Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man har kul när man lär sig engelska?

Engelska är nödvändig i många yrken och är verkligen en färdighet att utvecklas stadigt. Men det är inte alltid lätt att få bättre och alla kan inte resa i ett engelsktalande land eller råd privatlektioner.
Om det kan vara fritt och roligt, det är bättre!
Här är några fria och roliga sätt att förbättra din engelska (nästan) utan insatser:

- Träffa utlänningar och delta i språkutbyteshändelser


Det är inte nödvändigt att leva utomlands för att öva språket med någon vars engelska är modersmål eller adoption språk.
Polyglot Club fullfil behovet av franska att tala engelska ... och vice versa! Föreningen finns i olika städer i Frankrike och i hela världen !
Polyglot Club erbjuder språkutbytesmöten på engelska och på alla språk. Lära sig språk och träffa nya människor på samma gång!
När du har skapat din profil på webbplatsen, kommer du att kunna hitta nya vänner och utbyta online via e-post eller skype, fråga frågor , skicka en post på engelska och få dem rättade.

- Värd utlänningar på din plats


Du kan bjuda in engelska som modersmål hemma tack vare Polyglot Club! Inte bara kommer du träffa nya människor, öva din engelska men du kommer att kunna vara värd gratis under din nästa resa! För att göra detta, ange i din profil som du vill ta emot (kryssrutan 'Host någon hemma').

- Se på film på engelska


Det finns 3 faser, beroende på din nivå (och din svårigheten att förstå):
1. Titta på serien på engelska med undertexter på ditt modersmål
2. Titta på dem med textade på engelska
3. Börja sedan titta på enbart engelska!
Vissa serier är särskilt enkel att förstå förmodligen eftersom skådespelerskor tolkar borgerliga karaktärer som artikulerar väl, är 'Desperate Housewives' därför särskilt rekommenderas att börja. Däremot The Wire, med hjälp av slang från Baltimore, är ytterst svårt. Ett annat tips: tveka inte att titta på en serie på engelska som du redan vet, kommer du att bli mindre frustrerad att inte förstå vissa detaljer, och det blir lättare för dig att göra kopplingen mellan engelska och ditt modersmål ordförråd.

- Lär dig tack vare de saker du älskar


För att göra din inlärning lättare, helt enkelt välja ämnen av intresse. Gillar du fotot? Fotboll? Art? Kläder? Oavsett dina fritidsintressen, översätta din passion till engelska och börja din forskning: besök engelskspråkiga webbplatser för det. Du kommer inte bara lära sig ny vokabulär, men också upptäcka information om din passion, författare, ämnen du vet inte ännu. Du kommer att utveckla och din tvåspråkiga kultur!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All