Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan lehet szórakozni, miközben tanul angolul?

English szükséges sok karrier és valóban olyan készség fejlesztésére folyamatosan. Ez azonban nem mindig könnyű, hogy jobb és mindenki nem utazhat egy angol nyelvű országban, vagy engedheti meg magának magánórákat.
Ha lehet ingyenes és szórakoztató, így már jobb!
Itt van néhány ingyenes és szórakoztató módon javíthatja English (majdnem) nélkül erőfeszítéseket:

- Ismerje a külföldiek, és részt vesznek nyelvcsere események


Nem szükséges, hogy külföldön él gyakorolni a nyelvet valakivel, akinek az angol az őshonos vagy elfogadását nyelven.
Polyglot Club fullfil hogy szükség van a francia angolul beszélni ... és fordítva! Az egyesület létezik különböző városokban Franciaországban és világszerte !
Polyglot Club kínál nyelvcsere találkozók angol és minden nyelven. Tanulj nyelveket és új embereket ugyanabban az időben!
A létrehozott profil az oldalon, akkor képes lesz arra, hogy új barátokat , és az Exchange Online-mailben vagy skype, kérje kérdéseket , felad egy bejegyzést angol és javítsa ki azt.

- Host külföldiek nálad


Akkor meghívja az angol anyanyelvűek köszönhetően a lakásban Polyglot Club! Nem csak akkor, hogy új embereket, az angol nyelv gyakorlására, de képes lesz arra, hogy házigazdája ingyen során a következő kirándulás! Ehhez adja meg a kívánt üzemmódot, hogy a fogadó (checkbox 'Host valaki otthon').

- Nézzen filmeket angol nyelven


Jelenleg 3 szakaszban, attól függően, hogy milyen szinten (és a nehézségi megértés):
1. Nézze meg a sorozatot angol felirattal az anyanyelveden
2. Nézze meg őket angol felirattal
3. Ezután elkezd nézni csak angolul!
Néhány sorozat különösen egyszerű megérteni, valószínűleg azért, mert a színésznők értelmezni burzsoá karakter, amelyek egymást is, 'Született feleségek' Ezért különösen ajánlott kezdeni. Ezzel szemben a The Wire, használja a szleng a Baltimore, rendkívül nehéz. Egy másik tipp: ne habozzon nézni a sorozatot angolul már tudod, akkor kevésbé lesz frusztrált, hogy nem érti néhány részletet, és könnyebb lesz az Ön számára, hogy a kapcsolat az angol és az anyanyelvét szótárak.

- Ismerje köszönhetően dolog, amit szeretsz


Ahhoz, hogy a tanulás könnyebb, egyszerűen válassza a témák érdeklik. Tetszik a fotót? Futball? Art? Ruházat? Függetlenül attól, hogy a hobbija, lefordítani a szenvedély angol és indítsa el a kutatást: látogasson el angol nyelvű oldalakon is szenteltek. Ön nem csak tanulni új szavakat, hanem felfedezni információt a szenvedély, szerzők, tárgyakat, még nem tudom. Lesz fejleszteni, és a kétnyelvű kultúra!

Related topics:

Comments