Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan készítse fel állásinterjú angolul?
Itt vannak a tippek a Polyglot Club felkészülni egy állásinterjúra, ahol az angol nyelv van szükség:
Típusú interjúk angol
Vagy az interjú kerül megrendezésre teljesen angol nyelven, vagy a toborzó kapcsol English félúton, általában figyelmeztetés nélkül Önnek.
Jellemzően a beszélgetést közvetlen kapcsolatban az pont az előző beszélgetést. Ezért a jelentkező rendelkezik a mester legalább lexikális hatálya a funkciója, hogy az ipar és a humán erőforrások.
Az fontosságát English a jövőben munkát minden bizonnyal döntő. Ha az angol nyelvet, amelyen dolgozni fog, és ha az interjú kezdődött a nyelvet, de figyelmeztetett, hogy lesz tesztelve angol, akkor nagyon jól veszi a kezdeményezést, hogy beszéljen angolul.

Szükséges English Level


Az idő nagy részében, a toborzó csak azt akarja, hogy képes lesz arra, hogy magát érthető szakmai kontextusban, nem azt, hogy beszél egy tökéletes angolsággal. Gyakran előfordul, hogy a jelöltek elegendő szintet, de hiányzik a bizalom. Ha meg kell kezelni a nemzetközi csapatok és angol nyelv használata a mindennapi, a képességét, hogy kifejezd magad, hogy a nyelv, annak fognak döntő felvétel. Azonban a támogató funkciók, ahol az angol csak egy időben, egy jobb alapszinten is elég lehet.

Tévedések elkerülése érdekében


Első hibát ... beszélem a nyelvet, miközben az angol párbeszédet már megkezdődött. Ez történik, néha, amikor a jelentkező rendelkezik nehezen talált szavakat, és kezd pánikba esni. De a jelölt angol nyelven folytatódik. Ugyanezen okok miatt (második hiba), néhány csúszik az off-topic, mert attól tartanak, hogy nem talál szavakat belül témáról, nem sajátítják el. Ehelyett, időt gondolkodni, mielőtt válaszol, és egyszerű mondatokat. És ha nem érti a toborzó kérdés, kérdezz rá, hogy újra megállapít.

Írja le a karrierjét English


Kérdések változhat egy munkaadó egy másik, a nagyon általános 'mesélj magadról' a pontosabb 'mesélj nekem a múlt tapasztalatai'. Minden esetben, mint egy interjúban az Ön nyelvén, azt fogja kérni fogja, hogy a háttér és a motiváció ebben a helyzetben. Hogy készüljenek fel egy-egy kérdést, mint például a 'Mesélj magadról', javasoljuk, hogy megszervezze a bemutató időrendben, kiemelve a működési részt. Ha bármilyen nehéz kifejezni magát angolul, ne habozzon, hogy készítsen előre meghatározott kulcsfontosságú mondatok.

'Hobbi' egy olyan téma, néha tárgyalt English


Néhány nehezen beszél, amikor elhagyják a műszaki területen. Azonban, különösen akkor, ha várhatóan hogyan alakulnak a nemzetközi környezetben, ahol az angol lesz a munkanyelv, a toborzó lesz figyelmes, hogy a képességét, hogy kapcsolatot teremtsen.
Hobbi és tanórán kívüli tevékenységek is azokkal számos toborzók, különösen előtt a fiatal diplomások, akiknek nincs szakmai tapasztalata. A cél csupán, hogy ellenőrizze az angol szintet (a személyes élet nem kell figyelembe venni a választás egy toborzó). A téma lehet például: 'meséljen a legutóbbi nyaralás', vagy 'mit szeretne csinálni a hétvégén?'.

Írásbeli vizsga angol


Néhány toborzók keresnek, hogy értékelje az angol íráskészség, különösen, ha ez fontos szempont a pozíció. Akkor lehet kérni, hogy küldjön, azon az éjszakán, egy visszajelzést emailben az interjú. Ez lehetővé teszi, hogy értékelje a szint a jelöltek írásban. Egyéb toborzók kérni, hogy írjon azonnal, egy motivációs levél végén az interjú. Ön már figyelmeztette! Nem lenne szégyen, hogy nem készít ehhez a potenciális gyakorolja otthon.
Mindenekelőtt van egy angol beszélő felülvizsgálja a szöveget, mielőtt elmész az interjúra. Polyglot Club tökéletes eszközt. Küldje el a szöveget angolul itt és javítsa ki azt anyanyelvű.

Hogyan kell felkészülni egy állásinterjúra angolul?


Sok erőforrást létezik a PolyglotClub.com, hogy segítsen a felkészülés:
- Meg fogja találni állásinterjún szimulációk angol segít megismerni a szókincse toborzók és segít előkészíteni választ. Látogassa meg angolul video keresést a kulcsszó 'állásinterjún'.
- Küldje el önéletrajzát angol korrigálni kell, anyanyelvi
Vegyen részt nyelvcsere események
Eközben miért nem csinál egy nyelvcsere anyanyelvű aki játszani a toborzó? Vegyen részt baráti találkozók itt . Néhány résztvevő minden bizonnyal hajlandó játszani a személyügyi igazgató.
Kérjük beszélve az interjú során, hogy te egy nyelvcsere, akkor megmutatja a nyitottság és hajlandó javítani.

A legfontosabb az, hogy nem azokat a 'gyakorlatokat' rendszeresen és hosszú távon. Ha megpróbálod ry, hogy két nappal az interjú előtt nem valószínű, hogy nagyon termékeny.

Related topics:

Comments