Ajuda

NOU ARTICLE

Com divertir-se mentre aprenen anglès?

Anglès és necessària en moltes carreres i és realment una habilitat per desenvolupar de manera constant. No obstant això, no sempre és fàcil d'aconseguir millor i tothom no pot viatjar en un país de parla anglès o pagar classes privades.
Si es pot ser lliure i la diversió, això és millor!
Aquí hi ha algunes maneres lliures i diversió per millorar el teu anglès (gairebé) sense esforços:

- Complir amb els estrangers i assistir a esdeveniments d'intercanvi d'idiomes


No cal viure a l'estranger per practicar l'idioma amb algú el anglès és l'idioma natiu o adopció.
Polyglot Club de respectés la necessitat de francès per parlar anglès ... i viceversa! Hi ha la associació en diverses ciutats de França i arreu del món !
Polyglot Club ofereix reunions d'intercanvi d'idiomes en anglès i en tots els idiomes. Aprendre idiomes i conèixer gent nova, a la vegada!
Després de crear el seu perfil al lloc, vostè serà capaç de trobar nous amics i l'intercanvi en línia a través de correu electrònic o skype, preguntar preguntes , publicar una entrada en anglès i la seva rectificació.

- Els estrangers amfitrió seu lloc


Vostè pot convidar a parlants nadius d'anglès a casa gràcies a Políglota club! No només va a conèixer gent nova, practicar el teu anglès, però vostè serà capaç de ser acollit de forma gratuïta durant el seu pròxim viatge! Per a això, s'especifiqui en el seu perfil que voleu allotjar (casella 'Host algú a casa').

- Veure pel lícules en anglès


Hi ha 3 etapes, depenent del seu nivell (i la seva dificultat de comprensió):
1. Veure la sèrie en anglès amb subtítols en el seu idioma nadiu
2. Veure'ls amb subtítols en anglès
3. A continuació, començar a veure només en anglès!
Algunes sèries són particularment senzill d'entendre probablement perquè actrius interpreten personatges burgesos que articulen bé, 'Desperate Housewives' és, doncs, especialment recomanats per començar. En contrast, el cable, utilitzant l'argot de Baltimore, és extremadament difícil. Un altre consell: no dubtis en veure una sèrie en anglès que vostè ja sap, vostè serà menys frustrat per no entendre alguns detalls, i serà més fàcil per a vostè per fer la connexió entre els seus vocabularis de llengües natives Anglès i.

- Aprendre gràcies a les coses que t'agraden


Per fer el seu aprenentatge més fàcil, simplement envieu seus temes d'interès. T'agraden les fotos? Futbol? Art? Roba? Independentment de les seves aficions, tradueixen la seva passió en anglès i començar la seva investigació: visiten llocs Anglès dedicats a ella. No només aprendrà vocabulari nou, sinó també descobrir informació sobre la seva passió, autors, temes que no coneix encara. Va a desenvolupar i la seva cultura bilingüe!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All