Súgó

NEW ARTICLE

5 CRAZY módja annak, hogy OVER félénkség AZONNAL, nincs ital / drog SZÜKSÉGESAz angol változat ezt a cikket írta Benny Lewis, a híres ír poliglott.

Az én filozófiám az nyelvtanulást, mindig is az volt, és mindig is lesz, hogy beszéljen az első naptól kezdve.
Sok ember számára azonban, ez félelmetes! És mert én már beszélt olyan sokat, hogy mennyire hatékonyak, amit találtam a Skype és a nyelvcsere honlapok, illetve személyes találkozók korán nyelven projekt beszélgetni anyanyelvűekkel rögtön, már feltett egy csomó kérdést hogy mi a teendő, ha túl szégyenlős, hogy beszéljen az első naptól kezdve.
Tehát ma fogok válaszolni ezekre a kérdésekre.

Én is nagyon félénk


De mielőtt ezt megtenném, azt akarom, hogy valami nagyon egyértelmű: Én is nagyon félénk.
Lehet, hogy nehéz elhinni, mert úgy tűnik, olyan kimenő most vagyok! -De Én kellett leküzdeni sokat kap arra a pontra, ahol most vagyok, ahol tudok szívesen odamentem egy idegennel, és folytassa a hülyét magamból a saját nyelvükön tekintve még csak most kezdtem tanulni. Ez a merészség egy ügyességi már kialakított egy tanulási folyamat, és egyáltalán nem valami, ami benne rejlő vagy genetikai.
De nehéz volt belőle. Nem iszom, így soha nem volt 'folyékony bátorságot', hogy nekem semmilyen előnyt.

És amíg az én 20-as, nem voltam túl jó beszélgetni a lányok-miután részt vett egy minden fiú középiskolás és többnyire férfiak (mérnöki) egyetemi kurzus (szerencsére, most már én csodálatos lány minden kikötőben, és lehet, hogy mind a férfi és női barátok egyaránt könnyű most).
Az első években elkezdtem menni, mindig én voltam a srác a sarokban, aki játszani a telefon, vagy úgy tesznek, mintha szöveges üzenetet küldeni, és nem tekinthető ügyetlenül nem tud beszélni az emberek. Egy ideig minden társadalmi események idején nekem volt, hogy nekem jobb játékos a 'Kígyó' a régi Nokia telefon.
De ez a hátam mögött most. És szeretném megosztani veletek néhány vicces történetek az őrült dolgokat tettem kényszeríteni magam, az én félénk káprázat és nincs más választásuk, hogy legyen jó beszélgetni idegenekkel. Ezek a történetek őrült, de igaz!

1. A fogadó COUCHSURFERS


Még egy-két évvel az én utazik, én még mindig egy kicsit kínos körül az embereket, hogy nem tudtam nagyon jól még. Én nem tudom, mit beszéljen velük. A 22-es csapdája az, hogy lehet kapni kényelmesebb minél több időt töltesz az embereket, de mit kap az időben az első helyen, ha túl kínos körül lesz?
Ez az, amikor rájöttem CouchSurfing, és rájöttem, hogy én is meghívja érdekes embereket, hogy az én városom, és lógni velük néhány napig egy időben. Úgy éreztem hasznos, mert tudtam, hogy a város jobb, mint ők, és én a kutatás történetét, hogy nekik egy gyalogos túra. Beszél az otthonom volt könnyű, feltéve, instant beszélgetés ötletek, és segített bejutni más téma.
Csakúgy, mint ez, ha valaki tartózkodik otthon (még a kanapén, így az oldal neve), akkor együtt reggeliznek, és lógni több, mint a szokásos emberekkel. Ők egy teljesen idegen az első, de megszokta, és megtanulja, hogy nyitott magad egy kicsit jobban, hogy az emberek nem tudod nagyon jól. A legjobb az egészben, az oldalon van egy felülvizsgálati rendszer így tudja, hogy megbízhat őket, mielőtt még felkéri őket, hogy lógni.

2. LEGYEN amatőr fotós


Sosem tetszett az ötlet, ivás, hogy egyre szociális. A placebo hatás gyakran hozzájárulnak az emberek, hogy több 'spicces', és akkor is, ha nem, azt hiszem, nagyon korlátozza, hogy csak akkor lehet több kimenő péntek és szombat esténként. Mi történik, ha egy lehetőséget, hogy a társadalmi hirtelen felugrik a 3:00 kedden?
Mivel idealista, mint én is itt lesz, bár az tény, a kérdés az, hogy az emberek inni társasági események kényelmetlenül érzi magát időnként, ha nincs valami a kezében. Tehát ahelyett, hogy be nyomásgyakorlás, azt tapasztaltam, hogy miután valami a kezében valóban enyhíti a feszültséget, és kapsz egy érdekes társalgási téma.
Szóval, mit tettem egyetem mentse fel az egyik legkorábbi digitális fényképezőgépek. A kijelző egy apró LCD kijelző, de elég nagy, hogy a fotó csak venni. Csináltam magamnak a hivatalos 'campus fotós', és körbejártuk, hogy a kamera és nem a tényleges fotózás készségek-és elképesztően amelynek teljes kézi azt jelentette, hogy senki nem nyomja italok rám többé.
A másik nagy dolog az, hogy maga a fényképezőgép segített nekem, hogy barátok. Én csak odamentem az emberek, és azt mondják: 'Szia, tudok egy fotót, hogy az egyetem honlapján?', És azt mondták: igen, minden alkalommal. Csak annyit kellett egy alapvető statikus oldal, hogy ez történt a házigazdája az egyetemen, és én azt tegye a fotók vittem az oldalra mindenki megtalálja majd. Ez munkás nagy, és nem sokkal később ezt kaptam népszerűbb, mint 'a fotós', mivel senki más akkoriban üzembe fényképek online!
Ez a tipp most nehezebb (mindenki, és a kutya is feltölthet képeket az online egy pillanat alatt), de sok más dolog, amit tehetünk, hogy segítsük az emberek félnek jobban fut. Amikor én voltam a Burning Man, adtam ki ingyen füldugók (egy kád közülük 200 nekem kerülni), mert volt egy zajos esemény és alvás kemény volt. Koncerteken, amit aktiválni egy app a telefonon, ami a készülék úgy néz ki mint egy gyertyát, és tartsa ezt a kezemben helyett. Engem nagyon sok barátot!
Egy másik, szórakoztató egyik az volt, amikor én voltam a Valencia (az első alkalom, amikor 21 éves voltam), sikerült találni egy tandem kerékpár egy igazán jó áron. Csináltam barátok (majdnem mindig a férfi) azáltal, hogy haza, hogy bárki, akinek szüksége volt rá, mert volt hely szállítják őket.
Végül azt találtuk, hogy a könyv körül véletlenszerű zavaró elemeket, mint a beszélgetés indító csodákra képes ösztönözni más embereket beszélni veled, és hogy néhány, a szélén le mindig kelljen kezdeményezni beszélgetést.
Találom az emberek 'nyomásgyakorlás' inni nem annyira, hogy meg kell inni, de nem látnak csinálsz valamit, vagy szórakozik, és szeretné változtatni. Egyszerűen nem néz ki, mint te ügyetlenül hiányzik 'valami' mindent megváltoztat ezeken a rendezvényeken, és ha lehet hozni valamit, ami lehet, hogy az esemény több móka, annál jobb!

3. sitt ELSŐ, aztán kérdez


Azt hiszem a legnagyobb probléma volt, amikor én voltam félénk, bár volt, gondoltam magamban ki tökéletesen jó lehetőséget, hogy megfeleljen az emberek.
Valaki érdekes lenne ott, mellette vagy előttem, és én elkezd gondolkodni, mit kellene mondanom nekik, vagy talán kifejezést ki egy jó nyitás beszélgetésben, amely utolsó, legalább 10 percig, vagy csoda, ha talán vagyok túl unalmas, hogy beszéljen velük, vagy mi van, ha ők a rossz hangulat ma este, és nem akar beszélni velem ....

És mielőtt észbe kaptam volna, én már gondolkodtam sokáig a lehetőséget jött és ment.
Most, hogy én kölcsönhatásba, így sokan társasági események, én is engedett be egy titkot: a legtöbb ember nem nagyon okos beszélgetéseket, és semmit nem kell túlzottan elemezni. Ami azt illeti, valóban elrontotta, és azt mondta, valami igazán furcsa az én intro, de nevetett ki, és ütött egy normális beszélgetést.
Ez az, amiért most van egy stratégia, hogy egyszerűen járkált fel valaki, és azt mondja: 'Szia! Én Benny: Írország, mi a neved? ', És láttam, hogy mi történik. A legfontosabb dolog, hogy belegondolok, mielőtt közeledem valaki új ... semmi.
Azt szeretném felhívni az én 'üveg sitt trükk' időnként, mert úgy be, hogy egy barátom Németországban, akik szerettek volna gyakorolni az angol, és egyszerűen megragadta a kezét, és kényszerítette, hogy zörög szemüveg néhány amerikai és én majd elszaladt. Az ő ideje kitalálni valamit 'okos' Ha azt mondjuk, elvitték, és ő egyszerűen el kellett mondani, hogy 'Hi' és menjen onnan. Két órával később elmondta, ő már gyakorló English egész éjjel!

4. ölelés a BELSŐ Klingon


Míg valóban elmondható Klingon (igen, tudom) lehet egyenértékű a nuking az esélyét annak, hogy a barátok, ha ez hogyan indítsunk el egy beszélgetést, amit találtam, hogy a megállapítás rendkívül specifikus közös érdekcsoportok és oda járó tette, hogy barátai így könnyebb.
Amikor először kezdett utazni, és még mindig nem tudta, mit beszél idegenekkel, találtam csoportok mintegy témakörben való, hogy tudom, hogy tudok beszélni, hogy egy nagyszerű módja annak, hogy nekem, hogy nyissa meg! Mivel én voltam a nyelvtanulás, részt vettem megfelelnek-up nyelvtanulók (mint az a fajta leszek szervező magam ebben az évben, hol leszek arra ösztönzi az embereket, hogy keveredik egymás között, hogy új barátokat és gyakorolják nyelven).
Azt tapasztaltam, hogy vannak olyan események meetup.com, a CouchSurfing Találkozzunk-up oldalak, a Facebook-on, ha keressük eseményeket a városban, ahol az emberek nem hivatalosan összejönnek beszélni, amit szenvedélyesen. Ha Ön a sakk, repülő sárkányok, kutyasétáltatás, jóga, kódolási honlapok, vagy bármi mást, akkor talál egy csoport, amely meg tud felelni.
És ha én vagyok az államokban találom, kíváncsi, hogyan speciális konferencia kaphat! Vannak konferenciák nem csak a bloggerek, de kifejezetten utazási bloggerek, bor bloggerek, vagy pénzügyi bloggerek. Én természetesen részt vett a Star Trek egyezményt, és végül megtalálta az online soknyelvű konferenciákon.
Tehát gondoljon, amit szenvedélyesen, és keressen körül események, ahol az emberek, hogy ugyanaz a szenvedély találkozik. Lehet, hogy meglepett, milyen a konkrét érdeklődés van olyan sok ember egymásra találása az internetnek köszönhetően, és jön össze minden héten, vagy évente egyszer.
Beszél a nyelvtanulás, amikor először kezdett utazni, majd beszél rólam, szenvedélyes utazás a CouchSurfing megfelelnek-up, nagyon sokat segített nekem átjutni a 'Mit tudunk beszélni?' Probléma találkozó idegeneket, mert már volt egy témakör volt sok mondanivalója van.
A Star Trek egyezményt (akkorra én sokkal kimenő) Emlékszem találkozom valakivel, aki nyilvánvalóan nagyon félénk, és aki láttam egyedül az egész hétvégén, de amikor azt mondtam, hi neki, volt egy élénk vita érdemeit időbeli elsődleges irányelv, és én nagyon boldog volt látni őt ragyog.

5. AIM to fail


Az egyik legfélelmetesebb dolog számomra éveim elején utazik, amikor azt érkezik valami új és tudom, egyáltalán senki sem lenne menni egy társadalmi esemény teljesen egyedül, és meg kell barátkozni.
Milyen jól ezek a kezdeti próbálkozások, hogy a barátok elengedhetetlen, hogy a pozitív tapasztalatokat a következő hónapokban, és ez a nagy nyomás. Időnként úgy éreztem, ha én nem csináltam meg tökéletesen, akkor azt nem rendelkezik még egy baráttal egyáltalán hónapokig.
Aztán volt egy ötlete egy barátom, hogy megpróbálja a társadalmi ejtőernyőzés, és csak megy fel annyi embert, amennyit csak lehetséges, és rájönnek, hogy minél jobban próbálok, annál valószínűbb vagyok, hogy egy barátja. Ugyanakkor a minőségi kiszorítja mennyiség minden alkalommal, szüksége van egy kis mennyiséget az első, hogy megfeleljen a megfelelő embereket.
Ellenkező esetben az első próbálkozás lehet, hogy egy barátja valaki teljesen alkalmatlan lógni veled, és milyen rosszul megy akkor megfélemlíteni, és leereszteni az egód az egész éjszaka.
Ezért az új megközelítés az volt, hogy nem fog semmi, de pozitív kölcsönhatás, de bemenni egyes interakció a gondolkodásmódot, hogy 'ez a kísérlet, hogy egy új barátot is lezuhan és éget, és ez rendben is van'. Azt próbálja a legjobb tudásom és fogadni a kudarcot, hogy nem csak lehetőség, hanem a várható következmény a legtöbb időt. Cél, hogy nem.
Hihetetlen, de kiderül, idegenek nem akar harapni a fejed, és kapsz kellemesen meglepett a legtöbb időt, és a bizalmat átjön, mint egy bájos jellemvonást, és az emberek azt akarják megismerni, jobb. Amikor megyek fel új embereket Eljátszottam hogy benne oly sokszor, hogy most valahogy vagyok.
Menj fel több embert, cselekedni magabiztos és elfogadja, hogy talán nem fognak vásárolni, és mentegetőzni. Vállrándítással le, és próbálja újra. Öblítse le, majd ismételje meg, és akkor új barátokat végére az éjszaka.

Nyelvtanulás TIPS az introvertáltakra


De Benny ... Szeretek szégyenlős! Én nem szeretném megosztani a kerékpár ülés idegenekkel, vagy beszélj senkinek a szenvedélyem Star Trek! Mi van velem??
Segítségével a nyelvi készségeket, hogy a társadalmi és új barátokat, és kapcsolatokat az egyes kultúrákban vezet oly sok beteljesítő tapasztalatait, és én szeretném mindenkinek, hogy kimegyünk, legyőzni a félelmeit, és vált az élet a saját fél!
De nem mindenki akar 'legyőzni' szégyenlősen. Tehát itt van néhány lehetőség az Ön számára, én befelé forduló barátok!
Ha azt szeretnénk, hogy beszéljen egy őshonos, de túl félénk vagy félek, hogy húzza meg a ravaszt:

