Help

Hoe om plezier te hebben tijdens het leren van Engels?

Engels is noodzakelijk in veel carrières en is echt een vaardigheid ontwikkelen zich gestaag. Het is echter niet altijd gemakkelijk om beter te worden en iedereen kan niet reizen in een Engels sprekend land of veroorloven privélessen.
Als het gratis en leuk kan zijn, dat is beter!
Hier zijn een aantal gratis en leuke manieren om je Engels (bijna) te verbeteren zonder inspanningen:

- Maak kennis met buitenlanders en wonen taal uitwisseling evenementen


Het is niet nodig om naar het buitenland te leven om de taal te oefenen met iemand wiens Engels is de moedertaal of adoptie taal.
Polyglot Club fullfil de noodzaak van Frans naar Engels spreken ... en vice versa! De vereniging bestaat in verschillende steden in Frankrijk en wereldwijd !
Polyglot Club biedt taaluitwisselingsprogramma vergaderingen in het Engels en in alle talen. Talen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten op hetzelfde moment!
Na het aanmaken van uw profiel op de site, zult u in staat om zijn nieuwe vrienden te vinden en uit te wisselen online via e-mail of skype, vragen vragen , plaatsen een vermelding in het Engels en ze laten verbeteren.

- Host buitenlanders op uw plaats


U kunt Engels als moedertaal nodigen thuis dankzij Polyglot Club! Niet alleen zal je nieuwe mensen ontmoeten, oefen je Engels, maar u in staat om te worden gehost gratis tijdens je volgende reis zal zijn! Om dit te doen, geeft u op uw profiel dat u wilt (checkbox 'Host iemand thuis') hosten.

- Bekijk films in het Engels


Er zijn 3 fasen, afhankelijk van uw niveau (en uw moeilijkheid van begrip):
1. Let op de serie in het Engels met ondertiteling in uw eigen taal
2. Bekijk ze met Engels ondertiteld
3. Dan beginnen kijken in alleen in het Engels!
Sommige series zijn bijzonder eenvoudig te waarschijnlijk omdat actrices interpreteren bourgeois personages die goed articuleren begrijpen, wordt 'Desperate Housewives' zo bijzonder aan te raden om te beginnen. In tegenstelling, de draad, via de slang van Baltimore, uiterst moeilijk. Nog een tip: aarzel niet om te kijken naar een serie in het Engels die je al kent, zal je minder gefrustreerd sommige details niet te begrijpen zijn, en het zal het makkelijker voor u om de verbinding tussen het Engels en je moedertaal woordenlijsten maken.

- Leer dankzij de dingen die je liefde


Om uw leren makkelijker te maken, vult u uw onderwerpen van belang. Hou je foto? Voetbal? Kunst? Kleren? Ongeacht je hobby's, vertalen uw passie in het Engels en start je onderzoek: bezoek Engels-talige sites gewijd aan het. Je zult niet alleen leren nieuwe woordenschat, maar ook ontdekken informatie over je passie, auteurs, onderwerpen die je nog niet kent. Je ontwikkelt en uw tweetalige cultuur!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All