωπική επένδυση. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να βελτιωθεί. Πάνω απ 'όλα, θα πρέπει να τολμήσει να είναι λάθος!
Σταματήσω να γράφω μηνύματα χάσει 30 λεπτά κάθε φορά για να γράψει μόνο τρεις γραμμές. Να είστε έτοιμοι να σηκώσει το τηλέφωνο. Σε αντίθεση με πολλές άλλες επαγγελματικές επαφές, επιτρέπεται το λάθος στην αγγλική γλώσσα. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να επικοινωνήσει.

- Σμίξει με αγγλόφωνους


Επαγγελματίες όλοι συμφωνούν σχετικά με το θέμα: εμβάπτιση σε μια αγγλόφωνη χώρα είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να εξακολουθούν να έχουν το χρόνο και την ευκαιρία. Για επαγγελματίες έλλειψη ελεύθερου χρόνου, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο σε οποιοδήποτε μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε αγγλόφωνους. Πολύγλωσσος Club σας παρέχει με ανταλλαγή εκδηλώσεις δωρεάν γλώσσα κοντά στο σπίτι σας παντού στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο: Ελέγξτε τις προσεχείς συνεδριάσεις .
Αν είστε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, μετά την επίσημη πλευρά, πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε την διαμονή τους με συναδέλφους και να μιλούν τη μητρική σας γλώσσα. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η άτυπη αγγλικά, 'μικρές συνομιλίες' σας και να γνωρίσετε την «πραγματική Αγγλικά'. Μπορείτε ομοίως να παραστεί σε συνεδρίαση Πολύγλωσσος Λέσχη κατά τη διάρκεια επαγγελματικό σας ταξίδι.

- Αγγλικά για Επιχειρήσεις: τεθείτε τους στόχους


Στη δουλειά, δεν χρειάζεται να είναι δίγλωσσο να τεθεί σε λειτουργία. Προσπαθήστε να στοχεύσετε επικοινωνιακές καταστάσεις κοντά στην επιχείρησή σας. Πρέπει να ξέρετε πώς να παρουσιάσει την εταιρεία σας, διαπραγματεύονται κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή να μιλήσει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ...
Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί σταδιακά και να αποκτήσουν εμπιστοσύνη σε μια δεδομένη κατάσταση: παρουσιάσεις, τεχνικές διαπραγμάτευσης, διεξάγει μια συνάντηση ...
Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια επαγγελματική εκπαίδευση, γιατί να μην το κάνω στα αγγλικά;
Πολύγλωσσος Club προσφέρει, για παράδειγμα, weeklyl επιχείρηση μαθήματα αγγλικών στο Παρίσι .

- Σκεφτείτε στα αγγλικά


Κάθε μέρα, σκεφτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στην αγγλική γλώσσα. Είτε πρόκειται για δημόσιες συγκοινωνίες, στην κυκλοφορία ... Ρωτήστε τον εαυτό σας στα αγγλικά. Τι θα κάνω σήμερα; Αν έχω μια τέτοια συνάντηση με τους συναδέλφους ή τους πελάτες, τι θα πρέπει να προετοιμαστώ; Τι λέω;

Related topics: