Apua

NEW ARTICLE

Kuinka valmistautua työhaastatteluun Englanti?
Tässä vinkkejä Polyglot Club valmistautua työhaastatteluun, jossa Englanti kieli on tarpeen:
Tyypit Haastattelut Englanti
Joko haastattelu pidetään kokonaan Englanti tai rekrytoija siirtyy Englanti puolitiehen, yleensä ilman varoitusta sinua.
Tyypillisesti keskustelu on suora yhteys pisteen edelliseen keskusteluun. Siksi ehdokas on hallittava vähintään leksikaalisen soveltamisalaa sen toiminta, sen teollisuuden ja henkilöresursseja.
Merkitys Englanti oman tulevaisuuden työ on luonnollisesti ratkaiseva. Jos Englanti on kieli, jolla sinun tulee työskentelemään ja jos haastattelu alkoi kieli, mutta olet varoittanut, että sinut testataan Englanti, saatat hyvinkin tehdä aloitteen puhua Englanti.

Pakollinen Englanti taso


Suurimman osan ajasta, rekrytoija haluaa vain varmistaa, että voit tehdä itse ymmärtää ammatillisessa kontekstissa, ei että puhut täydellistä Englanti. Usein ehdokkaat ovat riittäviä, mutta heiltä puuttuu luottamusta. Jos haluat hallita kansainvälistä joukkuetta ja käyttää Englanti arjen kykysi ilmaista itseäsi, että kieli on kuitenkin ratkaisevia palvelukseen. Kuitenkin tukitoiminnot, joissa Englanti käytetään vain ajoissa, parannettu perustaso voi olla riittävä.

Virheitä välttää


Ensimmäinen virhe ... kielivalikoima kun Englanti vuoropuhelu on jo alkanut. Näin tapahtuu joskus, kun ehdokas on vaikeuksia löytää sanoja ja alkaa hätääntyä. Mutta ehdokas on jatkettava Englanti. Samoista syistä (toinen virhe), jotkut lipsahdus off-topic, pelossa ei sanojen löytämiseen sisällä aihe he eivät hallitse. Sen sijaan, ota aikaa ajatella ennen vastaamista ja tehdä yksinkertaisia ​​lauseita. Ja jos et ymmärrä rekrytoija kysymys, pyydä häntä oikaista.

Kuvaile uraasi Englanti


Kysymyksiä voi muuttua rekrytoija toiseen, hyvin yleinen 'kerro itsestäsi' on tarkempi 'Kerro minulle viimeinen kokemus'. Kaikissa tapauksissa, kuten haastattelussa kieli, kysymme teiltä tausta ja motivaatio tähän tehtävään. Valmistautua vastaamaan kysymykseen, kuten 'Kerro minulle itsestäsi', sinun kannattaa järjestää esityksen kronologisesti, korostaen toiminnallinen osa. Jos sinulla on vaikeuksia ilmaista itseäsi Englanti, älä epäröi valmistella etukäteen tiettyjä keskeisiä lauseita.

'Harrastukset' on aihe joskus keskusteltu Englanti


Jotkut ovat puhumisvaikeudet kun he lähtevät teknisellä alalla. Kuitenkin, varsinkin jos olet todennäköisesti kehittyä kansainvälisessä ympäristössä, jossa Englanti on sinun työkieli, rekrytoija on tarkkaavainen kyky luoda yhteyksiä.
Harrastukset ja vapaa-ajan toimintaa voidaan käsitellä useita rekrytoijat, varsinkin edessä vastavalmistuneiden, joilla ei ole työkokemusta. Tavoitteena on vain tarkistaa Englanti taso (omaan elämään ei pitäisi ottaa huomioon valittaessa rekrytoija). Aiheet voivat olla esimerkiksi: 'Kerro minulle viimeinen loma' tai 'mitä haluat tehdä viikonloppuna?'.

Kirjallinen koe Englanti


Jotkut rekrytoijat etsivät arvioida Englanti kirjallisesti taitoja, varsinkin jos se on tärkeä osa aseman. Sinua saatetaan pyytää lähettämään, samana yönä, palautetta sähköpostitse koskien haastattelua. Tämä mahdollistaa arvioida tasoa ehdokkaiden kirjallisesti. Muut rekrytoijat pyytää kirjoittamaan Välittömästi motivaatio kirjeen lopussa haastattelu. Teitä on varoitettu! Olisi sääli ei valmistautua tämä potentiaali käyttää kotona.
Ennen kaikkea on Englanti puhuja tarkistaa tekstin ennen kuin menet haastatteluun. Polyglot Club tarjoaa täydellinen työkalu joka. Lähetä tekstisi Englanti täällä ja korjauta se äidinkielenään.

Miten valmistautua työhaastatteluun Englanti?


Monet resurssit löydy PolyglotClub.com auttaa valmistelu:
- Löydät työhaastattelussa simulaatioiden Englanti auttaa sinua tutustumaan sanastoa rekrytoijien ja auttaa sinua valmistelussa vastauksesi. Käy Englanti video etsiä hakusanalla 'työhaastattelu'.
- Lähetä CV Englanti korjattava äidinkielenään
Osallistu kielen vaihto tapahtumia
Samaan aikaan, miksi ei tehdä kielen vaihto natiivin kanssa, joka näytellä rekrytoija? Osallistu meidän tapaamiset täällä . Jotkut osallistujat varmasti valmis näytellä Henkilöstöjohtaja.
Ole hyvä mainita haastattelun aikana, että teet kielen vaihto, se näyttää avoimuutta ja halukkuutta parantaa.

Tärkeintä on tehdä näitä 'harjoituksia' säännöllisesti ja pitkällä aikavälillä. Jos yrität ry se kaksi päivää ennen haastattelua ei todennäköisesti hyvin tuottavia.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All