Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të përgatitur intervistën tuaj të punës në anglisht?
Këtu janë këshilla nga Polyglot Club për të përgatitur për një intervistë pune, ku gjuha angleze është e nevojshme:
Llojet e Intervistat në anglisht
Ose intervistë është mbajtur tërësisht në gjuhën angleze ose rekrutuesi switches gjysmë rrugë angleze, zakonisht pa paralajmërim ju.
Në mënyrë tipike, biseda ka një lidhje të drejtpërdrejtë me pikën e bisedës kaluar. Prandaj, kandidati ka për të zotëruar një minimum prej fushës leksikore e funksionit të saj, industrinë e saj dhe të burimeve njerëzore.
Rëndësia e gjuhës angleze në punën tuaj të ardhshëm padyshim do të jetë vendimtar. Nëse Anglishtja është gjuha në të cilën ju do të punojnë dhe nëse intervistë filluar në gjuhën tuaj, por ju jeni të paralajmëruar se ju do të testohen në anglisht, ju shumë mirë mund të marrë iniciativën për të folur anglisht.

Kerkohet Anglisht Niveli


Shumica e kohës, rekrutuesi vetëm dëshiron për të siguruar që ju do të jetë në gjendje për të bërë veten të kuptohet në kontekstin profesional, jo se ju flisni një anglisht të përsosur. Shpesh, kandidatët kanë nivele të mjaftueshme, por ata nuk kanë besim. Nëse keni nevojë për të menaxhuar ekipe ndërkombëtare dhe të përdorni English përditshme, aftësia juaj për të shprehur veten në atë gjuhë megjithatë do të jetë vendimtar për rekrutim. Megjithatë, në funksionet mbështetëse ku Anglisht është përdorur vetëm në kohën e duhur, një nivel i përmirësuar themelor mund të jetë i mjaftueshëm.

Gabimet për të shmangur


Gabimi i parë ... flasim gjuhën tuaj ndërsa dialogu anglisht ka filluar tashmë. Kjo ndodh ndonjëherë kur një kandidat ka vështirësi në gjetjen e fjalëve dhe fillon për panik. Por kandidati duhet të vazhdojë në anglisht. Për të njëjtat arsye (gabimisht i dytë), një gabim në jashtë teme, për shkak të frikës nga mos gjetja e fjalëve brenda një teme ata nuk e zotëruar. Në vend të kësaj, të marrë kohë për të menduar para se t'i përgjigjet dhe të bëjë fjali të thjeshta. Dhe në qoftë se ju nuk e kuptoni pyetjen rekrutuesi, thjesht pyesni atë për të riparaqesë.

Përshkruani karrierën tuaj në anglisht


Pyetjet mund të ndryshojë nga një rekrutues në një tjetër, nga i përgjithshëm shumë 'më tregoni për veten' për më të sakta ', më tregoni për përvojën tuaj të fundit'. Në të gjitha rastet, si në një intervistë në gjuhën tuaj, ne do të ju pyes për prejardhjen tuaj dhe motivimin për këtë pozitë. Për të përgatitur për t'iu përgjigjur një pyetje të tilla si 'Më tregoni për veten', ne sugjerojmë që ju të organizojë prezantimin në mënyrë kronologjike, duke theksuar pjesën operative. Nëse keni ndonjë vështirësi të shprehur veten në anglisht, mos hezitoni për të përgatitur frazat përpara specifike kyçe.

'Hobbies' është një subjekt nganjëherë diskutohet në anglisht


Disa e kanë të vështirë të flasë sa herë që ata linte fushën teknike. Megjithatë, veçanërisht në qoftë se ju jeni të ngjarë të zhvillohen në një mjedis ndërkombëtar ku anglishtja do të jetë gjuha juaj e punës, rekrutuesi do të jetë i vëmendshëm në aftësinë tuaj për të krijuar lidhje.
Hobbies dhe aktivitete ekstra-kurrikulare mund të trajtohet nga një numër i rekrutuesit, veçanërisht në frontin e të diplomuarve të rinj që nuk kanë përvojë profesionale. Qëllimi është vetëm për të kontrolluar nivelin tuaj Albanian (jeta juaj personale nuk duhet të merren parasysh në zgjedhjen e një rekrutuesi). Temat mund të përfshijnë për shembull: 'Më tregoni për pushimet e fundit' ose 'çfarë nuk ju pëlqen të bëni në fundjavë?'.

Testi i shkruar në gjuhën angleze


Disa rekrutuesit të kërkojë për të vlerësuar aftësitë e të shkruarit në gjuhën angleze, veçanërisht në qoftë se ajo është një aspekt i rëndësishëm i pozitës. Ju mund të kërkohet për të dërguar, të njëjtën natë, një email reagime në lidhje me intervistën. Kjo lejon për të vlerësuar nivelin e kandidatëve në shkrim. Rekrutuesit tjera pyesni për të shkruar imediately një letër motivimi në fund të intervistës. Ju keni qenë të paralajmëruar! Ajo do të jetë një turp jo për t'u përgatitur për këtë ushtrim të mundshëm në shtëpi.
Mbi të gjitha, kanë një Gjuha Anglisht shqyrtuar tekstin tuaj para se të shkoni në intervistë. Polyglot Club ofron mjet i përsosur për këtë. Submit tekstin tuaj në anglisht këtu dhe e kanë atë të korrigjohen nga native speakers.

Si të përgatiten për një intervistë pune në anglisht?


Shumë burime të ekzistojnë në PolyglotClub.com për të ndihmuar në përgatitjen tuaj:
- Ju do të gjeni simulimet intervistë për punë në anglisht për t'ju ndihmuar të bëhen të njohur me fjalorin e rekrutuesit dhe të ju ndihmojë në përgatitjen e përgjigjeve tuaja. Vizitoni tonë anglisht Video kërkim për fjalen 'intervistë për punë'.
- Submit cv tuaj në gjuhën angleze për të korrigjohen nga native speakers
Marrë pjesë në ngjarjet e këmbimit gjuhë
Ndërkohë, pse nuk e bëni një shkëmbim të gjuhës me një Gjuha amtare i cili do të luajë rolin e rekrutuesi? Marrë pjesë tanë takime miqësore këtu . Disa nga pjesëmarrësit me siguri do të jenë të gatshëm për të luajtur rolin e drejtorit të burimeve njerëzore.
Ju lutemi të përmendim gjatë intervistës që ju të bëni një shkëmbim të gjuhës, ajo do të tregojë transparencë tuaj dhe gatishmërinë për të përmirësuar.

Më e rëndësishme është për të bërë ato 'ushtrime' rregullisht dhe në afat të gjatë. Nëse ju provoni ry atë dy ditë para intervistës ajo nuk ka të ngjarë të jetë shumë produktiv.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All