Hjælp

NEW ARTICLE

Hvordan man har det sjovt mens du lærer engelsk?





Engelsk er nødvendigt i mange karrierer og er virkelig en færdighed til at udvikle støt. Men det er ikke altid let at få bedre og alle kan ikke rejse i et engelsktalende land eller råd til privatundervisning.
Hvis det kan være fri og sjov, det er bedre!
Her er nogle gratis og sjove måder at forbedre dit engelsk (næsten) uden indsats:

- Mød udlændinge og deltage Sprog udveksling begivenheder


Det er ikke nødvendigt at bo i udlandet for at øve sproget med en person, hvis engelsk er den indfødte eller adoption sprog.
Polyglot Club fullfil behovet for fransk taler engelsk ... og omvendt! Foreningen findes i forskellige byer i Frankrig og i hele verden !
Polyglot Club tilbyder Sprog udveksling møder på engelsk og på alle sprog. Lær sprog, og møde nye mennesker på samme tid!
Når du har oprettet din profil på sitet, vil du være i stand til at finde nye venner og udveksle online via e-mail eller skype, stille spørgsmål , skrive en post i engelsk og få det rettet.

- Host udlændinge på din plads


Du kan invitere engelsktalende hjemme takket være Polyglot Club! Ikke blot vil du møde nye mennesker, øve dit engelsk, men du vil være i stand til at være vært for gratis i din næste rejse! For at gøre dette, skal du angive på din profil, som du ønsker at være vært (afkrydsningsfeltet 'Host nogen hjemme').

- Se film på engelsk


Der er 3 faser, afhængig af dit niveau (og din vanskeligheden ved at forstå):
1. Se serien på engelsk med undertekster på dit modersmål
2. Se dem med undertitlen på engelsk
3. Så begynde at se på kun engelsk!
Nogle serier er særligt enkle at forstå sandsynligvis fordi skuespillerinder fortolker borgerlige tegn, artikulerer godt, er 'Desperate Housewives' således især anbefales at starte. I modsætning hertil Wire anvendelse slang Baltimore, er yderst vanskeligt. Et andet tip: tøv ikke med at se en serie på engelsk, du allerede kender, vil du være mindre frustreret ikke at forstå nogle detaljer, og det vil være lettere for dig at gøre forbindelsen mellem engelsk og dit modersmål ordforråd.

- Lær tak til de ting, du elsker


For at gøre din læring lettere ved at vælge de emner af interesse. Kan du lide Foto? Fodbold? Art? Tøj? Uanset dine hobbyer, oversætte din passion til engelsk og starte din forskning: besøg engelsksprogede websteder for det. Du vil ikke kun lære nye ordforråd, men også opdage oplysninger om din passion, forfattere, emner, du ikke kender endnu. Du vil udvikle og din tosprogede kultur!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All