Apua

NEW ARTICLE

5 CRAZY tapaa saada OVER Ujous HETI, juoda / tarvittavia lääkkeitäEnglanti versio Tämän artikkelin on kirjoittanut Benny Lewis, kuuluisa irlantilainen monikielinen.

Minun filosofiaa kieltenopiskelua, aina on ollut, ja tulee aina olemaan puhua alusta alkaen.
Mutta monille ihmisille, tämä on pelottava! Ja koska olen puhunut niin paljon siitä, miten tehokas Löysin Skypen ja kielen vaihto sivustoja tai henkilökohtaista kokouksissa varhain kielellä hanke keskustella äidinkielenään heti, Minulta on kysytty paljon kysymyksiä mitä tehdä, jos olet liian ujo puhumaan päivästä lähtien.
Joten tänään aion vastata näihin kysymyksiin.

Olin ennen hyvin ujo


Mutta ennen kuin teen, haluan tehdä jotain hyvin selväksi: Olin erittäin ujo.
Se voi olla vaikea uskoa, koska olen ilmeisesti niin lähtevän nyt-ja minä olen! -mutta Jouduin voittaa paljon päästä pisteeseen, jossa olen nyt, jossa voin mielelläni kävellä tuntemattoman luokse ja edetä tehdä perse ulos itsestäni heidän kielellään harkitsee Olen juuri alkanut oppia se. Tämä pelottomuus on taito olen muotoillut, oppimisprosessi, ja varmasti ole jotakin, joka on luontaista tai geneettinen.
Mutta minulla oli kova aika sitä. En juo, joten en ole koskaan ollut 'neste rohkeutta' antaa minulle mitään hyötyä.

Ja kunnes minun 20s, en ollut kovin hyvä puhumaan tyttöjen-osallistuneensa kaikki-boys lukion ja enimmäkseen uros (insinööri) yliopistollinen opinto (onneksi, minulla on nyt minun ihana tyttö joka satamassa ja voi tehdä sekä miesten ja naisten ystäviä yhtä helppoa nyt).
Ensimmäisinä vuosina aloin mennä ulos, olin aina kaveri nurkassa jotka pelata hänen puhelimensa tai teeskennellä lähettää tekstiviestin sijasta pidettävä hankalasti ei voi puhua ihmisille. Jonkin aikaa, kaikki sosiaaliset tapahtumat teki minulle oli tehdä minulle parempi pelaaja 'Snake' vanhan Nokia-puhelimen.
Mutta se takanani nyt. Ja haluan kertoa teille kaikille hauskoja tarinoita hullu asioita tein pakottaa itseni ulos ujo harhaa ja ei ole muuta mahdollisuutta kuin tulla hyvä puhua tuntemattomille. Nämä tarinat ovat hulluja, mutta totta!

1. Vastaanottava COUCHSURFERS


Jopa pari vuotta minun matkustaa, olin vielä hieman hankala noin ihmisille, että en tiennyt kovin hyvin vielä. En tiedä mitä puhua heidän kanssaan. Saalis-22 on, että voit saada mukavampaa enemmän aikaa vietät ihmisten kanssa, mutta miten saat tuolloin ensinnäkin jos olet liian hankala olla noin?
Silloin löysin CouchSurfing, ja tajusin, että voisin kutsua mielenkiintoisia ihmisiä minun kaupungin ja hengailla niitä useita päiviä kerrallaan. Tunsin hyödyllinen, koska tiesin kaupungin paremmin kuin he tekivät, ja haluaisin tutkia historia antaa heille kävelykierros. Puhutaan kotini oli helppo, jos reaaliaikainen keskustelu ideoita, ja auttoi meitä päästä muita aiheita.
Sekä tämän, jos joku pysyy kotona (jopa sohvalla, joten sivuston nimi), voit syödä aamiaista yhdessä ja hengailla enemmän kuin normaalisti ihmisten kanssa. Ne ovat täysin vieras aluksi, mutta saat mukava ja voi oppia avaamaan itsesi hieman paremmin ihmisille et tiedä erittäin hyvin. Mikä parasta, sivusto on katsaus järjestelmä niin tiedät voi luottaa heihin ennen kuin edes kutsua heidät hengailla.

2. TULE amatöörivalokuvaaja


En ole koskaan halunnut ajatus juominen tulla enemmän sosiaalista. Plasebo vaikutus voi usein edistää ihmisiä on enemmän 'tipsy', ja vaikka se ei, mielestäni se on hyvin rajoittava, että voit vain olla enemmän lähtevän perjantai ja lauantai-iltaisin. Mitä jos tilaisuus olla sosiaalisia yhtäkkiä ponnahtaa ylös viisitoista tiistaina?
Niin idealistinen kuin voin olla täällä kuitenkin tosiasia on, että ihmiset juominen sosiaaliset tapahtumat tuntuu epämukavalta ajoittain jos sinulla ei ole jotain sinun käsissäsi. Joten sen sijaan periksi vertaispainetta, olen huomannut, että ottaa jotain teidän käsissänne voi todella helpottaa jännitystä, ja antaa sinulle mielenkiintoisen puhekielen käynnistin.
Joten mitä tein Yliopisto oli säästää yksi varhaisimmista digitaalikamerat. Näyttö oli pieni LCD-näyttö, mutta tarpeeksi suuri nähdä juuri otettavaa kuvaa. Tein itselleni virallinen 'kampuksella valokuvaaja' ja meni noin kanssa kameran ja mitään todellista valokuvauksen taitoja-ja hämmästyttävän ottaa täysi käsi merkitsi sitä, että kukaan ei työntää juomia minua enää.
Toinen suuri asia on, että kamera itse auttoi minua tekemään ystäviä. Haluan vain kävellä jopa ihmisiä ja sanoa 'Hei, voinko saada kuvan sinusta yliopiston verkkosivuilla?' Ja he sanovat kyllä ​​joka kerta. Kaikki olin oli perus staattinen sivun, joka tapahtui isännöi yliopistossa, ja olin lähettää kuvia olin ottanut sivulle jokainen löytää myöhemmin. Se toimi hyvin, ja pian tämän jälkeen sain enemmän suosittu kuin 'valokuvaaja', koska kukaan muu oli tuolloin laskemisesta kuvia verkossa!
Tämä kärki on vaikeampaa nyt (kaikki ja heidän koira voi ladata valokuvia verkossa hetkessä), mutta on olemassa monia muita asioita voit tehdä auttaa tekemään ihmisten osapuolten ajaa paremmin. Kun olin Burning Man, olen jakoivat ilmaiseksi tulppasuojaimet (amme 200 heistä maksaa minulle), koska se oli meluisa tapahtuma ja nukkuminen oli kova. Konserteissa, olen aktivoitu sovellus puhelimessa, joka tekee puhelimen näyttämään kynttilä, ja pidä tämä kädessäni sijaan. Sai minut niin paljon ystäviä!
Toinen hauska yksi oli kun olin Valencia (ensimmäinen kerta kun olin 21), onnistuin löytämään tandem pyörä todella hyvä hinta. Tein ystävät (lähes aina mies) tarjoamalla kyydin kotiin kaikille, jotka sitä tarvitsivat, koska minulla oli tilaa kuljettaa niitä.
Lopuksi, olen huomannut, että kannamme satunnainen sekava eriä keskustelu käynnistin voi saada ihmeitä kannustamaan muita ihmisiä puhua ja ottaa joitakin terän aina tarvitse aloittaa keskusteluja.
Minusta ihmisten 'peer pressure' juoda ei ole niin paljon, että he tarvitsevat sinua juomaan, mutta he eivät näe sinua tehdä jotain tai hauskaa, ja haluat muuttaa sitä. Yksinkertaisesti ei näköisenä olet hankalasti puuttuu 'jotain' muuttaa kaiken näistä tapahtumista, ja jos voit tuoda jotain, joka voi tehdä tapahtumasta hauskempaa, kaikki paremmin!

3. kilinä ensin kysy MYÖHEMMIN


Mielestäni suurin ongelma minulla oli kun olin ujo vaikka oli ajatellut itseni täydellisesti hyviä mahdollisuuksia tavata ihmisiä.
Joku mielenkiintoinen olisi oikeassa, vieressä tai edessäni, ja olin alkaa miettiä, mitä minun pitäisi sanoa heille, tai ehkä lause ulos hyvä avata keskustelu lanka, joka voi kestää vähintään 10 minuuttia, tai ihme jos ehkä 'm liian tylsää puhua heille, tai mitä jos he ovat huonolla tuulella tänään ja eivät halua puhua minulle ....

Ja ennen kuin tiesin sen, olin ajatellut niin kauan tilaisuus oli tullut ja mennyt.
Nyt en vuorovaikutuksessa niin paljon ihmisiä sosiaalisia tapahtumia, voin antaa teille pienen salaisuuden: useimmat ihmiset eivät ole kovin fiksu keskusteluja ja mitään ei tarvitse olla liian analysoitu. Itse olen todella sekaisin ja sanoi jotain todella outoa minun intro, mutta nauroi sitä pois ja mennyt normaalin keskustelun.
Siksi nyt minulla on strategia kävellen jopa joku ja sanomalla 'Hei! Olen Benny Irlannista, mikä on nimesi? 'Ja nähdä mitä tapahtuu. Tärkeintä, että ajattelen ennen Lähestyn kaikille uusia ... ei ole mitään.
Haluan kutsua tätä minun 'lasi kilinä temppu' ajoittain, koska Esittelin sen kaverille Saksassa halusi harjoitella Englanti, ja yksinkertaisesti tarttui hänen käteensä ja pakotti hänet kilistävät lasit jotkut amerikkalaiset ja minä sitten karkasi. Hänen aika keksiä jotain 'fiksu' sanoa oli otettu pois, ja hän oli pakko sanoa 'Hei' ja mennä sieltä. Kaksi tuntia myöhemmin hän kertoi minulle, hän oli harjoitellut Englanti koko yön!

4. syleillä INNER Klingon


Vaikka todella puhuminen Klingon (kyllä, minä) voi olla vastaava nuking mahdollisuutesi tehdä ystäviä jos se miten aloittaa keskustelun, olen huomannut, että löytää hyvin erityinen yhteisen edun ryhmien ja läsnäolollaan tehnyt ystävien WAY helpompaa.
Kun aloitin matkoilla, ja oli vielä epävarma mitä puhua tuntemattomien kanssa, löysin Ryhmät erityisesti aiheita, jotka tiedän, että voin puhua, olla hyvä tapa saada minut avata! Koska olin osaksi kielen oppiminen, osallistuin tavata-ups kieltenopiskelijoille (kuten sellainen Tulen järjestää itselleni tänä vuonna, jos otan kannustaa ihmisiä seurustella keskuudessa toisiaan saada uusia ystäviä ja harjoittaa kielillä).
Olen huomannut, että on olemassa tapahtumia meetup.com puolesta CouchSurfing Meet-up sivut, Facebook jos haet tapahtumia kaupunkisi, jossa ihmiset epävirallisesti saavat yhdessä puhua siitä, mitä he ovat innostuneita. Jos olet osaksi shakki, lentävät leijat, koira kävely, jooga, koodaus sivustot, tai jotain muuta, löydät ryhmä, joka voi tavata.
Ja aina kun olen valtioiden Minusta on niin utelias miten konferensseja voi saada! On konferenssit paitsi bloggaajia, mutta erityisesti matka- bloggaajia, viini bloggaajat tai rahoituksen bloggaajia. Olen tietenkin osallistunut Star Trek yleissopimusta, ja vihdoin löytänyt minun online monikielinen konferensseja.
Joten mieti mitä olet intohimoisesti, ja etsiä ympäriinsä tapahtumia, joissa ihmiset saman intohimo kohtaavat. Saatat yllättyä kuinka erityinen intressi on niin monet ihmiset löytää toisiaan kiitos internetin, ja tulevat yhdessä joka viikko tai kerran vuodessa.
Puhutaan kielen oppiminen Kun aloitin matkoilla, ja sitten puhutaan intohimoni matkustaa klo CouchSurfing tavata-ups, todella auttoi minua päästä yli 'Mitä puhumme?' Ongelmasta kokous vieraita, koska meillä oli jo aihe I oli paljon sanottavaa.
At Star Trek yleissopimuksen (silloin, olin paljon enemmän ulospäin) Muistan jonkun, joka oli selvästi hyvin ujo, ja jotka olin nähnyt yksin koko viikonlopun, mutta kun sanoin hi hänelle, meillä oli vilkasta keskustelua ansiot ajallisen prime direktiivi, ja olin niin onnellinen nähdessäni hänet loistaa.

