Apua

Kuinka hallitset ajankäyttöäsi uutta kieltä opiskellessa?Englanti versio Tämän artikkelin on kirjoittanut Benny Lewis, kuuluisa irlantilainen monikielinen.

Tämä video on osa kaksi, miten minun tyypillinen päivä taittaa pois. Yritän selittää (arabiaksi,, tekstitys Englanti, arabia ja portugali) miten asiat menevät jälkeen minun 8-9AM puhunut oppitunti. Se on lyhyt video, niin tämä erittäin yksityiskohtainen blogi kuvaa komponenttien minun kiireinen päivä huomattavasti yksityiskohtaisemmin!
Tämä on myös viimeinen videon, joka on kokonaan käsikirjoittivat. Seuraava tulee olemaan minun yksi kuukauden kohdalla ja koostuu kokonaan spontaani keskustelun syntyperäinen.
On ollut paljon hämmennystä joidenkin ihmisiä mitä teen työkseen. Tykkään leikkiä aikoina kysyttäessä ja sanoa 'Olen strutsi viljelijä' tai 'Olen ammattimainen salamurhaaja, joten älä kysy liikaa kysymyksiä!', Mutta totuus on että olen ammatillisen kielen hakkeri. Selitin kuinka pääsin että tässä viestissä .

Vaikka Haluaisin sanoa, että tämä tarkoittaa, että olen yksi niistä bloggaajia automaattisella tulovirran, jonka avulla minun tehdä mitä haluan koko ajan ja kirjaimellisesti viettää jokaisen toinen keskittynyt minun kielihankkeita, tämä yksinkertaisesti isn ' t asia.
Blogitekstejä kuten tämä 8000 sana voi joskus viedä minut päivää kirjoittaa, näkökohtia uudistimme ja ylläpitää sivuston kulissien takana voi olla eeppinen työmäärän, ja minusta on huvittavaa, kun ihmiset kommentoida YouTube-kanava viittaa siihen, että minä 'Don 't työ 'joten minulla on helpompaa kuin ne viettää kaiken aikani keskittyi täysin kielten.
Et voi kuvitella vaatima työmäärä valmistella tyypillisiä videon, valita oikea paikoissa, tallennuksen jälkeinen muokata sitä, lisätä graafinen esittelyt ja esikatselun muita videoita, synkronoida ääni, lataa tekstityksiä eri kielillä, ja todella ennätys video itse minun laitteet perustaa oikealla tavalla.
Tämä on hyvin erilainen ääressä minun webcam, äänittää monologi ja sitten heti lataamalla se, jossa voit nähdä paljon muilta YouTuben. Se on hyvä niille, minä vain mieluummin ladata enemmän ammattimaisia ​​videoita.

Niin paljon työtä / sähköpostit / bloggaaminen KÄSITELLÄ


Saan yli neljäsataa sähköpostia päivässä, ja toinen sata kommentteja blogiviesteihini, Youtube kanava, Facebook-sivulla, Twitters. Jotkut sähköpostit voivat olla haastattelupyynnöt (tässä hiljattain yksi tein täysin Irlannin päällä beo.ie esimerkiksi), joka itsessään vie paljon aikaa, ja toiset ovat joskus todella pitkä sähköposteja useilla kielillä, jotka vievät aika vain lukea.
Voisin jättää kaikki tämä keskittyä vain minun kielen oppiminen projekti, mutta rakastan tehdä jäähtyä ja jaettavissa videoita, kirjoittaa blogikirjoituksia harjoittaa lukijoille, kuulo tarinoita, ja toivottavasti inspiroi harvat oppia uusi kieli. Sekä tämän, on enemmän käytännön tasolla, minun täytyy varmistaa, että sivustoni ja yleisö kasvaa edelleen, jotta voin pitää sivuston täysin 100% mainos ja sponsorointi vapaa, mikä on melko harvinaista mille tahansa sivustolle.
Pelkkä määrä kävijöitä sivusto saa tarkoittaa, että minun ei tarvitse tehdä turhan suurta numeroa minun 'Puhu päivästä 1' paketti ja ihmiset pitävät lopulta jos he tarvitsevat, ja ainakin yksi henkilö tekee joka päivä, joka kattaa minun kulut, joita minulla ei ole paljon harkitsee En omista tai osta paljon tavaraa.
Vaikka myynti tämän tuotteen käsitellään automaattisesti, toivon näet, että yksinkertaisesti aktiivinen bloggaaja itsessään on valtava määrä työtä! Tämä voi vaatia jopa kahdeksan tuntia aikaani päivässä, myös viikonloppuisin. Kyllä, minun täytyy työskennellä ja oppia kieltä samalla myös! Tämä on aika, että en puhu tai oppimisen arabia, joten näyttää siltä, ​​että kaikki toivo on menetetty sijoittaa vakava aikaa osaksi oppimista minun kielen intensiivisesti, eikö?
Ei aivan. Voin nyt jakaa 21 hakata haen joka ikinen päivä, varmista, että voin jäädä päälle kaiken tämän ja vielä runsaasti aikaa investoida kokonaan osaksi kielen oppiminen, sekä on todellinen sosiaalinen elämä!
Puristamalla tuntia ULOS PÄIVÄN:

1. herätä aikaisin


Jos katsot osan yksi video minun tyypillinen päivä, huomaat, että minun päivä alkaa klo 05:30. Olen huomannut, että myöhemmin nousen, vähemmän aikaa olen 'tuntuu' Minulla on, joten en ohittaa tärkeitä asioita, kuten syö hyvin, tekee harjoituksen, clearing 'vähemmän olennaisia' tehtäviä ja minä lopulta päätyä vähemmän keskittynyt ja vähemmän työtä tehokkaasti.
Kun saat joukko asioita tehdään hyvin ennen klo 8 sinulla vauhtia pitää sitä koko päivän. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinun täytyy työskennellä perustuu jonkun muun aikataulun.

2. Yritä poly- tai kaksivaiheinen SLEEP


Ajatus siitä, että meidän 'täytyy' kahdeksan tuntia unta per yö on yksinkertaisesti väärä.
Syystä, että me nukkua yksi iso lohko yöllä on enimmäkseen siksi, että teollisen vallankumouksen luoda jotain sukua 9-5 elämäntapa, jossa sinun täytyy olla työtilassa useimpien päivän ja yksinkertaisesti voi nukkua missään aika tänä aikana. Mitä teimme ennen tätä, oli mitä useimmat eläimet eivät, ja se on nukkua enemmän kuin yksi kertaa päivässä.
Kun otetaan äärimmilleen, 'Überman' Unityypin voi antaa sinulle yhteensä kaksikymmentäkaksi tajuissaan tuntia päivässä! Leonardo Da Vinci itse soveltaa jotain vastaavaa, antaa hänelle enemmän aikaa työskennellä hänen taiteensa ja kokeiluja. Yritin tätä itsekin kerran, mutta totesi, että se oli aivan liian ulos synkässä yhteiskunnan hyödylliseksi.
Sen sijaan olen mennä kaksivaiheinen nukkumaan, joka tunnetaan paremmin nimellä siestas. Joten, iltapäivällä minulla on 20 minuutin teho-nap, ja tämä ei haittaa minun päivä ollenkaan. Olen jopa tehnyt tämän työskennellessään kokopäiväistä työpaikkaa, ollessani tunnin lounastauko.
Ne 20 minuuttia lopulta tarkoita sitä, että voi mukavasti nukkua noin 5 tuntia joka yö ja tuntuu täysin hyvin levänneenä koko päivän! Niin, että välittömästi noin 18,5 tuntia tajuissaan aikaa päivässä leikkiä - nämä ylimääräiset 2,5 tuntia päivässä kasvaa nopeasti! Kuten näette tämän päivän video, se tarkoittaa myös sitä, että saan kukkua, joka auttaa paljon hyvä sosiaalinen elämä!

3. SKIP kahvia ja muiden huumeiden ja Get High ADRENALINE INSTEAD


En juo alkoholia ja tämä muuttaa kaiken. Se tarkoittaa, en voi mennä ulos kaupungista ja ole minun aamulla kuluttamaan krapula seuraavana päivänä. Se on myös turvallisempaa, ja antaa minulle järkevästi muistuttaa, kuinka hauskaa minulla oli, ja vain tehdä halveeraamaan itseäni tavoilla, en kadu seuraavana päivänä.

Enkä tarvitse keksiä järjetöntä logiikkaa, että en voi olla hauskaa tai puhu kieltä ilman olutta lupaa.
Ja sama koskee kahvia. Niin monet amerikkalaiset juoda useita kuppeja päivässä! Minulla joitakin ystäviä, jotka todella saada hermostunut, jos he eivät ole heidän aamu kupin. Tämä riippuvuus merkitsee sitä, että kun ei ole pääsyä se sinun keskittyä on täysin ammuttu ja et voi työskennellä tai ajatella suoraan.

Getting enemmän tuntia päivässä ei ole pelkästään puristamalla niitä tekemällä asioita tehokkaammin, mutta myös ottamalla tuntia teet töitä tai opiskella ja tehdä ne laskea lisää. Huippuihin saat kahvi alkoholin, tupakan ja muiden asioilla on tapana antaa sinulle huomattavasti alhaisempi jälkeenpäin liikaa. Ja tämä on sekä maksaa sinulle paljon rahaa.
Mieluummin saada minun huippuihin elämästä. Kun ulos kaupungista, menen 'sosiaalinen Skydiving' ja puhua ventovieraita niin paljon kuin voin, niin monin tavoin kuin pystyn, ilman ujo tekosyitä . Tykkään tanssia, laulaa ja arvostaa kaikkia ihania vapaa asioita elämässä ilman Messing kanssa kehoni kemia liikaa. Tämä tarkoittaa voin pysyä keskittyneenä, vaikka kaupat ovat kiinni, ja en voi saada minun korjata.

4. Liikunta ja syödä hyvin


Ihmiset ovat alkaneet hyväksyä, että liikunta todellakin parantaa aivojen toimintaa. Kuten näette video, minulla on lenkille ja yrittää tehdä muita liikuntaa joka päivä aamulla, jos voin.

Toinen etu on, että huomaan, että olen paljon vähemmän hajamielinen ja voi istua jälkeen hälventää vähän energiaa lenkille. Suurin työni blogin ja opiskelu vaatii istuen, joten käyttämällä lihakset ennen se tarkoittaa, että en tarvitse toipua ja ei saada ylös muutaman minuutin välein häiritä itseäni jotain turhaa.
Sama koskee syö hyvin tietenkin. En syö niin hyvin matkoilla Kiinassa ja valtioiden tänä vuonna, etenkin koska on vaikea vuokrata edullinen paikka joissakin maissa että jopa on keittiö, mutta onneksi Brasiliassa se on erittäin helppo päästä käsiksi paljon terveellistä kohtuuhintaisten kasvisruokaa ja kokki kotona liian.

Ruokkimalla kehon hyvin, voit työskennellä ja keskittyä paremmin.
MITEN SAAN postilaatikkoon NOLLA kahdesti PÄIVÄSSÄ

5. Käynnistä Gmailiin ja aktivoi SUODATTIMET


Jos olet jollakin sähköpostia muu kuin Gmail, niin ei ihme olet tekemisissä sähköpostia ylikuormitus! On useita syitä siirtyä ja sinun ei tarvitse kertoa ystävillesi olet vaihtanut sähköpostiosoitetta, koska voit Gmailia ladata sen vanhan osoitteen sinulle.

Yksi että pidän erityisesti on, että Gmail on mahdollisuus luoda monimutkaisia ​​suodattimia. Niin ulos 400 sähköposteja saan, voin heti vähentää tätä vain 80, jotka vaativat huomioni, kiitos jotkut suodattimet olen perustanut, kuten seuraavat niitä:
Tahansa sähköpostin, joka lähetetään irtotavarana monet ihmiset menee tiettyyn kansioon, joka tyhjennetään noin kolme kertaa viikossa, kun olen aika. Se ei koskaan tee sitä postilaatikkoon, joka nähdään suurempi prioriteetti, koska ihmiset ovat kirjoittaneet minulle suoraan. Poikkeuksena ne lennon tiedot ja muita tärkeitä tai kiireellisempiä postituslistoja.
Ilmeinen roskapostia, joka lähetetään vain sinulle ei poimima järjestelmän. Koska blogger, saan vähintään viisi tai kuusi päivässä yrittää myydä minulle joitakin likainen SEO (Search Engine Optimization) taktiikka saada minut 'sivulla yksi Googlen'. Minulla on lista sanoista että näen usein, että kertoa minulle, että tämä on todennäköisesti olemaan roskapostia, ja lähetä se erityinen suodatin, joka Tarkistan kerran tai kahdesti viikossa tyhjentää. Tämä hyvin yksinkertaisesti sisältää termi 'SEO', joten en suosittele sinulla on se allekirjoitus, jos kirjoitat sähköpostia minulle. Huomaa, että 'SEO' on myös Irlannin sana tähän, joten olen lisätään poikkeuksia eräitä yhteisiä Irlannin sanoja liian.
Joskus ihmiset kuten väittäen minulle sähköpostitse. Jos olen yrittänyt puhua heille pari kertaa ja näen ne ovat kiinnostuneita vain tuhlaa aikaani tai lähettämällä aggro tieni, sähköpostiosoitteen tai IP-osoite saa oman suodattimen automaattisesti asettaa lukea ja arkistoidaan, joten En tajua suututtaa sitä enää.
Tahansa sähköpostin FWD tai vastaavia otsikossa yleensä tyhmä vitsejä, että en halua lukea. Nämä mennä toiseen kansioon tarkasteltava alhainen prioriteetti.
Sosiaalinen media ilmoituksia, kuten viestejä Facebook, joku kommentoi Youtube video, kukin saa oman suodattimen, ja koskaan mennä postilaatikkoon. Avaaminen nämä taipumus ottaa minut pois Gmail ikkuna, joka on valtava häiriötekijä jo, joten minulla on työistuntosi erityisesti sosiaalisen median jatkotoimia.
Tämä tarkoittaa, että vaikka saan yli 400 sähköpostia päivässä, minä vain todella nähdä noin 80-150 joka päivä, jotka tekevät sen postilaatikkoon. Siellä on paljon hyviä tapoja tehdä varma, että voin käsitellä näitä myös!

6. Lähetä ja ARKISTO PAINIKE


Toinen cool juttu Gmail on määrä plugins ja lisäominaisuuksia, joita voit lisätä sen tehdä työsi helpommaksi. Yksi tällainen vaihtoehto, jos menet Labs on 'Lähetä ja arkisto' -painiketta.

Kun olen vastannut sähköpostia, niin tehokkaasti, se olisi poistettava omaan postilaatikkoon, koska olen 'käsitellyt' ​​sen kanssa. Tämä painike tekee, että prosessi automaattinen. En koskaan käytä 'Lähetä' nappia, vain 'lähettää ja arkisto', joten mitään roikkuu ympäri saapunut pitkään.

7. Yksi Saapuneet ja ONE INBOX VAIN


Olen tehnyt kaikkeni varmistaa, että kaikki viestit, jotka voin hoitaa jotka tulevat koko maailman, päätyvät että yksi postilaatikkoon (tai ainakin suodatin) Gmailissa.

Joten sen sijaan kutsua ihmisiä viesti minulle monia tapoja seuraamalla biljoonaa ihmiset Twitterissä ja saada DMS minä vain seurata viisi ihmistä Twitterissä, ja tarkistas tiettyyn aikaan joka päivä.
Olen nuked minun aivan liian suuri määrä 'ystäviä' Facebookissa, ja heitti ihmisiä Törmäsin kerran tai kahdesti tai kuka minä enää puhua. Ainoat ihmiset, jotka voidaan lähettää sähköpostia minulle niin, että se joutuu Facebook postilaatikkoon ovat minun läheiset ystävät ja perhe - ja minulla on vain 70 niistä, ei 500, eikä 1000. En hyväksy kaveripyyntöjä keneltäkään En ole tavannut useita kertoja henkilökohtaisesti tämän vuoksi, ja jos muukalainen viestejä minua läpi minun henkilökohtainen Facebook, niin jätän sen 'muun postin' ja yksinkertaisesti vastata (en nimenomaan sanoa julkinen kuvaus minun Facebook-sivu ei viestiä minuun että sivu).
Et voi myöskään viesti minulle yksityisesti minun Facebook-tuotemerkin sivulle, joten voin käsitellä seinän virkaa sosiaalisen median aikaa eikä sähköpostiin aikaa. Sama Youtube - yksityiset viestit on estetty. Ja kun otan uuden profiilin kaikkialla, ensimmäinen asia, joka minun tehdä, on poistaa yksityisviestit ja chat feautres. En halua tarkistaa kymmeniä postilaatikoihin joka päivä, vain yksi.

8. Anna ihmisille Muiden Asetukset YHTEYTTÄ-ME FORM


Tämä tarkoittaa, että kun ihmiset haluavat saada yhteyttä minuun, he voivat vain 1. Vastaa sähköpostit lähetetään allekirjoitettuaan jopa Kieli Hakkerointi liigan postituslistalle tai 2. Käytä tätä lomaketta.

Pois kaikki sähköpostit saan, noin 15-20 niistä pyytävät minua samat kysymykset päivä ja päivä. Joten kun tämä tapahtuu tarpeeksi, menen takaisin muotoon ja lisätä ilmoituksen varoittamaan ihmisiä ennen kuin he näkevät muodossa, jotta ne eivät lähetä, että sama viesti. Ei mainos pyyntöjä blogi, linkkejä virkaa, jotka ovat Usein kysytyt kysymykset ne ovat todennäköisesti pyytää ja niin edelleen.
Tämä edeltäjä heti vähentänyt viestien saisin että olisin lähettää saman vastauksen yli ja ohi.

Ehdotan myös, että ne käyttävät foorumi, jos se on 'Miten opin kieltä' tyyli kysymys, koska en yksinkertaisesti voi istua alas ja vastata yksi sähköpostiosoite tuntikausia selittää minun kielen oppiminen lähestymistapa - ihmiset ovat tervetulleita kysyä yhteisölle tai haku sivustoni, tai katsella TEDx puhua saada kaikki salaisuuteni.

9. SÄILYKE VASTAUS TOISTUVAAN kysymykset


Joskus se on kysymys, että en voi todellakaan varoittaa heitä etukäteen nopeasti linkin yhteyshenkilö-me muodostavat, mutta se on silti jotain, että saan päivä ja päivä. Suurin yksi ylivoimaisesti on erityinen kysymys, että vastaan ​​tiettyä työtehtävää, että ne eivät löytäneet käyttämällä hakutyökaluun sivustoni.

Tässä tapauksessa minulla on mallin perustettu kiittää heitä kysymys ja tilaa liitä linkki kyseisellä viestillä. Olin jopa saada tarpeeksi näitä ansioihin Mallin luominen yksi Espanjan ja Ranskan! Näin minulla on vain aktivoida purkitettu vastausta, liitä haluamaasi linkkiä, ja sähköposti käsitellään muutamassa sekunnissa.

10. näet kuka kirjoitan tai jos ne kirjoitin teille ennenkin, RAPPORTIVE


Nyt yksi merkittävä saalis noin sähköpostin verrattuna sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitter, Facebook, Youtube ja niin edelleen, ei et tiedä siitä mitään henkilö lukuun ottamatta heidän nimensä - ei edes miltä ne näyttävät!

Käsiteltäessä kielillä, jossa jopa sanomalla 'sinä' edellyttää, että tiedät, jos olet kirjallisesti poika tai tyttö ja en voi oikeastaan ​​sanoa, että heidän nimensä, ja vain yleensä tehdä sähköpostiini kokemus paljon henkilökohtaisempi niin minä tuntuu että olen kirjallisesti oikeita ihmisiä, on mukava nähdä mukava kuva ja muita infoa että henkilö.
Tässä mielessä, minulla on plugin Rapportive asennettu. Tämä hakee sosiaalisen median alustat heidän sähköpostiosoitteensa ja palauttaa mitä se voi - yleensä Facebook valokuva, ja joskus jopa muutaman tilapäivitykset. Minusta tämä auttaa minua saamaan joitakin yhteydessä kuka Kirjoitan.

Ennen tätä, jos olin todella hämmentynyt, olin ottaa aikaa kopioida ja liittää niiden sähköposti ja kirjoita se toimialalla Facebookissa, mutta nyt se on vain istuu siellä minulle, säästää minulle aikaa.
Se myös antaa minulle yhteydessä, jos tämä henkilö on sähköpostitse minulle ennen. Saan niin paljon sähköposteja, että se on mahdotonta seurata, ja jos minä kirjoitan joku on ensimmäistä kertaa he koskaan sähköpostitse minulle, mutta he ovat tehneet niin jo, niin en voi olla paljon hyötyä ei toistan itseäni. Kaikki heidän aiemmat sähköpostit liittyvät puolella.

11. ADD ajallinen ulottuvuus sähköposteja bumerangilla JA TAKUU INBOX ZERO JOKA PÄIVÄ


Oma suosikki plugin ylivoimaisesti Gmail on bumerangi . Tämä antaa minulle mahdollisuuden 1. Lähetä sähköpostia myöhemmin 2. On sähköposteja palasi minulle myöhemmin ja 3. Tuo sähköpostia takaisin minulle, jos vastaanottaja ei vastaa tietyn ajan.
Tämä on ollut niin valtava apu minulle! Lähettää sähköposteja myöhemmin, pitävät tätä:

Koska paljon sähköposteja että saan saattaa olla lyhyt ja vaativat lyhyt vastaus, jos minä vastaan ​​heti yksinkertaisesti saada se pois postilaatikosta, niin että henkilö näkee minut hieman liian käytettävissä. Olen huomannut, että useimmiten he vastata takaisin heti, ja vielä toinen kysymys ja se muuttuu chat, jota en todellakaan ole aikaa, ja että henkilö pysyy samana omaan postilaatikkoon aivan liian pitkä.
Sen sijaan, minä vastata heti, mutta asetettu sähköpostia lähetetään kahden päivän ajan. Tämä osoittaa henkilö, että olen hieman kiireinen ja voi vastata tällaisiin kysymyksiin niin nopeasti, mutta he silti saada vastaus ja mikä tärkeintä, olen saada sanomansa ulos postilaatikkoon!

Vain kiireellisten viestien saada instant vastausta - esimerkiksi jos joku on ongelmia lataamisessa Language Hakkerointi Guide. Yleensä et kuule minulta muutaman päivän. Yksi tapa tämä tapahtuu johtuu edellä minua vastaamalla välittömästi, mutta ei lähetä sitä vasta myöhemmin.
Toinen tapa on, että näen sähköposti ei ole jotain, että voin hoitaa juuri nyt, mutta eivät halua sen istuvat omaan postilaatikkoon kiusaava minua. Joten otan sen 'bumerangi' takaisin minun postilaatikkoon samaan aikaan, kun voin käsitellä sitä. Esimerkiksi, jos joku lähettää minulle hirvittävän pitkä sähköpostia, en todellakaan aio lukea sitä heti, kun näen sen. Minä bumerangi takaisin tiistaina kun varata aikaa nimenomaan lukea pitkiä sähköposteja.

Tai jos joku lähettää minulle linkin (joka mieluummin ne eivät - yleensä mieluummin, että ihmiset tweet minulle linkkejä, se on paras tapa minulle nähdä se nopeammin), minä bumerangi sen Keskiviikko kun varata aikaa katsoa mielenkiintoisia linkkejä lähetetty tieni. Tämä on tavallaan kuin painamalla torkkukytkin sähköpostiisi. Tärkeintä on, että se on pois minun postilaatikkoon, ja tulee takaisin minulle erityisesti, kun tiedän, että voin käsitellä sitä.
Lopuksi, en todellakaan halua muistaa viestiin ihmisiä takaisin, jos se on jotain tärkeää, koska olen luultavasti unohtaa sen nopeasti. Joten, jos tarvitsen vastauksen jostain syystä, asetan viesti Boomerang takaisin minulle myöhemmin, jos ne eivät vastaa, niin voin seurata. Jos he eivät vastaa ennen tätä, että bumerangi peruuntuu.

Tämä tarkoittaa, että voin tehokkaasti mennä läpi jokaisen sähköpostin ja joko lähettää ja arkisto, vastaus on boomeranged myöhemmin (ja arkisto), arkisto jos se ei vaadi vastaukseni, tai luo uusi suodatin, jos että sähköposti olisi koskaan saavuttanut minun postilaatikkoon .

Tällä tavalla, ei väliä mitä, minä päästä postilaatikkoosi nolla kussakin istunnossa, vaikka valtava määrä sähköposteja saan. Ja minä tehdä tämän kahdesti päivässä myös! Aamulla ja illalla :)
Koska työskentelet tehokkaammin,

12. tehtävään perustuva DAY


OK, joten olen käsitellyt omaan postilaatikkoon ylikuormitusta ja pääsee päätehtävät päivä.

Ongelmana on, että minulla on aika paljon tekemistä! Kuten sanoin, minulla saattaa olla pitkä blogi kirjoittaa (kuten tämä), videoita muokata, sivuston ylläpito suorittaa, haastattelu kirjoittaa tai Skype, tai satoja viestejä sosiaalisen median kiinni siitä. Ilman tehokasta aikaa hallintajärjestelmä, nämä kuluttaisi minun päivä ja minulla ei ole aikaa oppia kieltä!

Yritin muutamia asioita saada päälle näistä, kuten toteutumisaikataulu minun päivä, mitä minun pitäisi tehdä jokaisen tunnin, mutta huomasin, että kun törmäsin ongelmia missään vaiheessa, koko päivän heitettiin pois tasapainosta.
Mikä on toiminut paremmin minulle, on perustaa tehtävälistan tarkkaan kaiken, mitä täytyy tehdä, että päivä ja päättää, kuinka paljon aikaa se vaatii.

Tätä varten käytän Astrid , joka on web-pohjainen sovellus ja Android / Apple yksi. Luon aikataulu minun tietokone ja tarkistaa sen pois minun Android-puhelinta tai iPad tehtävä on suoritettu, mikä kaikki synkässä välillä toisiaan.

On tärkeää luoda toimintasuunnitelma alussa päivä, mieluummin kuin siipi sitä. Näin sinun ei tarvitse mitään tärkeää saada huomiotta - iso olennaisia ​​asioita taipumus saada priorisoidut tehtävää aiemmin päivällä, niin se on OK, jos vähemmän keskeisiä tehtäviä työnnetään seuraavaan päivään.

13. TIMEBOXING, POMODORO tyylillä!Nyt, kun on aika tehdä todellisia tehtäviä, en vain istua alas ja tehdä se ennen kuin olen valmis. Jos se kestää kauan sitten olin kyllästy ja hajamielinen jälkeen taas ja se lopulta kestää vielä kauemmin.

Yksi tekniikka, joka on työskennellyt ihmeitä minulle on pomodoro tekniikka .

Se hyvin yksinkertaisesti työskennellään 25 minuutin jaksoissa, seuraa 5 minuutin tauko. Helppoa kuin mikä.

Tämä yksinkertaisuus on merkinnyt, että en saa hajamielinen ja yrittää tehdä muita asioita samaan aikaan. 25 minuuttia on riittävän lyhyt aika, joka jotain voi saada 100% minun jakamattoman huomion, mutta silti vakava vaikutusvaltaansa käsillä olevaan tehtävään, mutta ei tarpeeksi kauan, jotta saat liian kyllästynyt siihen.
Kun minun Ajastin tai digitaalinen ajastin renkaat / piippaa, ja vaikka olen kesken lauseen, minä seisomaan minun kannettavan tietokoneen tai laittaa alas kirjan ja tehdä jotain rentouttavaa. Ehkä tuijottaa ulos ikkunasta jotkut linnut, tai kytke musiikkia kuunnella kappaleen pidän, tai tehdä joitakin kiireinen työ, kuten siivota tai tiskata, joka voidaan todella rentouttavaa kun olet muuten keskittynyt jotain niin verottamalla.

Ja sitten minun viisi minuuttia ovat ylös ja olen takaisin uudelleen.

Että 10 minuuttia pois tunnissa on merkinnyt sitä, että loput 50 minuuttia ovat suuruus kertaa tehokkaampaa, ja voin pitää tätä tehokasta työtä useimpien päivä.

Olen täysin 100% keskittynyt koska tiedän koko ajan että olen koskaan kaukana tauko. Aina olen työskennellyt jotain minun omista - onko se kirjallisesti blogi näin, opiskelusta, tekee FlashCards tai jotain muuta. Se saa aina timeboxed osaksi 25 minuutin segmentti.
Mikä tahansa perus ajastin voi tehdä tämän sinulle - sinulla on se teidän kellot tai puhelimia tai herätyskellot. Henkilökohtaisesti pidän olla suuri digitaalinen näyttö sisällä mielestäni laskee alas muistuttaa minua kiire. On myös paljon sovelluksia ja ohjelmia, jotka palvelevat nimenomaan tänä aikana segmentointia, jos etsit 'Pomodoro' tietokoneen tai älypuhelimen järjestelmän.

