Ajuda

NOU ARTICLE

Com preparar el teu entrevista de treball en anglès?
Aquests són els consells de Polyglot Club de preparar-se per a una entrevista de treball on es necessita l'idioma anglès:
Tipus d'Entrevistes en anglès
O bé l'entrevista es duu a terme íntegrament en anglès o el reclutador canvia a mig camí Anglès, en general sense avisar.
En general, la conversa té un vincle directe amb el punt de la conversa anterior. Per tant, el candidat ha de dominar un mínim de l'àmbit lèxic de la seva funció, la seva indústria i els recursos humans.
La importància d'Anglès en el seu treball futur, òbviament, serà crucial. Si l'anglès és l'idioma en el qual va a treballar i si l'entrevista es va iniciar en el seu idioma, però se li va advertir que es posarà a prova en anglès, és molt possible que prengui la iniciativa de parlar anglès.

Requerit Nivell d'Anglès


La majoria de les vegades, el reclutador només vol assegurar-se que vostè serà capaç de fer-se entendre en un context professional, no és que vostè parla un perfecte anglès. Sovint, els candidats tenen un nivell suficient, però no tenen la confiança. Si vostè necessita per administrar els equips internacionals i l'ús d'Anglès cada dia, la seva capacitat d'expressar-se en aquest idioma no obstant això, serà decisiva per al reclutament. No obstant això, en funcions de suport on s'utilitza Anglès només en el moment oportú, un nivell bàsic millorat pot ser suficient.

Errors a evitar


Primer error ... parlar el seu idioma, mentre que el diàleg Anglès ja ha començat. Això passa de vegades quan un candidat ha dificultat per trobar paraules i comença a entrar en pànic. Però el candidat ha de continuar en anglès. Per les mateixes raons (segon error), alguns lliscament en l'off-topic, per por de no trobar les paraules dins d'un tema que no dominen. En el seu lloc, prendre el temps per pensar abans de respondre i fer oracions simples. I si vostè no entén la pregunta reclutador, simplement demanar-li a repetir.

Descriviu la seva carrera en anglès


Les preguntes poden canviar d'un reclutador a un altre, de la molt general 'háblame de tu mateix' a la més precisa 'háblame de la teva última experiència'. En tots els casos, com en una entrevista en el seu idioma, anem a preguntar sobre els seus antecedents i la motivació per a aquesta posició. Per preparar-se per respondre a una pregunta com 'Háblame de tu', li suggerim a organitzar la presentació cronològicament, destacant la part operativa. Si té alguna dificultat per expressar-se en anglès, no dubti en preparar frases clau per davant específics.

'Hobby' és un tema de vegades es discuteix en anglès


Alguns tenen dificultat per parlar cada vegada que surten al camp tècnic. No obstant això, especialment si vostè és probable que evolucioni en un entorn internacional on l'anglès serà la llengua de treball, el reclutador d'estar atents a la seva capacitat de crear vincles.
Aficions i activitats extracurriculars poden ser abordats per un nombre de reclutadors, sobretot davant dels joves titulats sense experiència professional. L'objectiu és només per comprovar el seu nivell d'anglès (la seva vida personal no ha de ser pres en compte en l'elecció d'un reclutador). Els temes poden incloure, per exemple: 'háblame del teu últim dia de festa' o 'què t'agrada fer en el cap de setmana?'.

Prova escrita en anglès


Alguns reclutadors busquen avaluar els seus coneixements d'anglès d'escriptura, sobretot si es tracta d'un aspecte important de la posició. És possible que se li demani que envieu, la mateixa nit, una línia de comentaris pel que fa a l'entrevista. Això permet avaluar el nivell dels candidats a l'escriptura. Altres reclutadors demanen escriure imediately una carta de motivació al final de l'entrevista. Vostè ha estat advertit! Seria una pena no poder preparar-se per aquest exercici potencial a casa.
Per sobre de tot, té un altaveu Anglès revisar el text abans d'anar a l'entrevista. Polyglot Club ofereix l'eina perfecta per a això. Envia el teu text en anglès aquí i que es corregeixi per parlants nadius.

Com preparar-se per una entrevista de treball en anglès?


Hi ha molts recursos en PolyglotClub.com per ajudar a la seva preparació:
- Trobareu simulacions d'entrevista de treball en anglès per ajudar a familiaritzar-se amb el vocabulari dels reclutadors i ajudar-lo en la preparació de les seves respostes. Visita el nostre vídeo Anglès busqui la paraula clau 'entrevista de treball'.
- Envia el teu cv a Anglès per a ser corregit per parlants nadius
Assistir a esdeveniments d'intercanvi d'idiomes
Mentrestant, per què no fer un intercanvi d'idiomes amb un parlant nadiu que interpretarà el paper del reclutador? Assisteixi a les nostres reunions d'amics aquí . Alguns dels participants serà, sens dubte disposat a exercir el paper de director de recursos humans.
Si us plau, durant l'entrevista que vostè fa un intercanvi d'idiomes, es mostrarà la seva obertura i la voluntat de millorar.

El més important és fer aquests 'exercicis' amb regularitat i en el llarg termini. Si voleu ri o dos dies abans de l'entrevista, no és probable que sigui molt productiva.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All