Help

NEW ARTICLE

Как да се забавляват, докато се научим английски?

English е необходимо в много кариери и е наистина умение да се развива непрекъснато. Въпреки това, не винаги е лесно да се получи по-добре и всеки, не могат да пътуват в англоезична държава или да си позволят частни уроци.
Ако може да бъде свободен и забавно, че е по-добре!
Ето няколко безплатни и забавни начини да подобрят английския си (почти) без усилия:

- Запознайте се с чужденци и да присъстват на обменните събития език


Не е необходимо да живеят в чужбина, за да упражняват езика с някой, чийто английски е роден или осиновяване език.
Polyglot Club fullfil необходимостта от френската да говори английски ... и обратно! Съществува Асоциацията в различни градове във Франция и по целия свят !
Polyglot Club предлага срещи за обмен на езикови на английски език и на всички езици. Научете езика и да се срещнат с нови хора в същото време!
След създаването на своя профил в сайта, Вие ще можете да намерите нови приятели и да обменят онлайн чрез имейл или скайп, да зададете въпроси , пишете на запис на английски и го отстранете.

- хост чужденци у вас


Можете да поканите местни англоговорящи у дома, благодарение на Polyglot Club! Вие не само ще се срещнат с нови хора, практикуват английския си, но вие ще бъдете в състояние да се хоства безплатно по време на следващото си пътуване! За да направите това, зададени във вашия профил, който искате да бъде домакин (квадратчето 'Водещ някой у дома').

- Гледайте филми на английски език


Има 3 етапа, в зависимост от вашето ниво (и вашето затруднение за разбирателство):
1. Гледайте поредицата на английски език със субтитри на родния си език
2. Гледайте ги с английски субтитри
3. След това започнете да гледате само на английски!
Някои серия са особено лесни за разбиране, вероятно защото актриси интерпретират буржоазните герои, които да изкажат добре, 'Отчаяни съпруги' е по този начин се препоръчват най-вече, за да започнете. За разлика от тел, като се използва жаргон на Балтимор, е изключително трудно. Друг съвет: не се колебайте да гледате серия на английски език, което вече знаете, че ще бъде по-малко разочарован, че не разбира някои подробности, и тя ще бъде по-лесно за вас да направите връзката между английски и родния си език речници.

- Научете благодарение на нещата, които обичате


За да направите ученето по-лесно, просто изберете вашите теми, представляващи интерес. Като Photo ли сте? Футбол? Art? Дрехи? Независимо вашите хобита, превод на вашата страст на английски и започват своето изследване: посетят англоезични сайтове, посветени на нея. Вие не само ще научат нови думи, но също да откриете информация относно Вашите страст, автори, теми, не знам още. Вие ще се развива и си двуезично култура!

Related topics: