Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan at møde udlændinge i Paris for at øve engelsk?Du kan ikke tale et fremmedsprog alene! Du kan begynde at tale til dig selv i et spejl, men det bliver snart meget kedeligt ... Tværtimod, du kan tale med indfødte eller personer, der lærer det samme sprog som dig.
Sådan finder modersmål eller studerende lærer det samme fremmedsprog som dig?
Hvor at mødes? Sådan turde tale med dem?

Her er nogle ideer:

Tal med udenlandske studerende


For at forbedre dine sprogfærdigheder, er det bedst at tale med udenlandske studerende. 'En udlænding er ikke en lærer, han ikke er der for at bedømme kvaliteten eller nøjagtigheden af ​​din engelsk. Selv hvis du laver fejl, han kan forstå dig og sætter pris på din indsats.
Du kan gøre en udveksling med en engelsk studerende, der ønsker at forbedre på fransk. En time af samtalen på fransk i en time af samtale på engelsk. Det hjælper med at opbygge tillid.
Arbejde i par med en indfødt, uden for skolen, er meget gavnligt.
Polyglot Club afholder regelmæssige flersprogede møder i Paris og i mange byer rundt om i verden. Næste Polyglot Møder i verden
Du kan også søge efter udveksling venner: Find pennevenner nu!

Vær ikke bange, komme i gang!


Sprogstuderende ofte bange for at blive forkert. De har følelsen af ​​at være til grin, hvis de laver en fejl. Og det er rigtigt, at vi har meget mindre tillid, når man taler på et fremmedsprog: vi føler meget hurtigt begrænset, men vi er nødt til at overvinde denne ubehagelige følelse.

Fejltagelser er nødvendige for at lære, skal du ikke være bange for at gøre nogle! Vi begår alle fejl, selv i vores modersmål, og det gør ikke noget.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All