14. NON-häiritseviä TYÖYMPÄRISTÖ


Kun on miljoona asioita tapahtuu ympärilläsi, se on todella vaikea pitää, että painopiste. Sammuta kaikki ilmoitukset tekstiviestit, chat viestejä, uudet sähköposti-ilmoitukset, tweets ja muuta, että piippaa tai värähtelee pois huomiota.

Kuten edellä mainitsin, kun olen email-tilassa, olen ehdottomasti ei jätä Gmailin ikkunan ja saa häiritä satunnainen linkkejä. Minulla on erillinen työistunnon tutkinnasta linkkejä. Enkä koskaan tarkistaa Facebook ellei Olen omistettu Facebook istunto, joten se saa oman suodattimen Gmailissa liian, kuten Facebook on joitakin suurimmat mahdollisuudet häiriötekijöitä.

Ja todellisessa maailmassa, yritä tehdä fyysinen tila työskentelet tavalla vähemmän häiritsevää. Kun olin Riossa, minulla ei ollut kovin tehokas työviikkoa. Huoneisto Olin oli niin kiva että olin jatkuvasti hajamielinen sitä. Täällä Belo Horizonte olen ympäröivät tylsä ​​rakennusten ja minun työtilat on nurkkaan omassa asunnossa jossa olen vain katsot seinää. Tylsä, mutta paljon enemmän ihanteellinen työskennellä.

15. BLOCK iilimatoja


Kun työskentelet tietokoneella yhteydessä Internetiin, on niin paljon asioita tapahtuu, että huomiota voidaan saada tarttui mihin tahansa suuntaan pois työstä - erityisesti sivustot kuten Facebook, Reddit tai joitakin muita suosikki sivuille.

Siksi olen erittäin suositeltavaa asentaa plugin selaimessasi jonka avulla voit asettaa nämä sivustot kuten saavuttamattomissa aikana työaikoja. Pidän Leechblock Firefox ja StayFocusd Chromen. Tietenkin, joilla on erinomainen itsehillintää on ihanteellinen, mutta näitä lisäosia voit oppia, että helpommin. En edes käytä niitä enää, koska he auttoivat 'juna' minua niin hyvin menneisyydessä.
Ja joskus iilimatoja ajastasi voi olla todellisia ihmisiä. Minun tapauksessani, yksi sivuvaikutus saada niin paljon liikennettä, että saan kohtuullisen määrän vetouistelu 40-vuotias neitsyitä, jotka asuvat vanhempiensa kellareissa. Minä melkein aina sitoutua ihmisten kanssa ensin ja antaa heille eduksi, ja tervetuloa kypsä diskurssi, kun joku on selvästi tekee sen avoimin mielin, mutta jotkut ihmiset todella ole mitään mutta luun poimia.

Jos heidän ensimmäinen viesti on täynnä solvauksia sitten he välittömästi lisätäänkö minun estolistalle, ja jos ne ovat yksinkertaisesti liian tylsä ​​ja epäkunnioittava ajan sitten kun kolme tai neljä yritystä, en todellakaan voi antaa heille minun jakamaton huomiota niin voin poistaa ne käytöstä. Olen hukkaan niin paljon aikaa unecessarily alussa tänä vuonna ihmiset haluavat vetää minua, kun olin oppimisen kiina.
Tähän päivään, en vieläkään tajua tätä pakkomielle uistelu. Mieluummin keskittyä tekemään elämäni mennä niin hyvin kuin mahdollista, kuin vietän päivä yrittää repiä kaikki muutkin alas ja luento niitä minun anonyymi Internet luola.

Tällä kertaa, suurin osa minun viha on lähtöisin taaksepäin kouluttamattomia keskeltä Amerikassa kommentteja minusta tuetaan ei-Naisten-oikeudet ja terrorismin ... koska olen oppimisen egyptiläinen arabia. Voit arvata, kuinka paljon olen kiinnostunut viihdyttävä että vuoropuhelu! Ongelma ratkaistu, ja ei stressiä.

Ajattele sitä vakavasti - jos jotain tai joku vetämällä sinut alas elämässä sitten, jos on mahdollisuus painamalla virtakytkin, tai kertoa henkilö kasvotusten mennä kestää kauan kävellä pois lyhyt laituri, tai ainakin rauhallisesti sopivat eri mieltä, niin tee se ja siirtyä eteenpäin.

16. puristaa SPARE TOINEN poissa päivän


Kun ihmiset kertoivat, että he ei ole aikaa, minun on nauraa, koska ne selvästi ole aikaa valittaa siitä :)
On monia tapoja, joilla voit tappaa aikaa luuserit ja käyttää tyhjin tuntia päivä tehokkaammin. Kirjoitin lisää täältä.

17. ulkoistaa ja saada apua asioita joku muu voi DO


Nyt pois kaiken, voisin tehdä tiettynä päivänä, on oikeastaan ​​melko paljon asioita, joita en tarvitse itse tehdä itse. Vastaaminen sähköpostit, varsinainen koulutusaika ja puhuu kieltä, ja kirjoittaa nämä blogimerkinnät ovat asioita minun on tehtävä itse.

