Hjælp

NEW ARTICLE

Kan du lære engelsk takket være hypnose?Lær engelsk (eller andre sprog) ubesværet og i et par dage ... det er muligt!
Hypnose? Denne charlatan trick? Ikke for dig! Nå det er tid til at skifte mening.

Hypnose er primært en lægepraksis. I certains hospitaler (som i Liège hospital i Belgien) er det almindeligt at udføre kirurgi under hypnose, snarere end under bedøvelse. Hypnose er en normal funktion af hjernen. Vi undertiden eksperimentere det flere gange om dagen utilsigtet.
For eksempel er det aldrig sket for dig at gå i biografen og bliver så betaget du føler det varede fem minutter i stedet for to tidspunkter? Nå det er hypnose, en tilstand, der gør det muligt at fokusere intenst på et emne uden at blive forstyrret af mange tanker.

Hypnose giver virkelig intensiv læring


Hvorfor ikke bruge den til at lære sprog? Dette er ikke hypnose, der gør sprogindlæring det er læreren. Hypnose blot giver den studerende til at dykke i en tilstand, der letter læring. I en tilstand af hypnose, ser vi ikke den tid der går, og vi afslutter en session helt afslappet. Det gør det muligt at have mange sessioner i en meget kort tid.
Nogle lærere, der bruger denne metode hævder du kan lære et nyt sprog på kun 7 dage!
Den tilstand af hypnose kan befri den studerende. Uden hæmninger, den studerende ikke længere skammer sig over at lave fejl eller hans accent. Udtale og flydende kan tydeligt forbedre.

Hvad sker der under en hypnose session?


Sidder i en stol, iført hovedtelefoner, jeg lytter til læreren læser en tekst meget langsomt to gange.
Efter disse aflæsninger, jeg gå under hypnose, og jeg lytter til teksten igen flere gange på forskellige rytmer læsning. Ideen er ikke at gøre en indsats for at forstå ordene, men at opsuge de lyde, vi hører. Når et barn lærer sit modersmål, hører han lyde og gradvist gentager dem. Denne metode bruger denne mekanisme. Det er tid til at komme ud af min tilstand af hypnose til at studere nogle grammatiske punkter med læreren. Hypnose vender derefter tilbage og denne gang, jeg gentager længere og længere sentenses. Når jeg laver en fejl, er læreren ikke korrekt. Det vigtige er at snakke.
Forlader 'hypnose' mode, jeg replay min registrerede session og så hører jeg mig selv sige. Suprise: min accent er ikke dårlig og min rytme er temmelig flydende ... og frem for alt, jeg indser, at jeg forstod, hvad læreren fortalte mig!
I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​at tilstand af hypnose har intet at gøre med at være bevidstløs. For varigheden af ​​sessionen, jeg var klar over, hvad der foregik omkring mig, hvad jeg gjorde eller sagde. Men i modsætning til en traditionel kursus i et rum, hvor du har en tendens til at lade dit sind vandre, jeg var helt fokuseret på, hvad læreren siger. Og alt syntes klar og let.
I slutningen af ​​sessionen, læreren spurgte mig 'Hvor længe tror du sessionen varede.' Jeg svarede 'Fem minutter?«. Faktisk var jeg hypnotiseret i 15 minutter! Det er den intensive og smertefrit læring!

Hvad synes du om denne måde at lære? vil du gerne opleve det? Skriv venligst en kommentar.

Related topics:

Comments