5. AIM TO FAIL


Yksi uhkaava asioita minulle minun varhain matkustaa, kun olin saapuvat jonnekin uuteen ja tietää ehdottomasti ei kukaan, olisi mennä sosiaalinen tapahtuma jäi yksin ja tarve saada ystäviä.
Miten hyvin nämä alkuperäiset yrittää saada ystäviä ovat ratkaisevan tärkeitä, joilla on positiivinen kokemus seuraavien kuukausien aikana, ja tämä on paljon paineita. Välillä minusta tuntui kuin jos en tee sitä täydellisesti, niin olisin ei ole kavereita ollenkaan kuukausia.
Ja sitten oli idea ystäväni kokeilla sosiaalista laskuvarjohyppy, ja vain mennä jopa niin monta ihmistä kuin mahdollista ja ymmärtää, että enemmän yritän, sitä todennäköisemmin Olen tehdä ystävä. Vaikka laatu valttina määrän joka kerta, tarvitset hieman laatu ensimmäisen tavata oikeat ihmiset.
Muuten teidän ensimmäinen yritys voisi olla tehdä kaverille jonkun täysin sopimaton hengailua kanssasi, ja miten huonosti se menee voi pelotella sinua ja tyhjetä ego varten loppuillan.
Siksi minun uusi lähestymistapa oli ei saada pelkästään positiivista vuorovaikutusta, vaan mennä jokaiseen vuorovaikutus mielentila, että 'tämä yritys tehdä uuden ystävän saattaa kaatua ja polttaa, ja se on OK'. Haluan yritän parhaani ja hyväksyn jättäminen olla paitsi vaihtoehto, mutta todennäköinen tulos suurimman osan ajasta. Tavoite epäonnistua.
Hämmästyttävää, se kääntyy pois muukalaisia ​​halua purra pääsi irti, ja saat iloisesti yllättynyt valtaosa ajasta ja itseluottamusta tulee eri kuin viehättävä piirre ja ihmiset haluavat tutustua sinuun paremmin. Kun menen jopa uusia ihmisiä olen teeskenteli olla varma niin monta kertaa, että nyt olen sellainen am.
Mennä jopa enemmän ihmisiä, toimivat luottavainen ja hyväksyn, että ehkä he eivät osta sitä, ja välttyäkseen. Olankohautuksella se pois ja yritä uudelleen. Huuhtele ja toista ja sinulla on uusia ystäviä loppuun mennessä yön.

KIELTENOPPIMINEN VINKKEJÄ introverts


Mutta Benny ... Tykkään olla ujo! En halua jakaa minun pyörä istuin tuntemattomien kanssa tai kerro kenellekään intohimoni Star Trek! Mitä minusta??
Käytät kielitaitoa sosiaalisia ja saada uusia ystäviä ja yhteyksiä eri kulttuurien johtaa niin paljon tyydytystä kokemuksia, ja olen mielelläni teidän kaikkien mennä sinne, voittaa pelkosi, ja tullut elämää oman puolueiden!
Mutta kaikki eivät halua 'voittaa' niiden ujous. Joten tässä on muutamia vaihtoehtoja sinulle, minun introvertti ystävät!
Jos haluat puhua äidinkielenään, mutta ovat liian ujo tai peloissaan liipaisinta:

On Skype jutella kamera pois!
Ei ole sääntöä, jonka mukaan sinun on puhuttava päivästä lähtien kasvotusten-voit pyytää vaihtoa kumppani tehdä ääni vain jutella. Näin voit lounge sängyssä, eikä tarvitse huolehtia muun henkilön, näe hermostuneisuus tai epäröintiä.
Ja tämä tulee lisäetuna! Koska et voi luottaa kasvojen tai muiden kehon kieli vihjeitä auttaa sinua ymmärtämään kieltä olet harjoitellaan, voit todella keskittyä itse kieli, miten se kuulostaa ja se on intonaatio, bonus kuunteluun käytännössä!
On Skype jutella sanakirja ja Google Translate avoin
Olen itse tehdä tämän kaiken aikaa itseni alkuvaiheissa. Jos olet hermostunut improvisoitu keskustelu, yksi asia mitä voi tehdä on kertoa vaihto kumppani etukäteen, että olet aloittelija, ja että käytät sanakirja tai kääntäjä koko keskustelun. Sitten oppia sanoa 'En ymmärrä. Voitteko kirjoittamalla, että ulos? 'Kohdekielelläsi (voi olla, että lause käännetty teille italki ilmoitustauluja tai esittää sen kuulla se puhuu äidinkielenään päivässä tai niin Rhinospike).
Sitten on Skype puhelu (kamera päälle tai pois-valinta!). Go virke kerrallaan, ja joka kerta, kun opettaja sanoo jotain uutta-jotka voisivat olla jokaisen lauseen, mutta kuka välittää! -simply Pyytää heitä kirjoittamaan sitä, ja sitten toimittaa kirjalliset lause kautta Google kääntää. Tämä on hyvä tapa oppia niin hyvin, koska opit uusia sanoja ja lauseita kautta seurustella, ja ei tarvitse olla suunnitelma, mitä puhua, tai aiempaa tietoa sanastoa etukäteen.
Kun haluat vastata takaisin kysymykseen, prosessi pysyy samana. Laita lause osaksi kääntäjä, ja toistan sen parisi. He korjata sinulle mitään virheitä sanajärjestys tai ääntäminen-ja BAM! Opit sanastoa, ääntämistä ja kielioppia kaikki yhdessä, eikä sillä ole tutkia etukäteen.
Jos puhut Native ollenkaan tekee sinut hermostunut:

Käytä multimedia!
On todella tärkeää kuulla äidinkielenään puhuva luonnollisissa olosuhteissa, ja voit tehdä tämän television katselun, elokuvia tai kuunnella podcasteja kielellä-on niin paljon vaihtoehtoja tätä varten.
Kirjoita lauseita haluat selkeytetty ja lähettää ne ilmoitustaulut
Yksi eduista puhuu äidinkielenään on, että voit saada välitöntä selvennystä mitään et ymmärrä yksinkertaisesti kysymällä, 'Mitä se tarkoittaa?' Tai 'Voitko sanoa, että hitaammin?' Tämä on vaikeampaa, kun olet vain kuuntelee, mutta ei mahdotonta. Sanotaan olet törmännyt lause kuunnellen podcast kohdekielelläsi että et ymmärrä. Kirjoita se alas, ja pyydä joku kieliyhteisössä, kuten Sujuva 3 kuukaudessa foorumeilla tai ilmoitustauluja osoitteessa italki. He kertovat, mitä se tarkoittaa onnellisesti.
Hanki ääntäminen / kirjallisesti selvennystä
Toinen merkittävä etu puhuu äidinkielenään on, että aloitat sisäistämään heidän puheen malleja ja paranee ajan myötä jäljittelevän niiden aksentti. Mutta voit myös tehdä tämän viipeellä käyttävien ääni tai teksti jättämisjärjestelmää kuten Rhinospike ja Lang8, ja saada alkuasukkaat antaa sinulle mikä toimii takaisin.
Toivon todella näitä vinkkejä auttavat ja että monet voit saada aktiivisemmin käyttämällä kohdekielet. Minun puhua päivästä lähtien lähestymistapa on mikä toimii parhaiten minulle-mutta vaikka olet enemmän sisäänpäin kääntynyt puolella, voit silti käyttää kieltä päivästä 1 toteuttamalla näitä vinkkejä.
Haluaisin tietää ajatuksesi nämä kommentit alla, ja jakaa omia vinkkejä voittamiseksi ujous kanssa meidän muiden!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All