Помоћ

Како да припремите интервју за посао на енглеском језику?
Овде су савети из Полиглот Цлуб да се припреме за интервју за посао у којој је потребна енглески језик:
Врсте интервјуа на енглеском
Или интервју је у потпуности одржава на енглеском језику или врбовао пребацује на енглеском пола пута, обично без упозоравам.
Типично, разговор има директну везу са становишта претходног разговора. Стога, кандидат мора да савлада минимум лексичком оквиру своје функције, њене индустрије и људских ресурса.
Значај енглеског у вашој будућем послу ће очигледно бити од кључног значаја. Ако је енглески језик у којем ћете радити и ако разговор почео на вашем језику, али сте упозорени да ћете бити тестирани на енглеском, можете јако добро да преузму иницијативу да говори енглески.

Обавезно енглески Ниво


Већину времена, врбовао само жели да осигура да ћете бити у могућности да се разуме у професионалном контексту, не да говорите савршен енглески. Често, кандидати имају довољан ниво, али им недостаје самопоуздање. Ако треба да водити Репрезентације и користе енглески сваки дан, ваша способност да се изразите на том језику ће ипак бити одлучујуће за регрутацију. Међутим, на функцијама функција у којима се користи само енглески благовремено, побољшана основни ниво може бити довољна.

Грешке које треба избегавати


Прва грешка ... говоре свој језик, док енглески дијалог је већ почео. То се понекад дешава када кандидат има проблема са проналажењем речи и почиње паника. Али кандидат мора наставити у енглеском. Из истих разлога (Друга грешка), неки листић у офф-топиц, због страха да неће проналажење речи у некој теми не овлада. Уместо тога, одвојите време да размисли пре него што одговорите и направи једноставне реченице. А ако нисте разумели рецруитер питање, једноставно га питајте да поново.

Опишите своју каријеру у енглеском


Питања можете променити из привучете у други, из врло уопштено 'причај ми о себи' да прецизнији 'ми причаш о свом последњем искуству'. У свим случајевима, као у интервјуу на вашем језику, ми ћемо вас питати о вашој прошлости и мотивација за ову позицију. Да бисте припремили да одговори на питање као што је 'Причај ми о себи', предлажемо вам да организујете хронолошки презентацију, наглашавајући оперативни део. Ако имате проблема изражавајући себе на енглеском, не устручавајте се да припреме уочи посебне кључне фразе.

'Хоби' је предмет понекад разговарали на енглеском


Неки имају отежано говори кад год напушта област технике. Међутим, поготово ако сте вероватно да се развија у међународном окружењу где ће бити ваш енглески радни језик, врбовао ће пажљиво пратити вашу способност да направе везе.
Хоби и ваннаставне активности могу се обратити бројним регрутери, нарочито пред младим дипломцима који немају професионално искуство. Циљ је само да проверите свој ниво Енглисх (твој лични живот не треба узети у обзир у избору привучете). Теме могу укључивати на пример: 'ми причаш о свом последњем одмор' или 'шта желите да учините за викенд?'.

Писмени тест на енглеском


Неки регрутери да се процени своје знање енглеског језика писања, поготово ако је важан аспект положаја. Ви се може тражити да пошаљете, исте ноћи, а повратне емаил о разговору. Ово омогућава да оцењују ниво кандидата у писаној форми. Други регрутери тражите да напише имедиатели мотивационо писмо на крају интервјуа. Били сте упозорени! Било би штета да се не припреми за овај потенцијално вежбе код куће.
Изнад свега, имамо енглески говорник прегледали текст пре него што одете на интервју. Полиглот Цлуб нуди савршен алат за то. Унесите ваш текст на енглеском овде и да га коригује изворних говорника.

Како се припремити за интервју за посао на енглеском језику?


Постоје многи извори на ПолиглотЦлуб.цом да помогне вашем припреме:
- Ћете наћи интервју за посао симулације на енглеском да вам помогне да се упознате са речником регрутери и да вам помогне у припреми своје одговоре. Посетите нашу енглески видео потрагу за кључну реч 'посао интервју'.
- Пошаљите свој ЦВ на енглеском језику треба исправити изворни говорници
Учествујте размену језика догађаје
У међувремену, зашто не урадимо размену језика са изворног говорника који ће играти улогу Регрутер? Похађају наше пријатељске сусрете овде . Неки од учесника ће сигурно бити спреман да игра улогу директора људских ресурса.
Молимо вас да позовете током интервјуа који се бавите размену језика, то ће показати свој отвореност и спремност да се побољша.

Најважније је да уради неке вежбе '' редовно и на дуги рок. Ако покушате Ри га два дана пре интервјуа није вероватно бити врло продуктивни.

Related topics: