Ajutor

NEW ARTICLE

Cum să se pregătească interviu de locuri de muncă în limba engleză?
Aici sunt sfaturi de la Polyglot Clubul de pregătire pentru un interviu de angajare în cazul în care este nevoie de limba engleză:
Tipuri de interviuri în limba engleză
Fie interviul are loc în întregime în limba engleză sau recrutorul trece la jumătate de drum engleză, de obicei fără tine avertisment.
De obicei, conversația are o legătură directă cu punctul de conversație precedent. Prin urmare, candidatul trebuie să stăpânească un minim de aplicare lexical al funcției sale, industria și resursele umane.
Importanța limba engleză în munca ta viitor va fi, evident, esențială. În cazul în limba engleză este limba în care veți lucra și dacă interviul a început în limba dvs., dar vă sunt avertizați că vor fi testate în limba engleză, vă poate lua foarte bine inițiativa de a vorbi limba engleză.

Obligatoriu limba engleză la nivel


Cele mai multe ori, recrutorul vrea doar să se asigure că va fi capabil să te faci înțeles în context profesional, nu că vorbești o engleză perfectă. De multe ori, candidații au un nivel suficient, dar le lipsește încrederea. Dacă aveți nevoie pentru a gestiona echipe internaționale și de a folosi limba engleză de zi cu zi, capacitatea dumneavoastră de a vă exprima în limba va fi totuși decisiv pentru recrutare. Cu toate acestea, pe funcții de sprijin în cazul în care limba engleză este folosit doar în timp util, un nivel de bază mai bună poate fi suficientă.

Greseli de evitat


Prima greșeală ... vorbesc limba în timp ce dialogul englez a început deja. Asta se întâmplă uneori, atunci când un candidat are probleme în a găsi cuvintele și începe să intre în panică. Dar candidatul trebuie să continue în limba engleză. Din aceleași motive (doua greșeală), unele alunecare în off-topic, de teama de a nu găsi cuvinte într-un subiect care nu stăpânesc. În schimb, ia timp să se gândească înainte de a răspunde și de a face propozitii simple. Și dacă nu ați înțeles întrebarea recruiter, pur și simplu îi cer să retrateze.

'Hobby-uri 'este un subiect discutat uneori în limba engleză


Unele au dificultăți în a vorbi ori de câte ori părăsesc domeniul tehnic. Cu toate acestea, mai ales dacă sunt susceptibile de a evolua într-un mediu internațional în cazul în care limba engleză va fi limba de lucru, recrutorul va fi atent la capacitatea dumneavoastră de a crea link-uri.
Hobby-uri și activități extra-curriculare pot fi abordate printr-un număr de recrutare, în special în fața tinerilor absolvenți care nu au experiență profesională. Scopul este doar de a verifica nivelul de limba engleză (viața personală nu ar trebui să fie luate în considerare în alegerea unui recrutor). Subiectele pot include de exemplu: 'spune-mi despre ultima dvs. de vacanță' sau 'Ce vă place să faceți în weekend?'.

Test scris în limba engleză


Unele recrutori caută să evalueze abilitățile dumneavoastră scris în engleză, mai ales daca este un aspect important al poziției. Vi se poate cere să trimită, în aceeași noapte, un e-mail de feedback cu privire la interviul. Acest lucru permite să evalueze nivelul candidaților în scris. Alte recrutori cere să scrie imediately o scrisoare de motivare la sfârșitul interviului. Ați fost avertizat! Ar fi o rușine să nu să se pregătească pentru acest exercițiu potențial la domiciliu.
Mai presus de toate, au un vorbitor limba engleză revizui textul înainte de a merge la interviu. Poliglot Club oferă instrumentul perfect pentru asta. Trimite textul în limba engleză aici și l-au corectat prin vorbitori nativi.

Cum să se pregătească pentru un interviu de angajare în limba engleză?


Multe resurse exista pe PolyglotClub.com pentru a ajuta la pregătirea dumneavoastră:
- Veți găsi simulari de interviu de locuri de muncă în limba engleză pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu vocabularul de recrutare și să vă ajute în pregătirea răspunsurile dumneavoastră. Vizitați nostru videoclip engleză căutare pentru cuvântul cheie 'interviu'.
- Trimite CV-ul în limba engleză să fie corectată de către vorbitori nativi
Participa la evenimente de schimb limbă
Între timp, de ce nu face un schimb de limbă cu un vorbitor nativ care va juca rolul de recrutor? Participa noastre întâlniri amicale aici . Unii dintre participanți vor fi cu siguranță dispus să joace rolul de director de resurse umane.
Vă rugăm să menționați în timpul interviului pe care le face un schimb de limbă, se va afișa deschidere și dorința de a îmbunătăți dumneavoastră.

Cel mai important este de a face acele 'exerciții', în mod regulat și pe termen lung. Dacă încercați ry-l cu două zile înainte de interviu nu este probabil să fie foarte productiv.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All