Help

NEW ARTICLE

Как да се подготвите за интервю за работа на английски език?
Ето съветите от Polyglot Club да се подготвят за интервю за работа, където е необходимо, на английски език:
Видове интервюта на английски език
Или интервюто се провежда изцяло на английски език или на работодателя превключва на английски половината път, обикновено без да ви предупреди.
Обикновено, разговорът е в пряка връзка с мястото на предишния разговор. Следователно, кандидатът трябва да овладеят минимум лексикалната обхвата на неговата функция, нейната промишленост и човешки ресурси.
Значението на английски език в бъдещата си работа, очевидно ще бъде от решаващо значение. Ако английският език е езикът, на който ще се работи и ако интервюто започна на вашия език, но са предупредени, че ще бъдат изпитани на английски, може много добре да поемат инициативата да говорят английски.

Задължително English Level


През повечето време, на работодателя иска само да се гарантира, че ще можете да направите себе си се разбира с професионална насоченост, не че ще говори перфектно английски. Често, кандидатите имат достатъчно ниво, но им липсва увереност. Ако трябва да се управлява международни екипи и използвайте English ежедневието, способността ви да изразите себе си на този език все пак ще бъде решаващ за набиране на персонал. Въпреки това, на обслужващите дейности, където се използва английски само своевременно, подобрена основа може да бъде достатъчна.

Грешки да се избягва


Първата грешка ... говори вашия език, докато английският диалог вече е започнал. Това се случва понякога, когато кандидат има проблеми с намирането на думи и започва да паника. Но кандидатът трябва да продължи на английски език. По същите причини (Втората грешка), някои приплъзване в извън темата, от страх да не намери думи в рамките на дадена тема не овладеят. Вместо това, отделете време да се мисли, преди да отговори и да прости изречения. И ако не разбрах въпроса работодател, просто го помоли да преизчисли.

Опишете кариерата си на английски език


Въпроси могат да се променят от един работодател към друг, от много общ 'ми казват за себе си', за да по-точно 'разкажи ми за последния си опит'. Във всички случаи, като в интервю на вашия език, ние ще ви попитам за вашата подготовка и мотивация за тази позиция. За да се подготви, за да отговори на въпрос, като например 'Разкажи ми за себе си', ви предлагаме да организира представянето в хронологичен ред, като се подчертава от оперативната част. Ако имате затруднение да изразиш себе си на английски език, не се колебайте да се подготвят преди специфични ключови фрази.

'Хоби' е тема, понякога обсъден на английски


Някои от тях имат затруднен говор, когато те напускат техническата област. Въпреки това, особено ако има вероятност да се развива в международна среда, където английският език ще бъде работен език, на работодателя ще следи внимателно способността си да създават връзки.
Хоби и извънкласни дейности могат да бъдат решени от няколко работодатели, особено пред младите висшисти, които нямат професионален опит. Целта е само, за да проверите вашия английски ниво (личния си живот, не трябва да бъдат взети под внимание при избора на работодател). Темите могат да включват например: 'разкажи ми за последната си почивка' или 'Какво ви харесва да правите през уикенда?'.

Писмен тест по английски език


Някои работодатели се опитват да оценят вашите познания по английски писане, особено ако тя е важен аспект на позицията. Вие може да бъдете помолени да изпратите, в същата нощ, обратна връзка имейла относно интервюто. Това позволява да се оцени нивото на кандидатите в писмена форма. Други работодатели искат да пишат imediately мотивационно писмо в края на интервюто. Вие сте били предупредени! Би било жалко да не се подготви за този потенциал упражнения у дома.
Преди всичко, трябва да преразгледа говори английски текст, преди да отидете на интервю. Polyglot Club предлага идеалното средство за това. Подаване на вашия текст на английски тук и го отстранете от носители на езика.

Как да се подготвят за интервю за работа на английски език?


Съществуват много ресурси на PolyglotClub.com да помогне подготовката си:
- Тук ще намерите интервю за работа симулации на английски език, за да ви помогне да се запознаете с речника на подбор на персонал и да ви помогне в подготовката на отговорите си. Посетете нашия English видео търсене за ключовата дума 'Интервю за работа'.
- Изпратете автобиография на английски език, за да се коригира с носители на езика
Присъстват езиков обмен събития
В същото време, защо да не се направи за езиков обмен с англоговорящ, който ще играе ролята на работодателя? Посетете нашите приятелски срещи тук . Някои от участниците със сигурност ще бъде готов да играе ролята на директор на човешките ресурси.
Моля спомена по време на интервю, което правите на езиков обмен, тя ще се появи вашата откритост и готовност да се подобри.

Най-важното е да направим тези 'упражнения' редовно и в дългосрочен план. Ако се опитате да го RY два дни преди интервюто, че не е вероятно да бъде много продуктивна.

Related topics: