Help

Hoe kunt u uw sollicitatiegesprek in het Engels te bereiden?
Hier zijn de tips van Polyglot Club voor te bereiden op een sollicitatiegesprek waar de Engels taal noodzakelijk is:
Soorten Interviews in het Engels
Ofwel het interview is volledig in het Engels gehouden of de recruiter schakelt naar Engels halverwege, meestal zonder waarschuwing.
Typisch, het gesprek heeft een directe link met de punt van het vorige gesprek. Daarom is de kandidaat moet een minimum van de lexicale reikwijdte van zijn functie, de industrie en de menselijke hulpbronnen te beheersen.
Het belang van het Engels in je toekomstige baan zal uiteraard cruciaal zijn. Als Engels is de taal waarin je gaat werken en als het interview begon in uw taal, maar u bent gewaarschuwd dat u zal worden getest in het Engels, kan je heel goed initiatief om Engels te spreken te nemen.

Verplichte Engels Niveau


De meeste van de tijd, de recruiter wil alleen maar om ervoor te zorgen dat u in staat bent om jezelf begrepen in een professionele context, niet dat je spreekt perfect Engels zal zijn. Vaak kandidaten over voldoende niveau, maar ze een gebrek aan vertrouwen. Als u nodig hebt om internationale teams te beheren en te gebruiken Engels elke dag, zal uw vermogen om jezelf uit te drukken in die taal toch bepalend zijn voor de werving. Echter, op ondersteunende functies waar Engels wordt alleen gebruikt in een tijdig, een verbeterde basisniveau kan voldoende zijn.

Fouten te vermijden


Eerste fout ... uw taal spreken, terwijl het Engels dialoog al is begonnen. Dat gebeurt soms als een kandidaat heeft moeite met het vinden van woorden en begint in paniek te raken. Maar de kandidaat moet in het Engels worden voortgezet. Om dezelfde redenen (tweede fout), sommige slip in de off-topic, uit angst voor niet binnen een onderwerp dat ze niet onder de knie vinden van woorden. In plaats daarvan, de tijd nemen om na te denken alvorens te antwoorden en maak eenvoudige zinnen. En als je niet begrijpt de recruiter vraag, vraag hem gewoon te herformuleren.

Beschrijf je carrière in het Engels


Vragen kunnen veranderen van een recruiter naar de andere, van de zeer algemene 'vertel eens iets over jezelf' om de meer accurate 'vertel me over je laatste ervaring'. In alle gevallen, zoals in een interview in uw taal, zullen wij u vragen over je achtergrond en motivatie voor deze functie. Voor te bereiden op een vraag zoals 'Vertel eens iets over jezelf' te beantwoorden, raden wij u chronologisch organiseren de presentatie, aandacht voor de operationele deel. Als u moeite jezelf uitdrukken in het Engels, aarzel dan niet om vooruit specifieke belangrijkste zinnen te bereiden.

'Hobby' is een onderwerp soms besproken in het Engels


Sommigen hebben moeite met spreken wanneer ze vertrekken op technisch gebied. Echter, vooral als u kunnen evolueren in een internationale omgeving waar Engels uw werktaal zal zijn, de recruiter zullen aandacht besteden aan uw vermogen om links te maken zijn.
Hobby en buitenschoolse activiteiten kunnen worden aangepakt door een aantal recruiters, vooral aan de voorkant van de jonge afgestudeerden die geen professionele ervaring. Het doel is alleen om je Engels niveau te controleren (je persoonlijke leven moet geen rekening bij de keuze van een recruiter worden genomen). De onderwerpen kunnen bestaan ​​uit bijvoorbeeld: 'vertel me over je laatste vakantie' of 'wat doe je willen doen in het weekend?'.

Schriftelijke test in het Engels


Sommige recruiters proberen om je Engels schrijfvaardigheid te evalueren, vooral als het is een belangrijk aspect van de positie. U kunt gevraagd worden om te sturen, de zelfde nacht, een feedback e-mail over het interview. Hierdoor kan het niveau van de kandidaten schriftelijk evalueren. Andere recruiters vragen om imediately een motivatiebrief aan het eind van het interview te schrijven. U bent gewaarschuwd! Het zou een schande niet voor te bereiden op dit potentieel oefening thuis zijn.
Bovenal hebben een Engels spreker bekijk uw tekst voordat je naar het interview. Polyglot Club biedt de perfecte tool voor. Dien uw tekst in het Engels hier en hebben het gecorrigeerd door native speakers.

Hoe voor te bereiden op een sollicitatiegesprek in het Engels?


Veel middelen bestaan ​​op PolyglotClub.com uw voorbereiding te helpen:
- U zult sollicitatiegesprek simulaties vinden in het Engels te helpen u bekend bent met de woordenschat van recruiters te worden en u te helpen bij de voorbereiding van uw antwoorden. Bezoek onze Engels video zoeken op het trefwoord 'sollicitatiegesprek'.
- Dien uw cv in het Engels te worden gecorrigeerd door native speakers
Wonen taaluitwisselingsprogramma evenementen
Ondertussen, waarom dan niet een taal te wisselen met een native speaker, die de rol van de recruiter zal spelen doen? Wonen onze hier vriendelijke bijeenkomsten . Sommige van de deelnemers zullen zeker bereid zijn om de rol van de directeur van de menselijke hulpbronnen te spelen.
Vermeld tijdens het interview dat je een taal uitwisseling te doen, zal het uw openheid en bereidheid tot verbetering laten zien.

Het belangrijkste is om deze 'oefeningen' regelmatig en op de lange termijn te doen. Als u probeert ry het twee dagen voor het interview is het niet waarschijnlijk zeer productief te zijn.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All