Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të takuar të huajt në Paris për të praktikuar anglisht?Ju nuk mund të flasin një gjuhë të huaj vetëm! Ju mund të filloni duke folur për veten në një pasqyrë por ajo do të bëhet së shpejti shumë i mërzitshëm ... Në të kundërt ju mund të flisni me native speakers apo personave të cilët janë të mësuar të njëjtën gjuhë si ju.
Si për të gjetur native speakers apo studentë të mësuarit të njëjtën gjuhë të huaj si ju?
Ku për të përmbushur? Si të guxojnë për të biseduar me ta?

Këtu janë disa ide:

Bisedoni me studentët e huaj


Për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore, ajo është e mirë për të biseduar me studentët e huaj. 'Një i huaj nuk është një mësues, ai nuk është atje për të gjykuar cilësinë ose saktësinë e gjuhës angleze tuaj. Edhe në qoftë se ju bëni gabime ai mund të kuptojnë ju dhe të vlerësojmë përpjekjet tuaja.
Ju mund të bëni një shkëmbim me një studente angleze që dëshiron për të përmirësuar në frëngjisht. Një orë e bisedës në frëngjisht për një orë bisedimi në anglisht. Ajo ndihmon në ndërtimin e besimit.
Duke punuar në çifte me një shkollë, jashtë lindjes, është shumë i dobishëm.
Polyglot Club organizon takime të rregullta poliglot në Paris dhe në shumë qytete në mbarë botën. Takimet Next poliglot në Botë
Ju gjithashtu mund të kërkoni për miq të këmbimit: Gjej penpals tani!

Mos kini frikë, të marrë filluar!


Mësojnë gjuhën shpesh kanë frikë të qenë i gabuar. Ata kanë ndjenja e të qënit një budalla nëse ata bëjnë një gabim. Dhe kjo është e vërtetë që ne kemi shumë më pak besim kur duke folur në një gjuhë të huaj: ne ndjehemi të kufizuara shumë shpejt, por ne kemi për të kapërcyer këtë ndjenjë të pakëndshme.

Gabimet janë të nevojshme për të mësuar, ju nuk duhet të jetë frikë për të bërë disa! Ne të gjithë bëjmë gabime, edhe në gjuhën tonë amtare, dhe kjo nuk ka rëndësi.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All