Apua

NEW ARTICLE

Miten pitää hauskaa oppimisen Englanti?

Englanti on tarpeen monissa uraa ja on todella taito kehittää tasaisesti. Kuitenkin, se ei ole aina helppoa saada paremmin ja jokainen voi matkustaa Englanti ottaen maassa tai varaa yksityistunteja.
Jos se voi olla vapaa ja hauska, se on parempi!
Tässä muutamia ilmaisia ​​ja hauskoja tapoja parantaa Englanti (melkein) ilman ponnisteluja:

- Tapaa ulkomaalaisia ​​ja osallistua kielen vaihto tapahtumia


Ei ole tarpeen asua ulkomailla harjoitella kieltä jonkun jonka Englanti on äidinkieli tai adoptio kieltä.
Polyglot Club täyttäisi tarpeen Ranskan puhua Englanti ... ja päinvastoin! Yhdistys on olemassa eri kaupungeissa Ranskassa ja ympäri maailmaa !
Polyglot Club tarjoaa kielen tapaamisia Englanti ja kaikilla kielillä. Opi kieliä ja tavata uusia ihmisiä samaan aikaan!
Kun olet luonut profiilin päällä, voit pystyä löytämään uusia ystäviä ja vaihtaa verkossa sähköpostitse tai skype, kysy kysymyksiä , lähettää merkinnän Englanti ja korjauta se.

- Isäntä ulkomaalaiset paikkasi


Voit kutsua äidinkielenään Englanti puhujia kotona kiitos Polyglot Club! Ei vain aiotte tavata uusia ihmisiä, harjoitella Englanti mutta voit isännöi ilmaiseksi aikana seuraavaa matkaa! Voit tehdä tämän, määritä profiilissasi että haluat isännöidä (valintaruutu 'Host joku kotona').

- Katso elokuvia Englanti


On 3 vaihetta, riippuen tasosta (ja vaikeus ymmärryksen):
1. Katso sarjan Englanti, tekstitys äidinkieli
2. Katsele niitä tekstitetty Englanti
3. Sitten alkaa katsella Englanti vain!
Jotkut sarja ovat erityisen helppo ymmärtää luultavasti siksi näyttelijöitä tulkita porvarillisen merkkejä ilmaisemaan hyvin, 'Desperate Housewives' on siis erityisen suositeltavaa aloittaa. Sen sijaan, Wire käyttäen slangia Baltimore, on erittäin vaikeaa. Toinen vinkki: älä epäröi katsomaan sarjan Englanti tiedät jo, sinun tulee vähemmän turhautunut ei ymmärtää joitakin yksityiskohtia, ja se on helpompaa, voit tehdä yhteyden Englanti ja äidinkieli sanastoja.

- Opi kiitos asioita rakastat


Voit tehdä oppimisesta helpompaa, valitse vain kiinnostavia aiheita. Pidätkö Photo? Jalkapallo? Art? Vaatteet? Riippumatta harrastukset, kääntää intohimosi Englanti ja aloita tutkimus: käy Englanti-kielen sivustoja omistettu sille. Et vain oppia uutta sanastoa, mutta myös löytää tietoa intohimosi, kirjoittajat, aiheet et tiedä vielä. Voit kehittää ja kaksikielinen kulttuuri!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All