Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan å forberede din jobb intervju på engelsk?
Her er tipsene fra Polyglot Club for å forberede seg på et jobbintervju der det engelske språket er nødvendig:
Typer intervjuer på engelsk
Enten intervjuet holdes på engelsk eller rekrutter bytter til engelsk halvveis, vanligvis uten advarer deg.
Typisk har samtalen en direkte kobling med spissen av det foregående samtale. Derfor har kandidaten til å mestre et minimum av den leksikalske omfanget av sin funksjon, sin bransje og menneskelige ressurser.
Betydningen av engelsk i din fremtidige jobb vil åpenbart være avgjørende. Hvis engelsk er det språket som du skal jobbe og hvis intervjuet startet på ditt språk, men du blir advart om at du vil bli testet i engelsk, kan du godt ta initiativ til å snakke engelsk.

Nødvendig Engelsk Nivå


Mesteparten av tiden, bare ønsker rekruttereren for å sikre at du vil være i stand til å gjøre deg forstått i en profesjonell sammenheng, ikke at du snakker perfekt engelsk. Ofte kandidatene har tilstrekkelig nivå, men de mangler tillit. Hvis du trenger å administrere internasjonale team og bruke engelsk hver dag, vil din evne til å uttrykke deg på dette språket likevel være avgjørende for rekruttering. Men på støttefunksjoner der engelsk brukes bare på en riktig måte, kan en forbedret grunnleggende nivå være tilstrekkelig.

Feil å unngå


Første tabbe ... snakker ditt språk mens den engelske dialogen har allerede begynt. Det skjer noen ganger når en kandidat har problemer med å finne ord og begynner å få panikk. Men kandidaten må fortsette i engelsk. Av samme grunner (andre feil), noen slip i off-topic, av frykt for ikke å finne ord innenfor et tema de ikke mestrer. I stedet, ta deg tid til å tenke før du svarer og lage enkle setninger. Og hvis du ikke forsto rekrutter spørsmålet, bare be ham om å omarbeide.

Beskriv din karriere i engelsk


Spørsmål kan endre seg fra en rekrutterer til en annen, fra den svært generelle 'Fortell meg om deg selv' til den mer nøyaktig 'fortelle meg om din siste erfaring'. I alle tilfeller, som i et intervju på ditt språk, vil vi be deg om din bakgrunn og motivasjon for denne stillingen. Å forberede seg til å svare på et spørsmål som 'Fortell meg om deg selv', foreslår vi at du organisere presentasjonen kronologisk, fremhever den operative delen. Hvis du har noen problemer med å uttrykke deg selv på engelsk, ikke nøl med å forberede fremover spesifikke viktige setninger.

'Hobby' er et emne noen ganger omtalt på engelsk


Noen har problemer med å snakke når de forlater den tekniske feltet. Men, spesielt hvis du er sannsynlig å utvikle seg i et internasjonalt miljø hvor engelsk vil være arbeidsspråket, vil rekrutter være oppmerksomme på din evne til å lage koblinger.
Hobbyer og utenomfaglige aktiviteter kan løses ved et antall rekrutterere, spesielt foran unge nyutdannede som ikke har noen yrkeserfaring. Målet er bare å sjekke din engelsk nivå (ditt personlige liv bør ikke tas i betraktning ved valg av en rekrutterer). Temaene kan omfatte for eksempel: 'Fortell meg om din siste ferie' eller 'hva liker du å gjøre i helgen?'.

Skriftlig eksamen i engelsk


Noen rekrutterere søker å evaluere dine engelskskriveferdigheter, spesielt hvis det er en viktig del av stillingen. Du kan bli bedt om å sende, samme kveld, en tilbakemelding e-post om intervjuet. Dette gjør det mulig å vurdere nivået på kandidatene i skriftlig. Andre rekrutterere be om å skrive imediately et motivasjonsbrev på slutten av intervjuet. Du har blitt advart! Det ville være en skam å ikke forberede seg på dette potensialet trening hjemme.
Fremfor alt har en engelsk høyttaler se gjennom teksten før du går til intervjuet. Polyglot Club tilbyr det perfekte verktøyet for det. Send inn din tekst på engelsk her og få det rettet av morsmål.

Hvordan å forberede seg på et jobbintervju på engelsk?


Mange ressurser finnes på PolyglotClub.com å hjelpe din forberedelse:
- Du vil finne jobb intervju simuleringer på engelsk for å hjelpe deg å bli kjent med vokabular av rekrutterere og hjelpe deg i forberedelsene dine svar. Besøk vår engelsk video søk etter nøkkelordet 'jobbintervju'.
- Send inn din cv på engelsk for å bli korrigert av morsmål
Delta språk utvekslings hendelser
I mellomtiden, hvorfor ikke gjøre en språkutveksling med en innfødt som vil spille rollen som rekrutterer? Delta på våre Vennlige møter her . Noen av deltakerne vil sikkert være villig til å spille rollen som direktør for menneskelige ressurser.
Vennligst oppgi under intervjuet at du gjør et språk utveksling, vil det vise din åpenhet og vilje til å forbedre.

Det viktigste er å gjøre disse 'øvelser' regelmessig og på lang sikt. Hvis du prøver ry det to dager før intervjuet det er ikke sannsynlig å være svært produktiv.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All