Pomoć

NEW ARTICLE

Kako pripremiti razgovor za posao na engleskom?
Ovdje su savjeti iz Polyglot Club se pripremiti za intervju za posao u kojem je potreban engleski jezik:
Vrste intervjua na engleskom jeziku
Ili intervju održan u cijelosti na engleskom ili Regrut prebacuje na engleski pola puta, obično bez vas upozorava.
Tipično, razgovor ima izravnu vezu s točke prethodnog razgovora. Dakle, kandidat mora svladati minimum od leksičkoj okviru svojih funkcija, industriji i ljudskih resursa.
Važnost engleskog jezika u svom budućem poslu očito će biti presudna. Ako engleski jezik na kojem će se raditi, a ako razgovor je započeo u svom jeziku, ali su upozorili da će se testirati na engleskom jeziku, možete vrlo dobro preuzeti inicijativu da se govori engleski.

Potrebna engleskog


Većinu vremena, Regrut želi samo kako bi se osiguralo da ćete biti u mogućnosti da se razumije u profesionalnom kontekstu, a ne da se govori savršen engleski. Često, kandidati imaju dovoljne razine, ali im nedostaje samopouzdanja. Ako vam je potrebna za upravljanje međunarodnim timovima i koristiti engleski svakodnevno, vaša sposobnost da se izrazi na tom jeziku će ipak biti presudna za zapošljavanje. Međutim, na funkcije podrške, gdje engleski se koristi samo u pravodobno, poboljšana osnovna razina može biti dovoljna.

Greške koje treba izbjegavati


Prva pogreška ... govore svoj jezik, a engleski dijalog je već počela. To se događa ponekad kad kandidat ima problema s pronalaženjem riječi i počne paničariti. No, kandidat mora nastaviti u engleskom. Iz istih razloga (Druga pogreška), neki skliznuti u off-topic, zbog straha od ne pronaći riječi u temi ne gospodar. Umjesto toga, uzmite vremena da razmisli prije odgovora i napraviti jednostavne rečenice. A ako niste razumjeli Regrut pitanje, jednostavno zamolite ga da ponovim.

Opišite svoju karijeru u engleskom


Pitanja možete promijeniti iz Regrut do drugog, od vrlo općenite 'Reci mi o sebi' kako bi preciznije 'reci mi nešto o svom prošlom iskustvu'. U svim slučajevima, kako je u intervjuu u svom jeziku, što će vas pitati o svom obrazovanju i motivacije za tu poziciju. Za pripremu odgovoriti na pitanje, kao što su 'Reci mi o sebi', predlažemo vam organizirati prezentaciju kronološki, naglašavajući operativnu ulogu. Ako imate bilo kakvih poteškoća izražavanje sebe na engleskom jeziku, ne ustručavajte se pripremiti unaprijed određene ključne fraze.

'Hobiji' je predmet ponekad razgovarali na engleskom jeziku


Neki imaju poteškoća govori kad god napuste područje tehnike. Međutim, pogotovo ako ste vjerojatno da se razvije u međunarodnom okruženju, gdje će engleski biti vaš radni jezik, Regrut će biti osjetljiv na svoju sposobnost da stvori veze.
Hobiji i izvannastavne aktivnosti može se rješavati po broju poslodavaca, posebno u pred mladih diplomanata koji nemaju profesionalno iskustvo. Cilj je samo provjeriti svoj engleski razinu (vaš osobni život ne bi trebao biti uzeti u obzir u izboru Regrut). Teme mogu uključivati, na primjer: 'Reci mi o svom posljednjem odmor' ili 'ono što voliš raditi preko vikenda?'.

Pismeni test na engleskom jeziku


Neki regrut nastoje procijeniti svoje znanje engleskog jezika pisanja, pogotovo ako je to važan aspekt položaja. Vi svibanj biti zatraženo da pošalje, iste noći, povratni e-mail u vezi intervjua. To omogućuje da procijeni razinu kandidata u pisanom obliku. Ostali regrut pitati napisati imediately pismo motivacije na kraju intervjua. Vi ste bili upozoreni! Bilo bi šteta ne pripreme za ovaj potencijalni vježbe kod kuće.
Prije svega, morate engleski govornik pregledati svoj tekst prije nego što odete na intervju. Poliglota Club nudi savršen alat za to. Pošaljite tekst na engleskom ovdje i da ga je ispravio izvorni govornici.

Kako se pripremiti za intervju za posao na engleskom jeziku?


Postoje mnogi izvori na PolyglotClub.com pomoći vašem pripremu:
- Vi ćete intervju za posao simulacije na engleskom jeziku kako bi vam pomoći da se upoznate sa rječnika regrut i pomoći vam u pripremi svoje odgovore. Posjetite naš engleski Video potragu za ključnu riječ 'razgovoru za posao'.
- Pošaljite svoj ​​životopis na engleskom jeziku treba ispraviti izvorni govornici
Prisustvujte razmjena jezika događaje
U međuvremenu, zašto ne napraviti razmjenu jezika s izvornim govornikom koji će igrati ulogu Regrut? Prisustvujte naše prijateljske susrete ovdje . Neki od sudionika će sigurno biti spremni igrati ulogu direktora ljudskih resursa.
Molimo spomenuti tijekom razgovora da to učinite razmjena jezika, to će pokazati svoju otvorenost i spremnost za poboljšanje.

Najvažnije je da to one 'vježbe' koje redovito i dugoročno. Ako pokušate ry je dva dana prije intervjua nije vjerojatno da će biti vrlo produktivni.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All