Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan forbedrer du din jobsamtale på engelsk?
Her er de tips fra Polyglot Club at forberede en jobsamtale, hvor der er behov for det engelske sprog:
Typer af Interviews på engelsk
Enten interviewet udelukkende foregår på engelsk eller recruiter skifter til engelsk halvvejs, som regel uden at advare dig.
Typisk samtalen har en direkte forbindelse med det punkt i den tidligere samtale. Derfor skal kandidaten at mestre et minimum af den leksikalske rækkevidde funktion, sin industri og menneskelige ressourcer.
Betydningen af ​​engelsk i dit fremtidige job vil naturligvis være afgørende. Hvis engelsk er det sprog, som du vil arbejde, og hvis interviewet startede på dit sprog, men du er advaret om, at du vil blive testet på engelsk, kan du meget vel tage initiativ til at tale engelsk.

Nødvendig Engelsk Niveau


Det meste af tiden, recruiter kun ønsker at sikre, at du vil være i stand til at gøre dig forståelig i en professionel kontekst, ikke at du taler perfekt engelsk. Ofte kandidater har tilstrækkelige niveauer, men de mangler tillid. Hvis du har brug for at styre internationale teams og bruge engelsk hver dag, vil din evne til at udtrykke dig på dette sprog alligevel være afgørende for rekruttering. Men på støttefunktioner, hvor engelsk anvendes kun i tide, kan et forbedret grundlæggende niveau være tilstrækkelig.

Fejl skal undgås


Første fejl ... taler dit sprog, mens den engelske dialog allerede er begyndt. Det sker nogle gange, når en kandidat har problemer med at finde ord og begynder at gå i panik. Men kandidaten skal fortsætte på engelsk. Af samme grund (anden fejl), nogle slip i off-topic, af frygt for ikke at finde ord i et emne, de ikke behersker. I stedet tager sig tid til at tænke, før han svarer og gøre enkle sætninger. Og hvis du ikke forstod recruiter spørgsmål, blot bede ham om at gentage.

Beskriv din karriere i engelsk


Spørgsmål kan ændre sig fra en personalekonsulent til en anden, fra den meget generelle 'fortæl mig om dig selv' til det mere præcise 'fortæl mig om din sidste oplevelse'. I alle tilfælde, som i et interview på dit sprog, vil vi bede dig om din baggrund og motivation for denne position. For at forberede sig på at besvare et spørgsmål som 'Fortæl mig om dig selv', foreslår vi, du organisere præsentationen kronologisk, fremhæver den operationelle del. Hvis du har svært ved at udtrykke dig selv på engelsk, skal du ikke tøve med at forberede sig fremad specifikke centrale sætninger.

»Hobby 'er et emne til tider diskuteret på engelsk


Nogle har svært ved at tale, når de forlader det tekniske område. Men især hvis du er tilbøjelige til at udvikle sig i et internationalt miljø, hvor engelsk vil være din arbejdssprog, vil recruiter være opmærksom på din evne til at skabe links.
Hobby og fritidsaktiviteter kan løses af en række personalekonsulenter, især foran unge kandidater, der ikke har nogen erhvervserfaring. Formålet er kun at tjekke din engelsk niveau (dit personlige liv bør ikke tages i betragtning ved valget af en personalekonsulent). Emnerne kan omfatte for eksempel: 'fortæl mig om din sidste ferie' eller 'Hvad kan du lide at gøre i weekenden?'.

Skriftlig prøve på engelsk


Nogle hverve søger at vurdere dine engelske skrivefærdigheder, især hvis det er et vigtigt aspekt af den holdning. Du kan blive bedt om at sende den samme aften, en tilbagemelding e-mail vedrørende interviewet. Dette gør det muligt at vurdere niveauet af kandidaterne skriftligt. Andre hverve bede om at skrive imediately en motivation brev i slutningen af ​​interviewet. Du er blevet advaret! Det ville være en skam ikke at forberede sig til denne potentielle øvelse derhjemme.
Frem for alt har en engelsk taler gennemgå din tekst, før du går til interviewet. Polyglot Club tilbyder det perfekte værktøj til det. Indsend din tekst på engelsk her og få det korrigeret med modersmål.

Hvordan til at forberede en jobsamtale på engelsk?


Der findes mange ressourcer på PolyglotClub.com at hjælpe din forberedelse:
- Du vil finde jobsamtale simuleringer på engelsk for at hjælpe dig med at blive fortrolig med ordforråd af personalekonsulenter og hjælpe dig med at forberede dine svar. Vores engelske video søg efter nøgleordet 'jobsamtale'.
- Send dit CV på engelsk, der skal rettes af indfødte talere
Deltag sprog udveksling begivenheder
I mellemtiden, hvorfor ikke gøre et sprog udveksling med en indfødt, som vil spille rollen som recruiter? Deltag vores venlige møder her . Nogle af deltagerne vil helt sikkert være villig til at spille rollen som direktør for menneskelige ressourcer.
Henvis under interviewet, at du gør et sprog udveksling, vil det vise din åbenhed og vilje til at forbedre.

Det vigtigste er at gøre disse 'øvelser' regelmæssigt og på lang sigt. Hvis du prøver ry det to dage før interviewet er det ikke sandsynligt, at være meget produktiv.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All