Ajuda

NOU ARTICLE

5 BOJOS MANERES per superar la timidesa IMMEDIATAMENT, no begui / medicaments requeritsLa versió en anglès d'aquest article va ser escrit per Benny Lewis, el famós políglota irlandès.

La meva filosofia en l'aprenentatge d'idiomes és, sempre ha estat i sempre serà per parlar des del primer dia.
No obstant això, per a moltes persones, això és terrible! I perquè he estat parlant molt sobre l'eficàcia del que he trobat usant Skype i llocs web d'intercanvi d'idiomes, o les reunions en persona des del principi en un projecte lingüístic xerrar amb parlants nadius immediatament, m'han preguntat moltes preguntes sobre què fer si vostè és massa tímid per parlar des del primer dia.
Així que avui vaig a respondre a aquestes preguntes.

Solia ser molt tímida


Però abans de fer-ho, vull deixar una cosa molt clara: Jo solia ser molt tímida.
Pot ser difícil de creure perquè em sembla tan sortint ara i jo sóc! -però Vaig haver de superar un munt per arribar al punt en què estic ara, on amb molt de gust puc pujar a un estrany i procedir a fer un cul de mi mateix en el seu idioma considerant només he començat a aprendre-ho. Aquesta absència de por és una habilitat que he fet a mà, un procés d'aprenentatge, i definitivament no és una cosa que és inherent o genètica.
Però em va costar molt d'ella. Jo no bec, així que mai vaig tenir 'valor líquid' que em donés algun avantatge.

I fins en els meus 20 anys, jo no era molt bo en parlar amb les nenes-d'haver assistit a una escola secundària per a homes i (enginyeria) curs majoria homes universitària (per sort, ara tinc el meu meravellosa noia en cada port i puc fer tant amics masculí i femení igualment fàcil ara).
Els primers anys que vaig començar a sortir, jo sempre era el noi a la cantonada que jugaria amb el seu telèfon o pretendre enviar un missatge de text, en lloc de ser vist com maldestrament sense poder dir a la gent. Durant un temps, tots els esdeveniments socials van fer per mi era jo fer un millor jugador de la 'serp' en el vell telèfon Nokia.
Però això és darrere meu ara. I vull compartir amb vostès totes les algunes històries divertides de les coses boges que vaig fer per forçar-me fora del meu deliri tímid i no tenir més remei que ser bo en parlar amb estranys. Aquestes històries són una bogeria, però cert!

1. CouchSurfers HOST


Fins i tot un parell d'anys en els meus viatges, jo encara era una mica incòmode al voltant de la gent que jo no coneixia molt bé encara. No sabia de què parlar amb ells sobre. La captura-22 aquí és que vostè pot aconseguir més còmode com més temps que passa amb la gent, però com s'aconsegueix que el temps en el primer lloc si vostè és massa maldestre per estar al voltant?
Va ser llavors quan vaig descobrir Couchsurfing, i em vaig adonar que podia convidar a gent interessant per a la meva ciutat i passar l'estona amb ells durant diversos dies alhora. Em sentia útil perquè sabia que la ciutat millor que ho van fer, i em investigar la història per donar-los un recorregut a peu. Parlant de la meva casa va ser fàcil, sempre les idees de conversa instantània, i ens va ajudar a entrar en altres temes.
A més d'això, si algú es queda a casa (fins i tot al sofà, d'aquí el nom del lloc), vostè té l'esmorzar junts i passar l'estona més del que normalment ho faria amb la gent. Són un complet estrany al principi, però vostè se senti còmode i es pot aprendre a obrir-se una mica millor a la gent que no coneixes molt bé. El millor de tot, el lloc compta amb un sistema de revisió pel que vostè sap que pot confiar en ells, fins i tot abans de convidar-los a passar l'estona.

2. en un Aficionat FOTÒGRAF


Mai m'ha agradat la idea de beure a ser més social. L'efecte placebo sovint pot contribuir a la gent que és més 'borratxo', i si no ho va fer, crec que és molt limitant que només es pot ser més sortint dels divendres i dissabtes a la nit. Què passa si una oportunitat de ser social, de sobte sorgeix a les 3 pm el dimarts?
Com idealista com puc estar aquí, però, el fet de l'assumpte és que les persones que beuen en esdeveniments socials sentir incòmode de vegades, si vostè no té alguna cosa a les mans. Així que en lloc de cedir a la pressió de grup, m'he adonat que tenir alguna cosa a les mans en realitat pot alleujar la tensió, i li donarà una interessant arrencada conversacional.
Així que el que vaig fer a la universitat era estalviar per una de les càmeres digitals més primerenques. La pantalla era una pantalla LCD petita, però prou gran per veure la foto que acaba de prendre. Em vaig fer el 'fotògraf campus' oficial i me'n vaig anar per aquí amb aquesta càmera i sense necessitat de coneixements i reals fotografia increïblement tenir una mà plena significava que ningú l'empenyi begudes en mi més.
Una altra gran cosa és que la pròpia càmera em va ajudar a fer amics. Em limitaré a pujar a la gent i dir: 'Hola, ¿puc obtenir una foto de vosaltres pel lloc web de la universitat?', I diria que sí a tot moment. Tot el que tenia era una pàgina estàtica bàsica que el que va passar a ser allotjat a la universitat, i que havia posat les fotos que havia fet a la pàgina perquè cadascú trobi més tard. Va funcionar molt bé, i aviat després d'això em va fer més popular com 'el fotògraf', ja que ningú més en el moment estava posant fotos en línia!
Aquest consell és més difícil ara (tothom i el seu gos pot pujar fotos en línia en un instant), però hi ha moltes altres coses que vostè pot fer per ajudar a que les parts de les persones funcionen millor. Quan era al Burning Man, em vaig lliurar taps per les orelles lliures (una tina de 200 d'ells em va costar), ja que va ser un esdeveniment sorollós i dormir era dur. En els concerts, He activat una aplicació al meu telèfon que fa que el telèfon s'assembla a una espelma, i mantingui això en la meva mà al seu lloc. Em va fer molts amics!
Un altre divertit va ser quan vaig estar a València (la primera vegada quan tenia 21 anys), vaig aconseguir trobar una bicicleta tàndem per un preu realment bo. Vaig fer amics (gairebé sempre homes), oferint un viatge a casa a qualsevol persona que ho necessitava, ja que tenia l'espai per dur a ells.
Finalment, he trobat que portar al voltant d'elements confusos a l'atzar com un arrencador de la conversa pot fer meravelles per animar altres persones a parlar amb vostè i prendre part de l'avantatge enfront de sempre haver d'iniciar converses.
Trobada 'pressió de grup' de la gent per beure no és tant que es necessita per beure, però no et veig fent alguna cosa o divertir-se, i vull canviar això. Simplement no mirar com si estiguessis barroerament falta 'alguna cosa' ho canvia tot en aquests esdeveniments, i si es pot portar una cosa que pot fer l'esdeveniment més divertit, millor que millor!

3. Clink PRIMERA, preguntar després


Crec que el major problema que vaig tenir quan era tímida encara que estava pensant jo fos de la perfecció bones oportunitats per conèixer gent.
Algú interessant seria just aquí, al costat o al davant de mi, i m'agradaria començar a pensar en el que he de dir a ells, o potser la frase un fil de conversa bona obertura que podria durar almenys 10 minuts, o es pregunten si potser jo 'm massa avorrit per parlar amb ells, o el que si estan de mal humor aquesta nit i no volen parlar amb mi ....

I abans d'adonar-me, m'havia estat pensant tant de temps l'oportunitat s'havia anat i vingut.
Ara que em relaciono amb molta gent en els esdeveniments socials, puc deixar-te entrar en un petit secret: la majoria de la gent no té converses molt intel·ligents i res ha de ser sobre-analitzar. De fet, jo he fet mal estat i va dir una cosa molt estrany a la meva introducció, però rigut apagat i ficat en una conversa normal.
És per això que ara tinc una estratègia de simplement caminar a algú i dir 'Hola! Estic Benny d'Irlanda, com et dius? 'I veure què passa. El més important que hi penso abans que m'acosto a algú nou ... no és res.
M'agrada anomenar aquest meu 'vidre truc dring' de vegades, perquè em vaig presentar a un amic a Alemanya, que volia practicar anglès, i simplement vaig agafar la mà i la va obligar a dringar copes amb alguns americans i després em vaig escapar. El seu temps de pensar en alguna cosa 'intel·ligent' que dir havia estat tret, i ella simplement havia de dir 'Hola' i anar d'allà. Dues hores més tard em va dir que havia estat practicant Anglès tota la nit!

4. ABRAÇADA SEU INTERIOR Klingon


Mentre que en realitat parla Klingon (sí, ho faig) pot ser equivalent a bombardejar les seves possibilitats de fer amics si és així com s'inicia una conversa, he trobat que la recerca de grups d'interessos comuns molt específiques i assistir-hi s'ha fet per fer amics manera més fàcil.
Quan vaig començar a viatjar, i encara no estava segur del que parlar amb estranys, vaig trobar grups sobre temes específics que sé que puc parlar, a ser una gran manera d'aconseguir que jo obro! Ja que estava en l'aprenentatge d'idiomes, vaig assistir meet-ups amb els estudiants de l'idioma (com el tipus estaré organització de mi aquest any, on vaig a animar la gent a barrejar-se entre si per fer nous amics i practicar els seus idiomes).
He descobert que hi ha esdeveniments meetup.com, a les pàgines reunió de seguiment de couchsurfing, a Facebook Si busca esdeveniments en la seva ciutat, on la gent de manera informal es reuneixen per parlar del que els apassiona. Si vostè està en els escacs, volar estels, passejar el gos, el ioga, els llocs web de codificació, o qualsevol altra cosa, vostè pot trobar un grup que pot reunir-se amb.
I quan estic en els estats em sembla tan curiós com específica conferències poden aconseguir! Hi ha conferències no només per als blocaires, sinó específicament per als blocaires de viatges, bloggers de vi, o bloggers de finances. Jo, per descomptat, vaig assistir a la convenció de Star Trek, i finalment vaig trobar als meus conferències poliglotes en línia.
Així que pensar en el que t'apassiona, i buscar al voltant per a esdeveniments on les persones amb aquesta mateixa passió s'uneixen. Vostè es sorprendrà de com el seu interès específic té tanta gent trobant entre si gràcies a Internet, i que es reuneixen cada setmana o un cop l'any.
Parlar sobre l'aprenentatge d'idiomes quan vaig començar a viatjar, i després parlar de la meva passió pels viatges en Couchsurfing satisfer-ups, realment em va ajudar a superar el 'Què parlem?' Problema amb estranys de reunió, perquè ja teníem un tema que tenia molt a dir sobre.
A la convenció de Star Trek (per llavors, jo era molt més sociable) Recordo haver conegut a algú que era clarament molt tímid, i que m'havia vist per si sola tot el cap de setmana, però quan vaig dir hola a ell, vam tenir un animat debat sobre la mèrits de la directriu principal temporal, i jo estava tan feliç de veure-ho brillar.

5. OBJECTIU DE FALLA


Una de les coses més intimidants per a mi en els meus primers viatges, quan m'arriben a un lloc nou i conec absolutament ningú, caldria anar a un esdeveniment social completament sol i necessita per fer amics.
Què tan bé aquests intents inicials per fer amics són crucials per tenir una experiència positiva en els pròxims mesos, i això és una gran pressió. A vegades em sentia com si jo no ho vaig fer perfectament, llavors jo no tinc amics en absolut durant mesos.
I llavors vaig tenir una idea d'un amic meu que provar el paracaigudisme social i només ha d'anar fins al més gran nombre possible de persones i adonar-se que com més ho intento, més probable és que sóc de fer un amic. Si bé la qualitat supera la quantitat cada vegada, vostè necessita una petita quantitat en un principi per satisfer a les persones adequades.
Altrament el seu primer intent podria ser la de fer un amic amb algú totalment inadequat per sortir amb vostè, i el mal que va pot intimidar i desinflar el seu ego per a la resta de la nit.
És per això que el meu nou enfocament era no rep res més que les interaccions positives, però a l'entrar en cada interacció amb la mentalitat que 'aquest intent de fer un nou amic pot estavellar i cremar, i això està bé'. M'agradaria tractar el millor possible i acceptar el fracàs de ser no només una opció, sinó un resultat probable major part del temps. Apunt al fracàs.
Sorprenentment, resulta que els estrangers no volen arrencar c, I s'obté gratament sorprès la gran majoria de les vegades i la seva confiança apareix com un tret de caràcter encantador i la gent vol arribar a conèixer-te millor. Quan vaig a la gent noves vaig fingir estar confiat tantes vegades, que ara jo sóc la classe de.
Anar a més persones, actuar amb confiança i accepten que potser ells no van a comprar, i s'excusen. Encongir d'espatlles i torna a intentar-ho. Esbandida i repeteixi i tindràs nous amics pel final de la nit.

CONSELLS PER A L'APRENENTATGE D'IDIOMES PER INTROVERTS


Però Benny ... M'agrada ser tímid! No vull compartir la meva seient de la bicicleta amb estranys o dir-li a ningú sobre la meva passió per Star Trek! I què passa amb mi??
Usant les seves habilitats lingüístiques per a ser social i fer nous amics i connexions entre cultures condueix a tantes experiències gratificants, i m'encantaria per a tots vostès per anar per aquí, superar les seves pors, i arribar a ser la vida dels seus propis partits!
Però, no tothom vol 'superar' la seva timidesa. Així que aquí estan algunes opcions per a vostès, els meus amics introvertits!
Si voleu parlar amb un nadiu, però és massa tímid o espantat per prémer el gallet:

Tenir una xerrada de Skype amb la càmera!
No hi ha cap regla que digui que vostè ha de parlar des del primer dia cara a cara-només ha de preguntar al seu company d'intercanvi de fer una veu única de xat. Això vol dir que vostè pot descansar en el seu llit, i no haver de preocupar-se per l'altra persona ser capaç de veure el seu nerviosisme o vacil·lació.
I això ve amb un benefici addicional! A causa de que no es pot confiar en els senyals del llenguatge corporal facial o un altre per ajudar a entendre l'idioma que està practicant, vostè realment pot centrar-se en el llenguatge mateix, la forma en què sona i és l'entonació, per a la pràctica d'escolta de bonificació!
Tenir una xerrada de Skype amb un diccionari i Google Traduir oberta
En realitat, jo faig això tot el temps a mi mateix en els primers passos. Si està nerviós sobre una conversa improvisada, una cosa que pots fer és dir-li al seu company d'intercanvi per endavant que vostè és un principiant, i que vostè va a utilitzar un diccionari o traductor durant tota la conversa. Llavors, aprendre a dir 'no entenc. Pots si us plau escrigui això? 'En el seu idioma de destí (que pot tenir aquesta frase traduïda per tu en els taulers d'anuncis Italki o enviar-sentir-ho parlat per un nadiu en un dia o així successivament Rhinospike).
Després faci que la seva trucada de Skype (càmera en o fora de la teva elecció!). Anar oració per oració, i cada vegada que el teu mestre diu una cosa nova, que podria ser cada frase, però a qui li importa! Demanar-li -simplement a escriure-la, i després presentar la seva frase escrita a través de Google Translate. Aquesta és una gran manera d'aprendre també, perquè vostè aprendrà noves paraules i frases a través d'una conversa informal, i no cal tenir un pla del que parlar, o cap coneixement previ del vocabulari per endavant.
Quan vulgui respondre de nou a una pregunta, el procés segueix sent el mateix. Posi la seva frase en el traductor, i repetir a la seva parella. Et van a corregir qualsevol error en l'ordre de les paraules o la pronunciació i BAM! Estàs aprenent vocabulari, pronunciació i gramàtica, tot en un, sense haver hagut d'estudiar per endavant.
Si parlar amb un nadiu en absolut et fa nerviós:

Utilitzeu multimèdia!
És molt important escoltar un discurs nadiu en circumstàncies naturals, i vostè pot fer-ho mitjançant l'observació de TV, pel·lícules, o escoltar podcast al llenguatge que hi ha tantes opcions per a aquest fi.
Escrigui frases que desitja clarificat i publicar-los a través de missatges
Un dels beneficis de parlar amb un nadiu és que es pot obtenir un aclariment immediata sobre qualsevol cosa que vostè no entén simplement preguntant, 'Què vol dir això?' O 'Es pot dir que més lent?' Això és més difícil quan estàs només escoltant, però no impossible. Diguem que et trobes amb una frase mentre escolta un podcast en el seu idioma de destinació que vostè no entén. Escriu, i demanar a algú en una comunitat lingüística, com el Fluid en 3 mesos fòrums o els taulers de missatges en Italki. Et diran el que significa alegria.
Obtenir Pronunciació / aclariments per escrit
Un altre avantatge important de parlar amb un nadiu és que vostè comença a internalitzar els seus patrons de la parla i va a millorar amb el temps amb la replicació del seu accent. Però, també es pot fer això amb un un sistema de presentació de veu o de text lag-utilitzant com Rhinospike i Lang8, i obtenir els nadius que li dóna el que funciona esquena.
Realment espero que aquests consells ajuden i que molts de vosaltres pot obtenir més actiu en l'ús dels idiomes de destinació. El meu parlen des del primer dia enfocament és el que funciona millor per a mi, però fins i tot si vostè està més a la banda introvertit, pot seguir utilitzant el seu idioma des del dia 1 al implementar aquests consells.
Deixa saber els seus pensaments sobre aquests en els comentaris de sota, i compartir els teus propis consells per superar la timidesa amb la resta de nosaltres!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All