Mutta katsot minun päivä ja määrä tuntia kaadetaan jokaisen asia, huomasin että siellä oli joitakin tehtäviä, jotka eivät vaadi minua henkilökohtaisesti tehdä niitä, ja että joku muu voisi tehdä, mutta jotka aloittamisesta paljon aikaani .
Saatat muistaa muutama viikko sitten kun ilmoitin tämän hankkeen, että juoksin edistäminen, että ihmiset saavat ylimääräistä, jos he ostivat Puhu päivänä 1. paketti? Nämä ylimääräiset tulot eivät niin voisin mennä Mitt Romney tyyli ja palkata hieroja jahti, tai ostaa Rolex, ensimmäisen luokan lento tai mitään sellaista. Että ylimääräistä vauhtia oli niin että voisin sijoittaa että rahaa antaa minulle enemmän aikaa.
Olen palkannut PA ennen hyvin erityisiä tehtäviä, mutta tällä kertaa olen palkattu yksi ajaksi tämän hankkeen auttaa minua asioita, jotka selvittää aikani. Onneksi mitä tein kampanjan aikana riitti palkata häntä muutaman tunnin viikossa kokonaisuudessaan 3 kuukautta.

Esimerkiksi, tekstitystä videoni oli aina sellainen urakka. Minun pitäisi uudelleen kuunnella useita kertoja, kirjoita muistiin transkriptio, kääntää sen, ja sitten aloittaa alusta ja saada ajoitus kuvatekstejä juuri oikea tekstityksiä tiedosto. Se tyypillisesti 20 kertaa pidempi kuin pituus video saada että tiedosto - niin kolmen minuutin video voi kestää tunnin kuvateksti kahdella kielellä. Joitakin minun videoita tässä projektissa on jo yli kymmenen minuuttia pitkä.
Joten tämä on työtä minun PA! Hän on Egyptistä, jotta hän voi kuvateksti videot kerran aloitan haastattelemalla ihmisiä liian, ja hän puhuu Englanti, joten hän voi myös kääntää niitä kuvatekstejä!

Hän on myös yksi tehdä kaikki minun Anki kannet minulle! Kirjoitin yksityiskohtainen sähköpostia selvitetään, miten se toimii, ja nyt kaikki minun täytyy tehdä, on lähettää hänelle luettelon sanoja Englanti, ja hän kääntää heidät arabia, soveltaa romanisoituna kirjoitus jotta voin oppia niitä nopeammin ja puhua sanoja ääneen audio, joten kuulen näitä opiskellessaan. Jopa unohtaen lisäämällä audio, ideoinnissa kansiin hyvä käännöksiä säännöllisesti veisi minulta paljon aikaa, että voisi viettää todella kielen oppiminen.
Jos jotain tulee esille, että joku muu voi ehkä tehdä minulle, niin minä harkita ulkoistamista, jos se on käytännöllinen ja edullinen. Valitettavasti luettelo tapoja voin selvittää minun päivä kuin tämä on hyvin pieni (joten en todellakaan voi olla neljän tunnin työviikon kuin kaveri, joka antoi minulle tämän idea), mutta onneksi tiedän, että mitä en ulkoistaa säästää minulle paljon aikaa joka viikko. Resurssit Käytän löytää nämä ihmiset ovat oDesk ja Elance työn laadulle, ja fiverr.com nopeaa tehtäviä että olisin maksaa.

Olen edelleen täytyy lähettää paljon sähköpostia selittää tehtävä ja löytää oikeat ihmiset, mutta lopulta se on aika ja hyvin käytettyä rahaa.
Kielten opiskeluun TEHOKKAAMMIN

Lopuksi, me olemme mitä se kaikki juuri nyt minulle! Huolimatta yllä viisituhatta sanaa arvoinen asioita yrittää napata minun huomiota päivällä, olen edelleen täytyy laittaa joitakin vakavia aikaa osaksi oppimista arabiaksi ja etenee kohti mitä mieluiten olla sujuvuus joulukuussa 18. päivänä.

Kiitos työskentelee tehokkaammin, kuten edellä on kuvattu, vaikka minulla on paljon töitä päivisin, minä vielä runsaasti aikaa keskittyä pelkästään kielen.

Haen samanlaista lähestymistapaa ja käsitellä sitä aivan kuin olisin hoitaa mitään työtä. Kuten edellä, olen sulkea pois häiriötekijöistä, timeblock tutkimus tai oppimisen istunto tulee 25 minuutin lohko, ja keskittyä tekemään yksi asia kerrallaan.

18. MONIAJO on ihmisiä, jotka eivät anna sh * t


Anteeksi on niin tylsä ​​täällä, mutta jos olet niin laiska kuin sijoittaa vain vakavaa aikaa osaksi 'oppiminen' kieli, ottaa se taustalla kuin melu, kun teet jotain muuta, niin et koskaan saada missä tahansa kanssa kielen , ja eivät ansaitse.

Kun opiskelu, antaa mitä olet oppia teidän 100% jakamattoman huomion. Kuten on esitetty video edellä, kuuntelen ääntä, mutta otan muistiinpanoja ja pysyä keskittynyt yrittää tehdä ulos sanoja.

Ainoa poikkeus olisi kun teet jotain, joka todella ei vaadi aivokapasiteetin, kuten tiskata tai menee rauhassa kävellä jonnekin tuttu jne Vaikka tässäkin En kuunnella podcasteja itseäni, koska haluan tehdä muistiinpanoja, jos en voi.
Tiedän paljon ihmisiä saada tehokas opiskeluajan tehdä kun tekee askareita kuitenkin. Mutta kun ajat autoa ei ole aivan sama - huomiota tarvitaan push rauta ei ole aivan sama kuin mitä vaaditaan ohjaamaan ajoneuvoa kuin voi ajaa yli pentuja. Sinun täytyy vetää raja jonnekin - ei joku honking niiden Horn aiot vetää teidät pois tutkimuksista joka pari minuuttia?

Varmasti, ottaa jotain tällä hetkellä on 'parempi kuin ei mitään', mutta älä huijata itseäsi, että se tekee valtava ero. Tehdä todellisia omistettu oppimisen aikaa koko päivä. Älä multitask mitään muuta, joka vaatii minkäänlaista huomiota.

19. FILL tyhjät HETKIÄ Kysymyskortti OPISKELU


Kohta hieman yli noin löytää enemmän aikaa koko päivän voidaan hyödyntää kieltenopiskelun, jos sinulla on älypuhelin tai iPod käyttämällä Anki sovellus (varten iPhone , ja Android , ja kaikille muille . Kun hissi, voit tarkistaa toinen kaksi sanaa. Kun juuttunut supermarket linja, voit oppia nämä olennaiset lauseita, ja niin edelleen.
Anki Flashcarding on tärkeä osa minun tutkimuksen päivä, koska sanastoa ja lauseita (sekä tuottavat niitä ja tunnustamalla ne) ovat viime kädessä mitä saat minut keskusteluiksi.

Mieluummin kuin käyttää geneeristen, olen luonut kansien perustuu juuri mitä olen todennäköisesti puhua. Generic sanastoja perustuvat yleensä sana taajuuksilla sanomalehdissä, ja sellaisena pidän niitä uskomattoman hyödytöntä aloitteleville kieltenopiskelijoille ja erilaisia ​​keskustelut he ovat todennäköisemmin.

Olen kirjoittaa sanat olen todennäköisesti sanoa, saada ne käännetään ja puhunut ääneen minun PA edellä kuvatulla tavalla, ja tutkia nämä luettelot. Sitten minun puhutussa istuntoja, näen mitä nimenomaan puuttuu ja lisätä ne uusia sanoja minun seuraava lista voidaan tutkia.
Ja kun minä kiertää kielioppi, että käsitellään myös Kysymyskortin tyyli. Kielioppi on katettava oikeaan aikaan ja paikkaan, ei aivan alussa. Juuri nyt vain kieliopin olen itsestäni kanssa, on sellainen, että ilman sitä minun keskustelut haittasivat hieman liikaa.

Joten vaikka se oli OK käyttää mitään versiota verbi ennen, olen vain lisännyt uuden kannen perus taivutukset opittavaa. Sitä ei sovelleta kaikkiin verbit, mutta se saa minut hieman syvemmälle ilmentävät mitä tarvitsen. Aion jatkossakin hyväksyä ottaen virheellisesti kuin OK hetki, ja se lisää kielioppi vain sitä tarvitaan.
Koska huomaan, että voin keskittyä Kysymyskortti opiskelusta kävellessä hitaasti (koska en voi laittaa puhelimen alas toisen ajatella hyvä kuva yhdistys sanan ja käyttää minun ympäristö inspiraatiota), ja haluan kävellä kiertää mahdollisimman paljon, olen itse opiskella kävellessä! Voit jopa nähdä minut soveltaa tätä tämän videon, koska minulla on sovellus, joka osoittaa minulle minne olen menossa, jonka tekemällä näytön 'läpinäkyvä' kanssa takaisin kameran, joten en törmää ihmisiä.

20. se on KAIKKI rakentaa todella PUHUMINENKuten voit nähneet edellisen videon, minulla on puhunut istunnon ensimmäinen asia aamulla kello 8 päästä minut puhuminen virtaus, ja muistuttaa minulle, mitä minun on tehtävä töitä, ja sitten toinen illalla töihin kohti.
Jos opintojaksoja ovat jotain erityistä, että voit soveltaa seuraavalle puhunut istunto, sinun on hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti edetessä. Se on kuin että viime hetken-tentti paine koko ajan. Me kaikki oppivat parhaiten tuntia juuri ennen tenttiä - Sama pätee ennen tulevaa puhunut istunto. Teen 'tentti' päivittäin, ja sitten minun täytyy pitää parantaa.

21. STAY järkevän ja ÄLÄ unohda olla LIFE!


Viimeinen asia ja luultavasti tärkein varmista, että olet pysyä keskittyneenä ja toimivat hyvin, on anna hiukset alas ja mennä ulos ja on hauskaa ainakin pari kertaa viikossa. Olet ansainnut sen!
Huomasin, että keskitytään liikaa hankkeen oli virhe Kiinan, ja stressiä ei rentouttava enemmän tarkoitti sitä, että pääsin saturaatiopisteen ja voinut keskittyä ollenkaan enää!
Tällä kertaa olen korjattu että ja joka ikinen päivä minä tavata brasilialaiset lounasta tai illallista hengailla ja puhua mitään, mutta kielten oppimista. Ja kerran tai kahdesti viikossa menen ulos koko illan ja tanssia, flirttailla söpöjä tyttöjä, saada uusia ystäviä ja tehdä mitä muuta, joka tekee minut muistaa, että minä olen ihmisten eikä arabian oppimista ja bloggaaminen robotti.

Otan nämä rentouttava kertaa nimenomaan sosiaalisen otteeseen, varmista että ne ovat varmasti rentouttava.
Jos rentouttava on vain katsella televisiota tai löhöilyä pois illalla Youtubessa, niin jos sen jälkeen se et tuntuu virtaa elämästä, sanoisin se on tehty enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Illalla ulos (tai ...) ystävien ja hauskaa ihmiset voivat olla juuri sitä mitä lääkäri määräsi ja varmista, että olet ladata akkuja vielä tehokasta työpäivän.
Se ei ole kyse työ loppujen lopuksi - miksi niin kovasti jos et aio hyötyä ja ymmärtää, että olet terve henkilö ystäviä, jotka haluavat tukea ja auttaa sinua? Kaikki tämä työ arabia minulle, niin että lopulta voin olla sellaista ystäviä Egyptissä että minulla on täällä Brasiliassa.
Minulle kyse on ihmisistä. Tehokkaammin voin työskennellä aikana minun päivä, sitten vähemmän häiriötekijöitä minulla on siitä työstä, kun on aika seurustella!

Toivottavasti nämä 21 ehdotuksien avulla voit pitkin työskennellä ja pitää hauskaa tehokkaammin. Haluaisin tietää teidän kommentteja alla, ja jos pidit postitse, tee jakaa sen Facebookissa!

Tähän liittyviä aiheita:

Comments

Filter by Language:
 2  3 All