Βοήθεια

Πώς να προετοιμάσει συνέντευξη εργασίας σας στα Αγγλικά;
Εδώ είναι οι συμβουλές από Πολύγλωσσος Club για να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη για δουλειά, όπου απαιτείται η αγγλική γλώσσα:
Τύποι Συνεντεύξεις στα αγγλικά
Είτε η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα ή τον υπεύθυνο προσλήψεων διακόπτες στα αγγλικά στη μέση, συνήθως χωρίς προειδοποίηση.
Συνήθως, η συζήτηση έχει άμεση σχέση με το σημείο της προηγούμενης συζήτησης. Ως εκ τούτου, ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το λεξιλογικό πεδίο της λειτουργίας της, τη βιομηχανία και το ανθρώπινο δυναμικό.
Η σημασία της αγγλικής γλώσσας στο μέλλον η δουλειά σας θα είναι προφανώς ζωτικής σημασίας. Αν τα αγγλικά είναι η γλώσσα στην οποία θα πρέπει να εργάζονται και αν η συνέντευξη ξεκίνησε στη γλώσσα σας, αλλά είστε προειδοποίησε ότι θα δοκιμαστεί στα αγγλικά, μπορεί κάλλιστα να αναλάβει την πρωτοβουλία να μιλήσει αγγλικά.

Απαιτείται Αγγλικά Επίπεδο


Τις περισσότερες φορές, ο διαφημιστής θέλει μόνο να εξασφαλίσει ότι θα είστε σε θέση να κάνετε στον εαυτό σας κατανοητό σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, όχι ότι μιλάτε τέλεια αγγλικά. Συχνά, οι υποψήφιοι έχουν επαρκή επίπεδα, αλλά δεν έχουν εμπιστοσύνη. Αν χρειαστεί να διαχειριστείτε διεθνείς ομάδες και χρησιμοποιούν τα Αγγλικά καθημερινά, η ικανότητά σας να εκφραστείτε στη γλώσσα αυτή, ωστόσο, θα είναι καθοριστική για τις προσλήψεις. Ωστόσο, σχετικά με τις λειτουργίες υποστήριξης, όπου η αγγλική χρησιμοποιείται μόνο σε εύθετο χρόνο, μια βελτιωμένη βασικό επίπεδο μπορεί να είναι επαρκής.

Λάθη που πρέπει να αποφεύγονται


Πρώτο λάθος ... να μιλήσει τη γλώσσα σας, ενώ η αγγλική διάλογος έχει ήδη αρχίσει. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν ένας υποψήφιος έχει πρόβλημα στην εύρεση των λέξεων και αρχίζει να πανικοβάλλεται. Όμως, ο υποψήφιος πρέπει να συνεχιστεί στα αγγλικά. Για τους ίδιους λόγους (δεύτερο λάθος), κάποια ολίσθηση στην εκτός θέματος, για το φόβο του να μην εύρεση των λέξεων μέσα σε ένα θέμα που δεν έχει τον έλεγχο. Αντ 'αυτού, πάρτε το χρόνο να σκεφτούμε πριν να απαντήσει και να κάνει απλές προτάσεις. Και αν δεν καταλαβαίνω την ερώτηση προσλήψεων, απλά να του ζητήσω να επαναδιατυπώσει.

«Χόμπι» είναι ένα θέμα που μερικές φορές συζητήθηκε στα αγγλικά


Μερικοί έχουν δυσκολία στην ομιλία, όταν φεύγουν από το τεχνικό τομέα. Ωστόσο, ειδικά εάν είναι πιθανό να εξελιχθεί σε ένα διεθνές περιβάλλον όπου τα αγγλικά θα είναι γλώσσα εργασίας σας, ο διαφημιστής θα είναι προσεκτικός με την ικανότητά σας να δημιουργήσετε συνδέσμους.
Χόμπι και εξωσχολικές δραστηριότητες μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια σειρά από προσλήψεις, ειδικά μπροστά από νέους πτυχιούχους που δεν έχουν καμία επαγγελματική εμπειρία. Ο στόχος είναι μόνο να ελέγξετε την αγγλική επίπεδο σας (προσωπική σας ζωή δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός προσλήψεων). Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν για παράδειγμα: 'Πες μου για τις τελευταίες διακοπές σας' ή 'Τι σας αρέσει να κάνετε το Σαββατοκύριακο;'.

Γραπτή εξέταση στα αγγλικά


Ορισμένοι εργοδότες επιδιώκουν να αξιολογήσουν αγγλικά δεξιότητες γραφής σας, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική πτυχή της θέσης. Μπορεί να σας ζητηθεί να στείλετε, το ίδιο βράδυ, ένα e-mail σχόλια σχετικά με τη συνέντευξη. Αυτό επιτρέπει να αξιολογήσει το επίπεδο των υποψηφίων εγγράφως. Άλλοι εργοδότες να ζητήσει να γράψει αμέσως μετά τη διέλευση επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τέλος της συνέντευξης. Σας έχουμε προειδοποιήσει! Θα ήταν κρίμα να μην προετοιμαστεί για αυτή τη δυνατότητα άσκησης στο σπίτι.
Πάνω απ 'όλα, έχουν μια αγγλική ομιλητής επανεξετάσει το κείμενο σας πριν πάτε στη συνέντευξη. Πολύγλωσσος Club προσφέρει το τέλειο εργαλείο για αυτό. Υποβολή κειμένου σας στα Αγγλικά εδώ και έχουν διορθωθεί από τους φυσικούς ομιλητές.

Πώς να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη για δουλειά στην αγγλική γλώσσα;


Υπάρχουν πολλοί πόροι για PolyglotClub.com να βοηθήσει την προετοιμασία σας:
- Θα βρείτε προσομοιώσεις συνέντευξη για δουλειά στην αγγλική γλώσσα για να σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με το λεξιλόγιο των προσλήψεων και να σας βοηθήσει στην προετοιμασία των απαντήσεών σας. Επισκεφθείτε μας Αγγλική βίντεο αναζήτηση για τη λέξη-κλειδί 'συνέντευξη για δουλειά».
- Στείλτε το βιογραφικό σας στην αγγλική γλώσσα για να διορθωθεί από τους φυσικούς ομιλητές
Παρακολουθείστε εκδηλώσεις ανταλλαγής γλώσσα
Εν τω μεταξύ, γιατί να μην κάνουμε μια ανταλλαγή γλώσσα με έναν φυσικό ομιλητή ο οποίος θα παίξει το ρόλο του τον διαφημιστή; Παρακολουθείστε μας φιλικές συναντήσεις εδώ . Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες σίγουρα θα είναι πρόθυμοι να παίξουν το ρόλο του διευθυντή του ανθρώπινου δυναμικού.
Παρακαλείστε να αναφέρετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που κάνετε μια ανταλλαγή γλώσσα, θα δείξουν ανοικτό πνεύμα σας και την προθυμία να βελτιωθεί.

Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τις «ασκήσεις» τακτικά και μακροπρόθεσμα. Αν προσπαθήσετε να ry δύο ημέρες πριν από τη συνέντευξη, δεν είναι πιθανό να είναι πολύ παραγωγικό.

Related topics:

Comments