Ndihmë

NEW ARTICLE

Si të ketë argëtim ndërsa mësimin e anglishtes?

English është e nevojshme në shumë karriera dhe është me të vërtetë një aftësi për të zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e lehtë për të marrë më të mirë dhe të gjithë nuk mund të udhëtojnë në një vend anglisht folëse ose përballojë mësime private.
Nëse kjo mund të jetë e lirë dhe e bukur, kjo është më mirë!
Këtu janë disa mënyra të lirë dhe argëtim për të përmirësuar anglishten tuaj (pothuajse) pa përpjekje:

- Njihuni me të huajt dhe marrë pjesë në ngjarjet e këmbimit gjuhësore


Nuk është e nevojshme për të jetuar jashtë vendit për të praktikuar gjuhën me dikë të cilit English është gjuha amtare ose adoptimi.
Polyglot Club fullfil nevojën për francez për të folur anglisht ... dhe anasjelltas! Shoqatë ekziston në qytete të ndryshme në Francë dhe në mbarë botën !
Polyglot Club ofron takime të këmbimit gjuhësore në anglisht dhe në të gjitha gjuhët. Mëso gjuhë dhe do të takohet me njerëz të rinj në të njëjtën kohë!
Pas krijimit profilin tuaj në këtë faqe interneti, ju do të jetë në gjendje për të gjetur miq të rinj dhe të këmbimit në internet përmes emailit apo skype, pyesni pyetje , postoj një shënim në gjuhën angleze dhe e kanë atë të korrigjohen.

- të huajt Host në vendin tuaj


Ju mund të ftojë native speakers anglisht në shtëpi falë Polyglot Club! Jo vetëm do të takohet me njerëz të rinj, të praktikuar anglishten tuaj, por ju do të jetë në gjendje për të strehohen për të lira gjatë udhëtimit tuaj të ardhshëm! Për ta bërë këtë, të specifikojë në profilin tuaj që ju dëshironi për të pritur (checkbox 'Host dikë në shtëpi').

- filma Rights Watch në anglisht


Ka 3 faza, në varësi të nivelit tuaj (dhe vështirësinë e të kuptuarit tuaj):
1. Watch seri në anglisht me titra në gjuhën tuaj amtare
2. Shikojnë ato me titra në anglisht
3. Pastaj fillojnë të shikuar vetëm në anglisht!
Disa seri janë veçanërisht të thjeshtë për të kuptuar ndoshta sepse aktoret interpretuar karaktere borgjeze që i artikulojnë mirë, 'Desperate Housewives' është kështu rekomandohet veçanërisht për të filluar. Në të kundërt, Wire, duke përdorur zhargon të Baltimore, është jashtëzakonisht e vështirë. Një tjetër tip: mos hezitoni të shikojnë një seri në anglisht ju tashmë e dini, ju do të jetë më pak i irrituar jo për të kuptuar disa detaje, dhe ajo do të jetë më e lehtë për ju për të bërë lidhjen midis fjalorë tuaj amtare të gjuhës angleze dhe.

- Mëso falë gjërat e doni


Për të bërë të mësuarit tuaj më të lehtë, thjesht zgjidhni tema tuaj të interesit. A ju pëlqen Foto? Football? Art? Rrobat? Pavarësisht hobi juaj, të përkthyer pasionin tuaj në anglisht dhe të fillojnë kërkimin tuaj: vizitoni faqet Anglisht-gjuhësore të përkushtuar për të. Ju do të mësoni jo vetëm fjalor të ri, por edhe të zbulojnë informacion në lidhje me pasion, autorë, subjekte tuaja ju nuk e di ende. Ju do të zhvillojë dhe kultura juaj dygjuhësh!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All