Súgó

NEW ARTICLE

Mi a legnehezebb nyelvét megtanulni?Egyes nyelvekben szükség több mint egy tanév megtanulni az alapokat, míg mások csak néhány hétig. De melyik a legnehezebb az egész? A rangsor az UNESCO javasolja a top 10 a legnehezebb nyelv a világon.

1: Chinese


Kínai egy különösen nehéz nyelv különösen annak írásos formában.
Kínai karakterek nem adnak nyom a kiejtés és a hang-rendszer, hogy tud adni egy teljesen új értelmet a szavak.

2: görög


A nyelv, különösen nehéz, mert a bonyolult szabályok hangsúlyozási. Mégis accentuation nagyon fontos, mert ez nem okoz sok ragozott, mint megváltoztathatja a szó jelentését.

3: arab


Ábécében 28 betű, egy jobb-bal olvasás, néhány magánhangzók, az arab nyelv nagyon nehéz megérteni. Ez egy komplex építési szavak kiindulva egy bázis gyökér. A torokhangú levelek lesz az első akadályt az angol és francia tanulók.

4: izlandi


Archaikus szavakat és bonyolult nyelvtani hogy nagyon nehéz elsajátítani. A fő nehézséget az izlandi abban rejlik, hogy egyes magánhangzókat érinti a környéket ragozások és ragozás. Továbbá ugyanaz a szó is eltarthat akár 70 különböző 'formák'.

5: Japán


Befolyásolja a kínai, a japán nyelv is kölcsönzi sok szó angol a második világháború óta. A nagy nehézséget a nyelvi származik a különbség az írott szó és a beszélt egy. A nyelvtani teszi, hogy kifejezzék a sokféle nyelvi udvariasság és formalitás.

6: finn


Ez a Nordic nyelv rendkívül bonyolult nyelvtan 15 esetben. Finn ragot gyakran használják, ahol más nyelveken használhatja névmások és prepozíciók. A finn nyelv is módosítja igék, főnevek, névmások, melléknevek és a számok szerint a szerepük a mondatot.

7: Német


Ez ragozott nyelv, ahol minden a szavak nem változatlan) a ragozás és ragozások nem kevesebb, mint három nyelvtani nemek férfi, női és semleges nemű. Sok szó van is ugyanaz a gyökere, nem beszélve a rendszeres használata nyelvjárás.

8: norvég


Orális Norvég csak néhány hivatalos 'szabványok' és a helyi dialektusok még mindig nagyon fontos.

9: dán


A szokatlan hangrendszer, a beszélt nyelv, kevés vagy semmi köze írás, amely nagyban megnehezíti a tanulást.

10: French


Francia nyelv az a nyelv, latin eredetű. Nem nehéz megtanulni a bennszülöttek, akik olyan országból egy nyelvet ugyanannak a családnak, mint az olasz, portugál vagy spanyol. Ez teljesen eltér a többiek, akik úgy vélik, a francia egy stric és néha homályos kiejtése.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments