Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man förbereder ditt anställningsintervju på engelska?
Här är tipsen från Polyglot Club för att förbereda för en anställningsintervju där engelska språket behövs:
Typer av Intervjuer på engelska
Antingen intervjun hålls helt på engelska eller rekryter växlar till engelska halvvägs, oftast utan varnar dig.
Vanligtvis har samtalet en direkt koppling med spetsen av den tidigare konversationen. Därför måste kandidaten att behärska minst den lexikala omfattningen av dess funktion, dess bransch och mänskliga resurser.
Betydelsen av engelska i ditt framtida jobb kommer naturligtvis att vara avgörande. Om engelska är det språk som du kommer att arbeta och om intervjun började på ditt språk, men du varnas att du kommer att testas på engelska, kan du mycket väl ta initiativ till att tala engelska.

Obligatorisk Engelska Nivå


Merparten av tiden, rekryter vill bara se till att du kommer att kunna göra sig förstådd på ett professionellt sammanhang, inte att du talar en perfekt engelska. Ofta kandidater har tillräckliga nivåer, men de saknar förtroende. Om du behöver för att hantera internationella team och använda engelska varje dag, kommer din förmåga att uttrycka dig på det språket ändå vara avgörande för rekryteringen. Men på stödfunktioner där engelska används endast i tid, kan en förbättrad grundläggande nivå räcka.

Misstag att undvika


Första misstag ... talar ditt språk medan den engelska dialogen har redan börjat. Det händer ibland när en kandidat har svårt att hitta ord och börjar få panik. Men kandidaten måste fortsätta på engelska. Av samma skäl (andra misstag), en del slip i off-topic, av rädsla för att inte hitta ord inom ett ämne som de inte behärskar. Istället tar sig tid att tänka innan du svarar och gör enkla meningar. Och om du inte förstod rekryter frågan, helt enkelt be honom att upprepa.

Beskriv din karriär på engelska


Frågor kan ändras från en rekryterare till en annan, från mycket generella 'berätta om dig själv' för att mer exakt 'berätta om din senaste upplevelse'. I samtliga fall, som i en intervju i ditt språk, kommer vi att be dig om din bakgrund och motivation för den här positionen. För att förbereda sig för att svara på en fråga som 'Berätta om dig själv', föreslår vi att du organiserar presentationen kronologiskt, belyser den operativa delen. Om du har svårt att uttrycka dig på engelska, tveka inte att förbereda sig inför specifika nyckelfraser.

'Hobbyer' är ett ämne diskuteras ibland på engelska


Vissa har svårt att tala när de lämnar det tekniska området. Men särskilt om du sannolikt kommer att utvecklas i en internationell miljö där engelska är ditt arbetsspråk, kommer rekryter vara uppmärksam på din förmåga att skapa länkar.
Hobby och fritidsaktiviteter kan åtgärdas genom ett antal rekryterare, speciellt framför unga akademiker som inte har någon yrkeserfarenhet. Syftet är bara att kolla din engelska nivå (ditt personliga liv bör inte beaktas vid valet av en rekryterare). Ämnena kan inkludera till exempel: 'berätta om din senaste semester' eller 'vad tycker du om att göra på helgen?'.

Skriftligt prov i engelska


Vissa rekryterare försöka att utvärdera dina engelska skrivkunskaper, speciellt om det är en viktig aspekt av positionen. Du kan bli ombedd att skicka, samma natt, en feedback e-post om intervjun. Detta gör det möjligt att utvärdera nivån på kandidaterna i skrift. Andra rekryterare be att skriva imediately ett personligt brev i slutet av intervjun. Du har blivit varnad! Det vore synd att inte förbereda sig för denna potential träning i hemmet.
Framför allt har en engelsk talare granska din text innan du går till intervjun. Polyglot Club erbjuder det perfekta verktyget för det. Skicka in din text på engelska här och få den rättad av infödda talare.

Hur man förbereder sig för en anställningsintervju på engelska?


Många resurser finns på PolyglotClub.com att hjälpa dina förberedelser:
- Du kommer att hitta jobb intervju simuleringar på engelska för att hjälpa dig att bli bekant med vokabulär rekryterare och hjälpa dig att förbereda dina svar. Besök vår engelska video sökandet efter nyckelordet 'anställningsintervju'.
- Skicka in ditt CV på engelska rättas av infödda talare
/image/help/14207250141.jpg

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All