Van egy Skype beszélgetés a fényképezőgépet!
Nincs szabály, ami azt meg kell beszélni az első naptól kezdve szemtől szembe-egyszerűen kérdezze meg csere partner csinálni egy hang csak beszélgetni. Ez azt jelenti, hogy fürödhetnek az ágyban, és nem kell aggódnia, a másik személy, hogy képes látni a idegesség vagy tétovázás.
És ez jön egy előnye! Mert akkor nem hivatkozhat az arc vagy más testbeszéd jelek, hogy segítsen megérteni a nyelvet már gyakorló, akkor tényleg összpontosítani a nyelv maga, ahogy hangzik, és ez az intonáció, a bónusz hallgatási gyakorlat!
Van egy Skype beszélgetés egy szótár és Google Translate nyitott
Igazából ezt minden alkalommal magam az elején szakaszában. Ha ideges egy rögtönzött beszélgetés, egy dolog, amit tehetünk, hogy közölje a csere partner előre, hogy te egy kezdő, és hogy akkor egy szótár vagy fordító az egész beszélgetést. Aztán, megtanulják, hogyan kell mondani, hogy 'nem értem. Legyen szíves írja, hogy ki? ', A cél nyelv (akkor már ezt a kifejezést fordították az Ön számára a italki üzenőfal, vagy benyújtja azt hallani által beszélt őshonos egy nap múlva a Rhinospike).
Akkor a Skype hívás (kamera be vagy ki-választott!). Lépj mondatról mondatra, és minden alkalommal a tanár mond valami újat, ami lehet minden mondat, de kit érdekel! Egyszer lehet kérni őket, hogy írja ki, majd észrevételeiket írásban kifejezésre a Google Translate. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tanulni is, mert akkor tanulni az új szavakat és kifejezéseket alkalmi beszélgetést, és nem kell, hogy van egy terv, amit beszélni, vagy bármilyen előzetes ismerete a szókincs előre.
Ha azt szeretnénk, hogy válaszol vissza a kérdésre, a folyamat ugyanaz marad. Tedd a kifejezést a fordító, és ismételd meg, hogy a partnere. Azt fogják kijavítani akkor bármilyen hibát szórend, vagy kiejtést-és BAM! Tanulunk szókincs, kiejtés és nyelvtan minden egy, anélkül kellett tanulni előre.
Ha beszélt, hogy egy natív egyáltalán tesz ideges:

A multimédia!
Nagyon fontos, hogy hallja a anyanyelvű természetes körülmények között, és meg tudod csinálni ezt a tévénézés, filmek, vagy hallgat podcastok a nyelvi-olyan sok lehetőség ennek érdekében.
Írd le mondatok szeretné tisztázni és tegye őket a üzenőfalak
Az egyik előnye a beszéd egy anyanyelvi, hogy meg lehet azonnali felvilágosítást semmit nem értesz, egyszerűen azt kérdezi: 'Mit jelentsen ez?' Vagy 'Tud mondani, hogy lassabb?' Ez nehezebb, ha éppen csak hallgatom, de nem lehetetlen. Tegyük fel, hogy találkoznak egy mondatot, miközben hallgatja a podcast a célnyelv nem érted. Írja le, és kérjen meg valakit egy nyelvi közösség, mint a Folyékonyan 3 hónap fórumokon, vagy az üzenőfal a italki. Azt fogják mondani, hogy mit jelent boldogan.
Get kiejtése / írás tisztázása
Egy másik nagy előnye a beszéd egy anyanyelvi, hogy ha elkezd építeni az beszédstílus, és jobb lesz idővel lemásolják a hangsúlyt. De, akkor is ezt késéssel-egy hang- vagy szöveges benyújtási rendszerben, mint Rhinospike és Lang8, és kap bennszülöttek így mi működik vissza.
Nagyon remélem, ezek a tippek segítenek, és hogy sokan kaphat aktívabban használják a célnyelv. Saját beszél az első naptól kezdve a megközelítés, mi a legmegfelelőbb számomra, de akkor is, ha inkább a befelé forduló oldalán, akkor is használja a nyelvet, az 1. naptól végrehajtásával ezek a tippek.
Hadd tudja meg gondolatait a következő az alábbi megjegyzéseket, és ossza meg a saját ötletek legyőzésének félénkség a többiek!

Related topics:

Comments